Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • hallador

  addikt

  válasz Eastman #1 üzenetére

  Hát az is benne van ebben, hogy az elmúlt években nagyon sok mobiltelefon is lett. Kína félvezető gyártásában betöltött szerepe nem versenyképes. Mert nem. Ezt arra nem vezetném vissza. Azért az ujgur eset az erőse kétséges dolog Kína egy 21. századi diktatúra, aminek most kezd visszaütni a hatása, ha nem elnyomták volna a tudós társadalmat, hanem engedték volna felvirágozni, akkor lehet, hogy nem ott tartanának, hogy ma már nincs mit ellopni, és lemásolni, mert nem hagyják nekik.
  Ez a tipikus 20. századi szovjet módszer, hogy amúgy 20 évvel le vagyunk maradva a technológiával, mert a népnek mindegy is, de ha véletlenül van is technológia, akkor azt nem arra használjuk, hogy a népnek is jó legyen, hanem arra, hogy elnyomjuk a népet kasztokba skatulyázással, elnyomással, Hong Kong betöréssel ujgur kiirtással stb. Szóval azért ez a kína szekszuálgatás inkább kínai, mint más problémája.

  The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés