Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • mephi666

  veterán

  legjobb érv mellette a költségcsökkentés, amivel a vezetőséget is könnyen meg lehet győzni :) pl nálunk a rendszerben le lett modellezve egy teljes jóváhagyási folyamat, ami egyéb beszerzésekhez kapcsolódik, csak eddig nem használtuk... pl egy tonerbeszerzés kapcsán (amikor 5ezrest rendelt valaki 15ezres helyett, ami lapra vetítve több mint dupla költség) hoztam fel, hogy erre rá kellene menni és gyakorlatban alkalmazni, hogy szakmai jóváhagyón is átmenjenek ezek a folyamatok a rendszerben követhetően, azonnal vevők voltak rá :K a varázsszó: költségcsökkentés (ha nem kell nagy irodát bérelni, nyáron hűteni, télen fűteni, tisztálkodó-/tisztítószereket, kávét, védőfolyadékot akkora mennyiségben venni, bejárást támogatni, stb, mind-mind költségcsökkentés... céges autókat is lehet kímélni, esetleg kevesebbet fenntartani... plusz az egésznek lehet pozitív hatása a környezetre is, ha nem pazarlunk feleslegesen :K )

  [ Szerkesztve ]

  "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

 • Tsa-bika

  senior tag

  Na..na-na! A te és a Ti oldalatokon vagyok egy az egybe a témában, de ne jussunk már el odáig a bélyegző adogatásban, hogy, aki dohányos az kummantó, vagy bárki, aki más napi rutinnal működik.

  1,5-2 óránként én is kimegyek ecigizni, attól még: nem szoktam főnökök seggét nyalni, a munkám elvégzem, sőt hajlamos vagyok előre dolgozni, és semmilyen munkaidőn kívüli eseményen "offsite"-on nem veszek részt bratyizni, mert van egy erős 60% itt, akitől csak oldalra köpök és magamban üres öltönynek/kosztümnek hívom. A HO-ba nyilván többet voltam gép előtt ha szigorúan percre nézzük, mert a vízgőzös cigiért nem megyek ki erkélyre, hanem boldogan telepöfékelem a szobát.

  Azt aláírom, és láttam-tapasztaltam saját szemmel, hogy az egyik lenti kolléga által "zsebmanager"-nek leirt típusok valóban hajlamosabbak lettek több jelentéktelen meetinget felvenni, hogy valahogy igazolják a létezésüket és a milkos fizut, de vagy: ráírtam hogy más dolgom van, vagy: amúgyis esedékes webexet akkorra vettem fel system ownerrel vagy onsite tekivel (az ő beleegyezésével). Szóval idegesítőek igen, de egy kis talpraesettséggel lepöckölhetőek ezek a powerpoint sztárok ;)

  [ Szerkesztve ]

  "Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"

Hozzászólok Aktív témák