Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • nubreed

  addikt

  Így van. Én is intorvertált vagyok, ami nagyon nem egyenlő az antiszoccal, ezt sokan összekeverik. Én bárkivel szívesen elbeszélgetek bármiről ha jó a téma, de a semmit mondó chit-chat -et utálom pl. vagy a pletykálkodást. És sokkal jobban bejön az olyan munkakör ahol nem kell túl sokat beszélni másokkal. De számomra tényleg mennyország volt a HO, most egy ideje nekünk is újra be kell járni dolgozni, eleinte rohadt nehéz volt visszaszokni. Az, hogy hosszútávon mi lesz, majd meglátjuk.

  We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

 • De. Hogyha túl sokan mennek permanens HO-ba, egy cég simán dönthet úgy, hogy akkor felszámolják a szépen a nagy irodaházban a jelenlétüket. Heti 1 HO még éppen belefér nekem is, de nekem pokoli kínszenvedés volt a tavaszi időszak. Szavakkal leírhatatlanul nehéz. Amúgy is rühellek hétközben itthon lenni.

  [ Szerkesztve ]

  iPhone 11 Pro Max -- iPad Pro 10.5” -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro

 • hallador

  addikt

  Sajnos igazad van, pedig nagyon is van létjogosultsága, pl Deutsche Telekom IT Solutions, vagy a T-Systems-nél már ez nagyon jól működik, de pl a Morgan Stanley-nél nem pedig az sem kicsi.
  Ahol viszont egyáltalán nem bíznak az emberekben ott sajnos ez szenvedés lesz.
  Teljesen jogos az Open Office-t én sem szeretem, szerintem is nagyon gáz.

  (#14) haxiboy

  Az szép. Azért van bőr. Igencsak tetszene ez gyanítom a munkajogászoknak is.

  (#18) Tigerclaw

  Sajnos ez a jellemző, mi is ezt tapasztaltuk, egyszerűen olyan szinten nem bíznak a munkavállalókban, és nem is cél az úgynevezett google office kialakítása, sajnos ezt látjuk mi is, hogy a középvezetői réteg, és a tulajdonosi kör nem vezetni szeretni a céget, hanem inkább uralkodni szeret. Lehetőleg semmi ne kerüljön pénzbe, de a melós dolgozzon.

  (#21) szabogabor10

  Sajnos ezt be akarták vezetni nálunk, is aztán lett egy kompromisszumos megoldás 5 nap home office, 5 nap munkahelyen, így tudtak spórolni az irodaházon is, és megvan a home office is.
  Mondjuk itt törvény írja elő, hogy a home office-t ellenőrzik, de támogatás is jár, ha otthon dolgozom. + 50 Euro, az áramszámlára, és a tűzoltó készülékre, valamint éve egyszeri 100 euro a székre és az asztalra, ha igényt tartunk rá, csak számlával kell igazolni, hogy felhasználtam. Évi 700 euro még mindig sokkal kevesebb, mint, ha kétszer akkora irodaházat kell fenntartani.

  (#13) Tetsuo

  hogy bizonyos vállalatoknál hatékonyan működik a távmunka, míg más vállalatok esetében nem. Leginkább az alkalmazott protokolltól függ.

  Nem tudom leesett-e, hogy informatikusokról, programozókról van szó, akik a legtöbb esetben ügyeletet vállalnak, és akkor nem ülnek 0-24-ben az irodában, hanem olyankor otthonról lépnek be, és most ugyanezt csinálják, csak nem éjjel, hanem havonta 20 - 22 napon keresztül. Az az itt nem a protokoll döntött, hanem a corona vírus. Csak hallottál róla, vagy ez sem esett le...
  Az az a kényszer szülte nem az ideológia amit képviselsz.

  [ Szerkesztve ]

  The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [HP EliteBook 830 G6, I7 32GB 2TB, HP ProBook 430 G5, I5 32GB 1TB ; Debian Stretch; Linux Mint 20, Ubuntu 20.04, OpenSuse Leap 15.2 ; ASUS ZenBook UX333FA I3;]

Hozzászólok Aktív témák