Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
E770
aktív tag
ok, ok, ez is jó kezdeményezés, de
olyan jó lenne, ha városi telekocsit csinálna már valaki, olyan taxi(couch)surfing szerűen -
matyiGo
aktív tag
el tudm képzelni hogy amíg nem tiltják le a wundecar szervereit magyarországon, addig nem fog rendesen működni sem az uber sem a taxify.
s annak is nagy a valószínűsége hogy 20-30 év múlva meg robot taxik fognak szállítani ide oda harmad áron.
http://hvg.hu/tudomany/20141223_Jovore_jon_a_Googleauto/ -
zseko
veterán
Tehát ugyanazt kapom, ugyanazoktól, ugyanolyan áron, és ugyanúgy nem tudom meg, hogy aki visz az milyen ember. Csak annyi változás, hogy nem telefonon rendelem meg a taxit hanem okostelefonon. Aztán ha nincs net, semmi előnye. Szvsz halott ötlet.
HR24.hu
-
mepet
addikt
Hát nekem pl. a vidéki taxis operátor csajok mindig minden alkalommal azt mondják, hogy 5 perc múlva ér ide a taxi. Aztán vagy 5 perc, vagy 25. Ha esetleg GPS alapú rendszerben monitorozhatnám, hogy hol a taxim, akkor az egész értelmet nyerne, hiszen akkor, mikor látom, hogy az A taxitársaság autói sok kilóméterre bohóckodnak, akkor nem őket hívnám (vagy az app hívná), hanem a B társaságot.
Szóval szerintem van értelme, csak nem sok.
-
-szp-
aktív tag
de a cég tudni fogja, kitalálhatnak ösztönzőket, vagy épp szankcionálhatják a lepontozódó sofőröket, stb. Szerintem még így is megéri pontozni a végén, annak ellenére, hogy nem választhatsz konkrét autót.
<!-- Hello tourist on the right side, hello tourist on the left side -->
-
Gusztáv
addikt
Igen, ez csak egy plusz kényelmi szolgáltatás. Az áron változtatni nem tudnak, mivel az törvényileg szabályzott, sőt ez a társaságnak valószínűleg plusz költséget is jelent (de mivel árban nem tudnak különbözni a többi társaságtól, talán hajlandók ezt extra szolgáltatásként adni). Ha megoldanák az alkalmazáson belüli fizetést, egész jó dolog lenne.
Laci
-
Secunda
csendes tag
Mindegy, mit hív ki. Az Über példája jól mutatja, hogy a taxismaffia annyira erős, hogy simán lever bármit, ami be tudna törni a piacára. A taxisbűnözők matracra vonultak, és zajlik a háború.
btw ez sajnos nem újdonság, a Ferihegynél évekig fennállt / fennálló balkáni állapot a kubai verőemberes dél-amerikai feeling taxisofőrökkel / bizniszmenekkel, a kocsitól kocsiig rángatott, kvázi elrabolt turistákkal, 5x árú reptéri transzferekkel, mindez az ország kapujában, a rendőrség, a politika szeme előtt elég jól mutatja ennek a bűnözőcsoportnak a sérthetetlenségét.
Viribus Unitis -- Bernie says: "$$$$$ $$$$$$ $$$ $$$$$."
-
matyiGo
aktív tag
A wundercar olcsóbb, és egy pillanatig sem akar hivatalos lenni, a wundercar-nál nem kell kifizetned az utat hanem szíved szerint jattolhatsz az utazásért.
(a program nagyon előzékenyen kiszámolja hogy mennyi lenne az utazás költsége mikor jattolsz alapból ezt az összeget ajánlja fel)
az söför és az utas értékelik egymást az út végén.ez egy olyan modell amire konkrétan szerintem nem lehet szabályozást csinálni. igénybeveszel egy ingyenes szolgáltatást ami nem szolgáltatás.
-
return.value
tag
Van már ilyesmi Magyarországon, a TaxiMost: [link]
Ott is társaságoktól lehet rendelni, több magyarországi városban elérhetőek. Én Budapesten használtam már, gond nélkül működött. Az biztosan látszik, hogy mögöttük nincsenek dollár milliók, de szerintem életképes a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ALZA vagy eMAG?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Path of Exile (ARPG)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- ASUS DUAL RTX 3050 OC eladó! Fóliás! Garanciával, számlával!
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel!!! Garancia + számla!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X + RX 6800 16GB! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Laptop szerviz - Alaplap javítás ingyenes bevizsgálással
- Intel i7 11700k, MSI Suprim 3070ti, MSI Z490, Phanteks rgb ház, SSD, 16GB ram teljes konfig eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest