Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Igen, ez csak egy plusz kényelmi szolgáltatás. Az áron változtatni nem tudnak, mivel az törvényileg szabályzott, sőt ez a társaságnak valószínűleg plusz költséget is jelent (de mivel árban nem tudnak különbözni a többi társaságtól, talán hajlandók ezt extra szolgáltatásként adni). Ha megoldanák az alkalmazáson belüli fizetést, egész jó dolog lenne.
Laci
-
-szp-
aktív tag
de a cég tudni fogja, kitalálhatnak ösztönzőket, vagy épp szankcionálhatják a lepontozódó sofőröket, stb. Szerintem még így is megéri pontozni a végén, annak ellenére, hogy nem választhatsz konkrét autót.
<!-- Hello tourist on the right side, hello tourist on the left side -->
-
mepet
addikt
Hát nekem pl. a vidéki taxis operátor csajok mindig minden alkalommal azt mondják, hogy 5 perc múlva ér ide a taxi. Aztán vagy 5 perc, vagy 25. Ha esetleg GPS alapú rendszerben monitorozhatnám, hogy hol a taxim, akkor az egész értelmet nyerne, hiszen akkor, mikor látom, hogy az A taxitársaság autói sok kilóméterre bohóckodnak, akkor nem őket hívnám (vagy az app hívná), hanem a B társaságot.
Szóval szerintem van értelme, csak nem sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macrodroid
- Külpolitika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Apple Macbook air 13 m1 8gb 256gb gyári garanciával
- Intel Core i7-8700K + ASUS ROG MAXIMUS X APEX Alaplap
- Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- HP EliteBook x360 1040 G8 (407P5UC) - ÚJ 14" üzleti notebook - i7, 16GB, W11 pro - Touch, 1000nit
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest