Hirdetés

2019. május 25., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#35) Apollyon válasza bencze (#34) üzenetére


Apollyon
(Korrektor)

"Az emberek elsöprő többsége él valami droggal manapság is, sokan akár marihuánával ami még kb a legártalmatlanabb az összes közül beleértve az alkoholt is."

Ez most valami felmentés akarna lenni a drogozás alól? Mert sokan csinálják, akkor kevésbé gáz, vagy mi?
Ja, a marihuánától csak beszívott hülye leszel, biztos tökre vállalható ilyen állapotban egy ember... Piálásról nem is beszélve.
Aztán ne gyere te is azzal az ökörséggel, hogy "de a kávé is drog..." – mert igen az, csak van pár nagyságrendbeli különbség.

"A vélemény egy dolog, a lobbi más, drogozásért a kormány lobbizik a házi pálinkafőzésével (választási programpont, lol?) ami aztán végképp veszélyes több okból is és az okok egy része ugyanaz mint a fűnél (ellenőrizetlen anyagok és minőség, életveszélyes is lehet)."

Először is a házi pálinkafőzésre magasról teszek, másrészt én se támogatom, se az alkoholizálást se a kormányt, szóval ez most nem talált.
Az index meg de, igenis lobbizik a füvezés iránt, amikor van rá alkalma és lehetősége. Már nem egyszer volt cikk arról, hogy a füvezés szerintük milyen jó, meg hogy szerintük Magyarország milyen elmaradott, ahhoz képest hogy már mennyi más országban van legalizálva a fű. Ez se manipulatív ám, ááá dehogy.

És de, a marihuána tévesen előnyösként beállított tulajdonságainak reklámozása igenis lobbizás a drogozás mellett, amire nincs mentség.

Én pedig nem sajnálom azokat, akik drogoznak és/vagy drogot terjesztenek és megkapják érte a büntetésüket.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.