Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Marvinyo

  tag

  "Egyre több humánerőforrás szakember és cégvezető ismeri fel, valójában milyen egyszerű is megérteni a fejlesztők elvárásait és igényeit a mindennapi munkavégzéssel kapcsolatban: Csupán kérdezni kell!"
  WOW. Hogy erre miért nem gondoltak eddig? Te jó ég! Hát micsoda felfedezés! 2020 meg egy koronavírus kellett, hogy a biorobot szarkember őfelsége leereszkedjen a pórnéphez megkérdezni mi kell nekik. :W

  "A fentiekhez ma már az MI-alapú megoldások kínálják a legkényelmesebb eszközöket, ezekkel felmérhetjük a kollégák éppen aktuális hangulatát és a feladatokkal kapcsolatos általános elégedettségüket."
  Ühüm. Aha. Napersze.

  "A vállalaton belüli közösségi élmények és a csapathoz tartozás érzésének megteremtése valószínűleg még sokáig nehézségekbe fog ütközni, ezért itt minden kreativitásra szükség van: a pár perces napindító meetingek, a heti céges státuszok mellett a kikapcsolódást is szolgáló online kvízek és fotós maszkversenyek mind ezt a célt szolgálják. Nagyon úgy tűnik, hogy az oly fontos szereppel bíró céges rendezvények is megváltoznak: a nagy éves események és ünnepségek helyett kisebb, informálisabb, de sokkal rendszeresebb csapatépítők jöhetnek."
  Nem lehetne, hogy hagyják békén inkább az embert DOLGOZNI? Amiért a FIZETÉST kapja? Amiből él a cég? Miért akkora elvárás ez?
  Ennél már csak az a jobb, amikor a házi pingpongverseny kötelező, mert csapatépítés, meg kikapcsolódás, de azért már megy a lebaszás ha elolvasol - akár szakmai - cikket egyszer egy nap, mert "ménemdolgozol???" :DDD

  "A közös munka, tárgyalás és csapatstátusz helyszíne továbbra is az iroda lesz, azonban az egyénileg megoldandó feladatok döntő része az otthoni munkatérbe kerül majd át."
  Ja, mert ez így működik, hogy hétfőn csak közös munka van, tehát iroda, kedden meg csak egyénileg megoldandó feladatok vannak, tehát HO. :C

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák