Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • pengwin

  addikt

  válasz dabadab #77 üzenetére

  Szerintem akkor lehet ilyen külföldi cégeket a magyar ipar részének tekinteni, ha ténylegesen hosszú távra rendezkedtek be, és hazai pályaként kezelik az országot, nem pedig az olcsó kiszervezések színtereként. És ezt azért nagyon kevés vállalatról lehet elmondani.

  (#84) dabadab
  És ez mégis hol releváns? Nem a saját posztjaitól lett elmebeteg az az idióta. Ha meg nem egy ilyen idótagyüjtőben posztolt volna akkor a FB és twitter cenzúra miatt szállt volna el az agya. Eredmény ugyan az, ezen a cenzúra nem fog változtatni. Azért nevetséges, hogy a baloldali hate speech simán elfér a mainstream közösségi médiában, míg egy kicsit határozottabb, de egyáltalán nem gyűlölködő jobb oldali álláspont nem.

  Egyébként csak arra akartam rávilágítani, hogy milyen ironikus, hogy a republikánusok által védett alkotmányos céges jogok most visszanyaltak... :)) mert eddig csak LGBTQABC elleni megkülönböztetésre voltak felhasználva, de most hirtelen probléma lett belőlük, mert baloldali beállítottságú cégek is éltek az ilyen jogaikkal.

  [ Szerkesztve ]

  Üdv, pengwin

Hozzászólok Aktív témák