Hirdetés

2019. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#44) TM. válasza Apollyon (#42) üzenetére


TM.
(újonc)

Tulku:
Lehet, hogy te morálisan felsőbbrendűnek érzed magad attól, hogy ellene lobbizol, valójában csak egy vélemény. Ha pedig a törvényességgel kapcsolatos fejtegetésed valós lenne, akkor lényegében semmiről nem lehetne érdemi konzultációt folytatni, ami nincs még törvénybe itatva.

Apollyon:
Igen, gondolom ha lehetne, akkor OKJ-s képzések is épülnének a kokózásra rögtön :)
Mint minden (!) elképzelhető tevékenység esetén a mennyiség számít. És elárulom, hogy a drogozás akkor cseszi el valakinek az életét, ha az már amúgy is masszívan el van cseszve valamilyen szempontból.
Mindketten úgy viselkedtek, mint a vallási fanatikusok, kifejezéseket dobáltok (társadalmi felelősségvállalás??), "beszívott hülyének" titulálsz, hogy hitelteleníts a véleményem.
És közben semmi jelét nem látom annak, hogy bármi fogalmad volna arról, hogy egy függőség hogy alakul ki, hogy állandósul stb.
Mintha egy index.hu-n évente kétszer megjelenő, a füvet nem tetszésed szerinti mértékben ostorozó cikk lenne a felelős egy 18 alatti gyerek drogfüggőségéért és nem a barátai meg a lerohadt környezete.

borg25:
Cseréld ki a gyilkosság szót öngyilkosságra, és helyes lesz a mondat. Valaki mást fejbe lőni úgy vélem jobban kihat az áldozat életére, mint a gyilkoséra.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.