Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • hallador

  addikt

  Az ok sejthető: amikor a kitűzött határidőre a program nem úgy állt készen, ahogy az eredetileg cél volt, a belső vizsgálat kimutatta, hogy sokan hosszú hétvégeként kezelték az "otthoni munkát".

  Tehát tulajdonképpen más szavakkal leírtad amit én:
  - Nem bíznak a munkavállalóban.
  - A munkavállalónak, de az osztályvezetőnek még annyi megszokása sincs a távoli munkára
  - A sejthető volt.....
  Igen pont erről beszéltem. Munka helyett mást csinált, és tulajdonképpen amikor eszébe jutott dolgozni is, akkor meg zúdít. Na pont az van, hogy ahol ezt bevezették méár évek óta, ott ilyen nem nagyon van, mert tudjuk, hogy kicseszünk a munkatárssal.

  Azért az is sejthető, hogy akik bevezették a Home Office-t, és/vagy a távmunkát azok bíznak a dolgozóikban, tehát elfogadják, ha nem látom, hogy pont a szemem előtt mit csinál, akkor is elhiszem, hogy dolgozik sztem jobb mentalitás, mint az amit feljebb vázoltam.

  Akkor most mond már el, hogy melyik része volt ebben az a rész amiben a kollégának volt igaza? Semmiben?

  (#39) opr

  Igen ez is jellemző, nálunk ezt 3 éve lerendezték, azzal, hogy a mérnökhöz, csak az a letisztult infó jut el, ami kell neki, és nem kell 3 - 4 órás meetingeken ott ülni.
  Mondjuk sajnos ehhez az is kellett, hogy a service ownerek, és a great leader-ek szakemberek. Sajnos elég sok helyen az nagyon nagy probléma, hogy a középvezetői réteg managerekből áll (rossz esetben valakinek a valakije, a valaki pedig "nagy" ember) ,nem olyan mérnökökből, akik tényleg voltak mérnökök, és vezetők akartak lenni. Hanem a felfelé mindent meg tudunk oldani, de meg nem kérdezi, hogy meg lehet-e oldani dolgokból jönnek az olyan problémák végül, amivel a időhúzáson kívül, meg a felesleges meetingek hegye zúdul a programozóra, és mérnökre.

  [ Szerkesztve ]

  The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [HP EliteBook 830 G6, I7 32GB 2TB, HP ProBook 430 G5, I5 32GB 1TB ; Debian Stretch; Linux Mint 20, Ubuntu 20.04, OpenSuse Leap 15.2 ; ASUS ZenBook UX333FA I3;]

Hozzászólok Aktív témák