Új hozzászólás Aktív témák
-
Kriza
őstag
Nekem a ZoneAlarm akkor is blokkolt egy csomó mindent, amikor WiFire cseréltem a drótos hálókarit. Az uninstall meg csak csökkentett módból ment, mert rendesen a windows dobott egy kékhalált.
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Gregorius
őstag
ZoneAlarm? Azt manapság még tűzfalként tartják nyilván?
-
bambano
titán
Na végre, az ms megoldotta a windowsok összes hálózati problémáját, nem engedi ki őket a netre
Szép munka, kezdésnek jó
vége a botneteknek
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
Az igaz, hogy az ms-nek a zonealarmhoz nem sok köze van, de ebben a magyarázkodásban burkoltan az is benne van, hogy sose volt egy hiba se az xp-ben, amihez az ms-nek köze lett volna. Ami, ugye, meglehetősen erős állítás.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
törölt tag
ha már fikázunk, akkor nekem a címmel van bajom, szerintem iszonyat bulvár:
"Az új Windows-patch blokkolhatja az internetet"namost ez így egy tök érdekes cím, azonnal ráklikkelek, aztán persze már látom utána, hogy csak a zonealarm felhasználókat érinti, és így a hír azonnal elvesztette jelentőségét számomra.
manapság egyébként divat ez a szenzációhajhász címadás, pölö pont ma láttam egy híroldalon: "támadás érte az amerikai követséget"
persze a klikkelés után kiderült, hogy nem magyarországról, hanem valami harmadik világbeli helyről van szó, amiről az emberek azt se tudják merre van... -
csellosi
tag
En vesszek meg ha ertem mirol szol ez a hir (es a belinkelt szorosan hozza kapcsolodo cikk). Vagy tulajdonkeppen arrol van szo, hogy "user" szinten (op rendszer) kezelik a problemat, de kozben a dns szerver sebezhetosege tovabbra is megmarad?
- Miota dolgozol a cegnel? - Miota megfenyegettek, hogy kirugnak.
-
remington2
senior tag
Valami durva ez a bulvárszöveg, ami ezen az oldalon megy. Meg a mögötte rejlő félretájékoztatás is (lásd [link].
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
törölt tag
Az amerikai nagykövetséges példa annyira sántít, hogy nincs lába, de a lényegben ettől függetlenül igazad van. Az újonnan megjelenő it.cafe-s cikkek kivétel nélkül bulvárcímet kapnak. Hiába, a reklámhelyek már el vannak adva, fenn kell tartani a látogatottságot, és mivel ez minőségi újságírással nem megy, ezért jön a bulvár-stílus, nem baj, sok parasztnak úgy is jó lesz, csak a pénz jöjjön!
Jajj Erasmus, bocs, nem láttam, hogy te is itt vagy...!
-
marcee
addikt
Szerencsétlen zonealarmosok meg éppen nem tudják elérni ezt a hírt!
\m/
-
virkir
veterán
válasz
#64791808 #12 üzenetére
Nézd már ahogy öregszem egyre több dologban értek veled egyet.
Ha már így felvetődött a kérdés egy benfentes azért elmesélhetné miért van az, hogy egyre silányabbak a cikkek, hírek tesztek a PH egészén?
Lassan már csak a fórum ér valamit."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
plo
csendes tag
Sziasztok!
Nem csak a ZA-val kapcsolatban áll elő a hiba amennyiben telepitve lett a KB951748 sz. frissítés. Ma kiprószáltam a Look'n'stop tűzfalal is jelentkezik a cikkben emlitett hiba.
Ebben a tűzfalban egyébként ez megoldható a következő módon: szabályok - UDP : Authorize name resolution - itt a TCP/UDP port - itt a Dans Local (Local In) helyett az A;B tartományon belült (In range A;B) választani és 1024 helyett 49152 ill. 5000 helyett 65535 értékeket kell megadni. Így már újra megy minden[ Szerkesztve ]
-
Madárpók
aktív tag
Felőllem jöhet bármilyen reklám, amióta felconfigoltam az adblockplust úgy netezek hogyha meglátok valami reklámot aszondom jé egy reklám, és tiltom is mingyá, sőt ha vmi gynús helyről jön (ads1.adserver.com pl.) akkor leblokkolom az egészet a fenébe egy /* használatával. Így megszabadultam a jó ég tudja hány reklámtól, a nagyobb relkámszolgáltatók már mind ki vannak tiltva.
-
neduddki
nagyúr
HI!
meg jo hogy julisu van:- )
udv
neduddki
p.s. :- (((
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Erasmus
őstag
kösz, hogy szóltál. a zonealarm javításáról szóló hírbe beleírtam ezt is.
-
törölt tag
A PH egészére nem mondanám, hardver témában még mindig megvan a minőség, a logout csak az újdonság varázsa miatt volt jó, tehát ott a mostani állapot a normális, és az indulás volt a hajrá. A mobilarena szerintem még mindig alapos, jól szerkesztett, informatív, az IT-cafe-nak meg semmi köze a régi it.news-hoz. Amilyen király lett a design (szerintem), pontosan olyan silányak a cikkek. Olyan... olyan... index.hu-sak.
A fórum sem a régi egyébként, egyre több tag van, aki bárminemű háttérinformáció nélkül ugat, nem ismer sem istent, sem embert.
Az egész viszont nem PH-tendencia, hanem általános, társadalmi. A valós tudásra egyre kevésbé van igény. Ebbe viszont nem megyek bele, mert szerintem ez itt senkit nem érdekel.
-
azbest
félisten
na ma reggel javították az egyetemi dns szervert
remekül időzítettek, mert éppen akkor futtattam a win upadtet ami felteszi a pachet... hát pár órán át nem nagyon volt dns feloldás... már azt hittem én fektettem ki* a rendszert...és igen, magas szinten nálam is jelentkezik a hiba zone alarmban... érdekes, hogy a névfeloldást végző ip-re kikapcsoltam a tűzfalat (thrusted - off) és mégis megakasztja. mindegy, amikor az ingyenesből is kiadják a javítottat, majd frissítem.
*: néha egy kis hal is felborítja a rendszert, pl találkozam olyan hálókártyával, amitől abban a pillanatban elfagyott a wifi ap a szomszéd épületben, ahonnan a netet átlőtték a mienkbe.. pedig bnc-utp média konverter is volt a gép után.
Másik hasonó élményem pedig az volt, mikor egy rosszul beállított szervert többször is lefagyasztottam pár éve azzal, hogy le akartam menteni róla oldalakat (valsz betelt a log-tól a szerveren a hely)... áh csak az egyik legnagyobb oktatási oldal volt akkoriban
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
it Az egyik súlyos biztonsági rést foltozó frissítés összeakad a ZoneAlarm tűzfallal.
- Dell Latitude E5540, Notebook/Laptop, 15,6" HD Kijelző, I5-4310U, Félkonfig
- Új DELL Vostro 16 Profi Fémházas Laptop 16" -40% AMD Ryzen 5 5625U 16Gb 512GB FULLHD+ IPS
- Apple MacBook Air 13 2021 M1/8GB/256GB
- Lenovo Ultrabook core i5 6200u,8GB RAM,256SSD, jó akku, szép állapot
- Dell Latitude E5540, Notebook/Laptop, 15,6" HD Kijelző, I5-4310U, 8-16GB DDR3, 240GB-1TB SSD, WIN 1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest