- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
dajkopali #20 üzenetére
Ha jól láttam (yelefonon netezve ez egyáltalán nem biztos), a 2,8" Artemis van mellette az egyik képen, és ahhoz képest picivel keskenyebb, de jelentősen hosszabb a Drem kijelzője. Magyarul a Samsung Omniához nagyon hasonló méretű, és ugyanúgy 16:9 körüli arányú. Kíváncsi leszek e felbontására és a fényerejére, mert ezek miatt sokan kritizálják az i900-at.
-
edward2
addikt
hát igen értem hogy sw + hw de amig csak egy sw-t mutatnak fel vele szemben addig szerintem a reszketés szót marhára nem lehet jogosan felhozni. mert a jo sw ellenére alárakhat az összes mobilgyártó egy kezelhetetlen rövid készenléti rakás szar hw-t és akkor miről beszélünk.
-
dajkopali
addikt
no, hát tegnap újra megjelentek "kémfotók "
-
rii
nagyúr
ha az iPhone-t nézzük objektíve, akkor szerintem semmiben nem lehet megverni
(munkatársam vett egyett)- kijelző méretben sem, mert már az iPhone is alig fér el kézben, egy nagy lapos valami, már ez is nagy telefonnak
- a kezelhetőség egyszerűségében sem
- és az extravanciájában sem (pld. éintőképernyő, és ahogy lefelelé húzod az újjad nagy sebességel ,tovább folyik a görgetés, mintha megpörgetnél egy kereket, két újjal történő zoom)mondom ezt úgy, hogy irritálnak az ilyen telók
részemről monochrome kijelző, non-polifonic. -
Jhonny06
veterán
Nem akarom megint kirobbantani a vitát, de ez még mindig baszottul ronda. WM-re emlékeztet. Hiába, ebben nem lehet megverni az iPhone-t...
-
edward2
addikt
valaki elmagyarázná hogy egy hardware hogy reszkethet egy OS megjelenésétől?
-
-
bambano
titán
Nyilván a nextnextfinish jellegű felhasználók nem célcsoport, ezt biztosan a hiperkockák fogják először venni. Ott meg meglesz majd a tanulási folyamat, kialakulnak a felhasználói közösségek, lesz márkásabb, szavahihetőbb brancs meg lesz kókányoló csapat is hozzá.
Majd amikor egyszer, ha egyáltalán eljön ez az idő, tömeges konzumer cucc lesz belőle, addigra a kemény magra alapozva lesz rendes önszabályozó csapat is hozzá.
-
erdoke
titán
A Kaiserhez képsest mindenképen nagyobb lesz felületre, lévén a kijelző lényegesen terjengősebb. Ha szétcsúsztatható QWERTY lesz benne, és normális kapacitású akkumulátor, sokkal vékonyabb se lehet.
Ez bizony elsőre féltéglának tűnik, ami az iPhone vásárlóinak nyilván nem alternatíva. -
rii
nagyúr
" .... minden különösebb ellenőrzés nélkül kerülhetnek a választékba szoftverek, a regisztráció után csak fel kell tölteni az alkalmazást, s persze készíteni kell hozzá egy megfelelő leírást. A felhasználók ezután ugyanúgy minősíthetnek egy-egy alkalmazást, mint ahogy azt a YouTube-on teszik, így aztán a nem megfelelő alkalmazások hamar kieshetnek a rendszerből. ... "
lehet majd rossz indulatú alkalmazást is írni?
az ellenőrzésig eltlelt időben a gyanutlan letötöltögetőket mi védi meg majd az ilyen alkalmazásoktól?
mi van, ha egy ilyen alkalmazást esetén egy haveri galleri áll majd a háttérben, aki majd lehurrogja azokat, akik észrevezik a hibát, és váltig állítják, hgy bezzeg milyen jó applikáció
--------------------------------------------------
" .... rendes számítógép az, amit a gazdája nem bír felemelni. ..."
(-: -
R a y
senior tag
Meglátjuk majd, hogy mi sül ki ebből
-
^Clown
addikt
Remélem, hogy a nyitott alkalmazások végre felül tudnak kerekedni a féltve őrzött titkokon.
-
bambano
titán
remélem, én vehetem meg az első androidos telót az országban...
Új hozzászólás Aktív témák
it Meglehet, az üzleti stratégia, s nem a technológia dönt majd az Android és az Apple szisztémája között.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Asztrofotózás
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest