Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • cog777

  senior tag

  válasz joysefke #53 üzenetére

  +1 Kinanak megvan a maga sajatos evezredes rendszere, ami demokratikus szemszogbol nezve nem jo, de ez van. Ennyi ember nem NEM fog valtozni hipp hopp. Kulfoldon nem hadsereggel hanem penzzel nyomul.

  USA-nak megvan a demokratikus rendszere - orszagon belul, valamennyire mukodik. Viszont kulfolitikaja korantsem demokratikus, nezzuk csak hogy targyalta ujra a meglevo kereskedelmi szerzodeseit. Eleggel diktatorikus modon. Es ha azt nezem hogy most kezdte destabilizalni megjobban a kozelkeletet, Trump kommentarjaval: "Úgyis Európába mennek, ott van a hazájuk."
  akkor akar azt is hinnem hogy az EU-nak nem eppen a szovetsegese (mert szovetsegesekre nem szabaditunk csomo menekultet es potencialis terroristakat) hanem eppen forditva.

  Ezert is bosszant annyira hogy USA egyet csettint es az EU-ban ervenyben levo szabadalmak semmisse valnak. EU-nak ezt fel kellene ismerni es kotelezni cegeket arra ,hogy ha EU-s nemzetbiztonsagi erdek jelentosen csorbul, akkor mas idegen hatalmak biroi donteseit figyelmen kivul KELL hagyatni EU-n belul. Ugyanugy ahogy az USA csinalja.

  HP Elitebook - Linux Mint; Raspberry Pi4 - Raspbian

 • borg25

  senior tag

  válasz joysefke #53 üzenetére

  Nézd meg a Mortal Kombat utolsó részét. Tudod, hogy a végén hogy győz a rossz? Úgy, hogy minden eddigi alkalommal mikor a jó és a rossz összecsapott, akkor a jó volt az erősebb, s megkegyelmezett. A rossz az utolsó részben is veszítene, de csellel a semleges részt elfoglalja, így ott a jónak elvész a hatalma, győz, és a jót rabszolgájává teszi.
  Érts meg: A ROSSZ SOSEM FOG MEGKEGYELMEZNI A POTENCIÁLIS ELLENFELEINEK, HANEM LIKVIDÁLJA ŐKET!!!!

  Film, fantasztikum. Legyen életből merített példa: Hitler?
  Á, nem baj, hogy megszegi a békeszerződést és fegyverkezik.
  Á nem gond, hogy lerohanja Csehországot, úgy is majd megáll
  Á, nem gond, hogy bevonult Ausztriába, és kimondták az Anschlusst, úgy is mire megy vele.
  Á, nem kell teljesen megépíteni a Maginot vonalat, mert úgy is olcsóbb, s mi baj származhatna belőle?
  Tényleg történt bármi baj is azzal, hogy a nagy demokráciák inkább nem szóltak bele, mert a háború áldozatokkal járna, és diplomáciával úgy is minden elintézhető?

  (#47) Piszmaty76:
  "És amikor pl. Huawei-t veszek azzal én nem az ottani rezsimet szándékozom támogatni, hanem az ottani rendszerben (túl)élő emberek megélhetését (tudjátok munka, fizetés)."
  Hofi erre mondta, hogy édes istenem, ha annak idején az anyámnak azt mondhattam volna, hogy én nem buktam meg, csak az ötöshöz hiányzott még négy jegy.
  Részedről ez is ugyanolyan bulshit mint amit a cikkben USA mond indoknak.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés