Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • ElEvEn11

  aktív tag

  válasz nyisziati #33 üzenetére

  "Újra aláhúzva azt, amit mondtam (és már törölték), hogy a PH!-n erősen gyűlnek a széljobbosok."

  No offense! Engedd el.
  Ez van az összes Magyarországi portálon, fórumon. Néha visszasírom azt, amikot még nem törte át a kritikus tömeg határát a magyar internetezők száma. Akkor még tök jó beszélgetések tudtak kerekedni. Ma már nem is szólok az ilyen threadekhez hozzá, ha tehetem. Legalábbis nem bökdösöm a véleményemmel az ellenvéleményen lévőket, mert mára már nincs véleményelfogadás, pláne bármiféle tolerancia.
  Amúgy meg, ha ennyien vannak itt tényleg, meg még IT-szakik is (ha itt vannak) akkor majd jól letrace-elnek és feljelentenek (nem a kínaiak), mert tudom is én mit tettem azzal, hogy a véleményem elmondtam. Biztos valami hazaárulás vagy ilyesmi... ;)
  BTW: nem, nem vagyok egyik oldal híve sem.

  [ Szerkesztve ]

  Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)

 • Zsolt_72

  MODERÁTOR

  válasz nyisziati #33 üzenetére

  "masírozó Gestapót" - írod.

  Vélhetően itt valami keveredés van nálad (semmi probléma ezzel, előfordul).

  A Gestapo, azaz titkos államrendőrség sokféle tevékenységet folytatott, de ezek között nem szerepelt a masírozás. Úgy gondolom, az SA-val (Ernst Röhm "barna ingeseivel") tévesztetted össze. Az SA valóban rendszeresen tartott utcai felvonulásokat, meneteléseket.

  Nem is illik egy olyan titkos szervezet profiljába a nagy nyilvánosság, menetelés, mint amilyen a Gestapo volt. Ha belegondolsz, a világ egyetlen titkos szervezete (pl. US: NSA, CIA, SzU: KGB stb) sem vonul fel az utcán.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák