Hozzászólok Aktív témák

 • [CS]Blade2

  addikt

  A napokban került elő a pénz kérdés, most kezdték húzni a szájukat a különböző cégek és országok, hogy hát ez mennyibe fog kerülni és ki fogja kifizetni.
  MO-n pl. a szállodák, hogy már eleve mekkora kiesés, hogy a kínaiak nem jönnek, ráadásul a pánik miatt olyan emberek is lemondták a foglalást, akik még nem fertőződtek meg, még simán ki tudnák fizetni azt az 1-2 hétet.
  Az ellenszert is sok kompetens ember a pénz miatt nem keresi, mert azt nézik, hogy mennyire érné meg pénzügyileg.
  A pánikkeltés szempontjából is ez az egyik legnagyobb probléma, mert az ember kénytelen rászámolni feltételezés útján, hogy mennyire színezik ki a történetet, mennyi információt hallgatnak el. Az ismeretlenség miatt ez egészen a nincs is ekkora bajtól a 10x ekkora vagy 100x ekkora baj van-ig terjed.

  Mindkét tábor érthető, mert, ha tényleg nagy gáz van, akkor meg milliós csoportok akár ki is tudnának törni egy-egy ilyen lezárt városból is akár. Ettől tartanak valószínűleg, hogy, ha kajakra megmondják az igazat és még arra rászámolnak az emberek, akkor végül a pánik miatt több halott lesz abból, hogy összetapossák egymást, meg minden féle bűnözés, stb.
  Nem egyszerű ez a helyzet.

Hozzászólok Aktív témák