Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • haxiboy

  addikt

  Nálunk is volt lehetőség home officera, de választanunk kellett hogy home office = 70% fizetés, vagy fertőzésveszély, bent az irodában 100% fizetésért.
  Megvan a véleményem, de inkább megtartom. :U

  Csatlakozz az EVE Online közösséghez : http://bit.ly/JoinEVEOnline

 • haxiboy

  addikt

  Javarészt szoftverfejlesztők és supportosok vannak nálunk, így az alacsonyabb hatékonyság kilőve. Otthon még többet is dolgoztunk mint idebennt mondván, ezt a pár sor kódot még befejezem.
  Kellett aláírnunk szerződésmódosítást hogy home office esetén a csökkentett munkabért kapjuk és korlátlanul dolgozhattunk otthonról. Egyébként heti 2 nap HO engedélyezett ha előre megbeszéljük a felettesünkkel, heti több nap HO ugyanúgy 70%.
  Sajnos a vezetőség (a nagyfőnök a maga személyében) meg van győződve arról hogy a HO-ban nem a munkával foglalkozunk, bár mivel van időnyilvántartás nem nagyon lehet sumákolni. A csökkentett fizu pedig nem volt konkrétan megindokolva, de megbízható forrás szerint megilyedt hogy idén nem lesz akkora bevétel, vagy egyáltalán nem lesz, ennek ellenére jobban teljesítünk mint tavaly.
  A konkurencia - azonos portfólióval és termékekkel - pedig át tértek teljes HO-ra mert annyira bejött nekik :U :U Én is értékelném ezt, akár csak heti 4 nap otthon, 1 nap iroda. A pénteki csúcsforgalmat az M7-esen kihagynám :(

  Csatlakozz az EVE Online közösséghez : http://bit.ly/JoinEVEOnline

Hozzászólok Aktív témák