- Asustor NAS
- Linux haladóknak
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Crypto Trade
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OpenMediaVault
- Linux kezdőknek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
0118 999 88199 9119 725
3 -
Divi
aktív tag
Miért tendál az EU hogy kivezessük a 3 számos hívószámokat?
Rossz az valamiért hogy létezik a 112, meg 107, meg 198? -
vhw
addikt
De ha már szám csere...
Mégis ki találja ki/dönti el mi legyen a szám?
És mivel indokolják (legalább maguknak), hogy pont ez? -
dani993
senior tag
Gondolom élni fog a régi hívószám is, csak majd bemondja hogy megváltozott a telefonszám, és átirányít.
-
Kékes525
félisten
Idősek talán használnák, de azok viszont legkevésbé ismerik hogy megváltozott a hívószáma...
-
Apollyon
Korrektor
Kb 14 évvel ezelőtt még én is használtam egyszer (akkor még nem volt internetem) és elég sokat, olyan 5 perc körül kellett várakozni a válaszra, pedig nem kérdeztem durvát. Asszem az a hívás elég drága volt valami 1000 Ft körül jött ki ez a tétel akkor még MATÁV számlán.
Amúgy fiatalok voltak a telefon másik végén, szóval szerintem ilyen diákmunkások lehettek, akik az interneten néztek utána a válasznak, akkoriban meg még nem voltak valami brutál nagy sávszélességek -
DS39
nagyúr
hát igen, idővel kikopik. bár nem azt mondom, hogy szüntessék meg, de számot változtatni, főleg, ha a fő célközönség az idősebb korosztály elég marhaság.
mindenesetre egy olyan statisztikát szívesen látnék az NMHH-tól, hogy mennyi a napi forgalma a tudakozónak, országos szinten. -
törölt tag
kíváncsi lennék, hogy hány milliárd forintunkba került ez...
-
Apollyon
Korrektor
Az idősebbek nem feltétlenül ismerik az internetet, vagy nem tudják kezelni.
Idővel amúgy ez a telefonos dolog el tud kopni, de egyszerűbb megkérdezni valakit, mint saját magad utánanézni.
Egyébként én sem látom ezt életképesnek, főleg hogy a tudakozóban is minden bizonnyal interneten néznek utána a válasznak. -
DS39
nagyúr
telefonszámtól függetlenül, én arra lennék kíváncsi, hogy ezt a telefonos tudakozó szolgáltatást mennyien veszik igénybe?
az emberek többsége még ha az utcán van, buszon ül is interneteléréssel rendelkezik az okostelefonja révén, ha meg vezetékes net közelében van, akkor meg aztán végképp minek hívná fel a tudakozót. -
hemaka
nagyúr
Csodálatos változtatás.
-
Diocles
aktív tag
Kötelező.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
it 2014. október elsejétől ötjegyű lesz az országos belföldi egyetemes tudakozó szolgáltatásának hívószáma: a jövőben a 11 800-at kell hívni.
- Samsung Galaxy S23 Fehér 128 GB Újszerű
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest