Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
Sok köcsög taxis meg hadd csalja tovább az adót! Vajon miért volt, hogy a keletinél a tizen x-edik taxis vett csak fel az ott ácsorgó sorból, különböző indokokkal ???
Biztos volt valami félnivalójuk egy ellenörzésen. Én meg nem úgy nézek ki, mint aki tipikusan taxizik, gyanús voltam ...
Gratula az NFM-nek, hogy ezt a maffiát támogatja!
[ Szerkesztve ]
... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
E770
senior tag
szomorú ez a történet sajnos már onnantól, hogy évtizedek óta azt rabolnak le a hiénák, akit csak akarnak, s mindenki csak tűri
most meg ez az ál-cirkusz az Uber-rel képmutatás, főleg hogy az "adozó" sárga taxisokat emlegetik mint jó példát - szánalomremélem az Uber után jön a többi és mielőbb helyre kerül minden most átmenetileg elnyomott próbálkozás, mintha az mp3, flac-ot jogszabály betiltaná, mert csak hivatalos CD-n lehetne zenét hallgatni
-
Hát jobb lenne, ha olyan szabályozást hoznának, amivel a taxik is hatékonyabban tudnak működni. pl ma már mi szükség van CB rádióra ha ott a voip? Miért nincs app amivel ellenőrizhető, hogy tényleg a leghatékonyabb útvonalon közlekedik a sofőr?
Uber vs Taxi kapcsán múltkor pont az illegális húsfeldolgozók jutottak az eszembe, ők is próbálnak spórolni, hatékonyabban működni, nem tartanak be egy-két közegészségügyi szabályt, miért baj ez? Hogy a hús kukacos, penészes és romlott? De hát legalább olcsó, s tényleg mi értelme van minden nap takarítani? Hűtőben tartani az árút? Én azért nem ennék abból a húsból, inkább a drágább, de minősített körülmények közt feldolgozott étel. Bár egy jó kis házi hurkának sincs párja. Nehéz ügy. :S Talán az, hogy vagy a hatóság felügyel, vagy én, hogy ismerem azt, aki csinálta a hurkát, és nem ad el romlott árut. -
gabor7th
addikt
Próbálják meg a piaci versenyt... Győzön a jobbik korrekt feltételekkel.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Suzuki topik
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- PlayStation 3
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ASUS PRIME B365M-K + i3 8100 + 16 Gb Kingston 2.666 Mhz Beszámitok!
- Teljesen új iPhone 13 Mini 128GB Green eladó (bontatlan+garancia)
- Huawei MediaPad M5 Lite 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB SSD RTX3070 8GB!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen