Új hozzászólás Aktív témák
-
xakta
tag
100 emberből 100.6 ezt ajánlja ???
-
krizmo_
addikt
Ezzel egyetértek, én vidéki voltam és nem hogy internetet nem akartak/tudtak behozni, de még a mobil hálózatokat sem lehetett normálisan fogni, alig volt térerő, kb a ház tetejére kellett felállni, feltartott kézzel, hogy egy sms-t eltudj küldeni... És ez a mai napig így van, már igazán megindulhatna a fejlődés....
-
locall
tag
El tudom képzelni hogy egy 4 tagú családnak van 4db 50mb/s es előfizetése
Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír.
-
herc2003
csendes tag
-
bambano
titán
Nálunk a nagyvárosokban elviselhető a helyzet (átlagosan, mert van ellenpélda), de vidéken egyelőre még ott tartunk, hogy villamosáramnak kellene lenni mindenhol elfogadható minőségben, a rendes internet csak ezután következne.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Narxis
nagyúr
Nálunk szerintem nem az elterjedtséggel van baj hanem az árakkal, pofátlanul magas a vezetékes és a mobilinternet is és sokan pedzegetik, hogy összejátszanak a szolgáltatók, legalábbis mobil fronton olvasok egyre több ilyen kommentet.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
ledgeri
nagyúr
Mi merre vagyunk?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vírusirtó topic
- Ukrajnai háború
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen egeret válasszak?
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone SE 4 dummy pózol a kamerának
- További aktív témák...
- Intel i5-12500t 6c/12t - 2.0 Ghz / MaxBoost: 4.4 Ghz
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap