Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • hallador

  addikt

  Sajnos igazad van, pedig nagyon is van létjogosultsága, pl Deutsche Telekom IT Solutions, vagy a T-Systems-nél már ez nagyon jól működik, de pl a Morgan Stanley-nél nem pedig az sem kicsi.
  Ahol viszont egyáltalán nem bíznak az emberekben ott sajnos ez szenvedés lesz.
  Teljesen jogos az Open Office-t én sem szeretem, szerintem is nagyon gáz.

  (#14) haxiboy

  Az szép. Azért van bőr. Igencsak tetszene ez gyanítom a munkajogászoknak is.

  (#18) Tigerclaw

  Sajnos ez a jellemző, mi is ezt tapasztaltuk, egyszerűen olyan szinten nem bíznak a munkavállalókban, és nem is cél az úgynevezett google office kialakítása, sajnos ezt látjuk mi is, hogy a középvezetői réteg, és a tulajdonosi kör nem vezetni szeretni a céget, hanem inkább uralkodni szeret. Lehetőleg semmi ne kerüljön pénzbe, de a melós dolgozzon.

  (#21) szabogabor10

  Sajnos ezt be akarták vezetni nálunk, is aztán lett egy kompromisszumos megoldás 5 nap home office, 5 nap munkahelyen, így tudtak spórolni az irodaházon is, és megvan a home office is.
  Mondjuk itt törvény írja elő, hogy a home office-t ellenőrzik, de támogatás is jár, ha otthon dolgozom. + 50 Euro, az áramszámlára, és a tűzoltó készülékre, valamint éve egyszeri 100 euro a székre és az asztalra, ha igényt tartunk rá, csak számlával kell igazolni, hogy felhasználtam. Évi 700 euro még mindig sokkal kevesebb, mint, ha kétszer akkora irodaházat kell fenntartani.

  (#13) Tetsuo

  hogy bizonyos vállalatoknál hatékonyan működik a távmunka, míg más vállalatok esetében nem. Leginkább az alkalmazott protokolltól függ.

  Nem tudom leesett-e, hogy informatikusokról, programozókról van szó, akik a legtöbb esetben ügyeletet vállalnak, és akkor nem ülnek 0-24-ben az irodában, hanem olyankor otthonról lépnek be, és most ugyanezt csinálják, csak nem éjjel, hanem havonta 20 - 22 napon keresztül. Az az itt nem a protokoll döntött, hanem a corona vírus. Csak hallottál róla, vagy ez sem esett le...
  Az az a kényszer szülte nem az ideológia amit képviselsz.

  [ Szerkesztve ]

  The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [HP EliteBook 830 G6, I7 32GB 2TB, HP ProBook 430 G5, I5 32GB 1TB ; Debian Stretch; Linux Mint 20, Ubuntu 20.04, OpenSuse Leap 15.2 ; ASUS ZenBook UX333FA I3;]

Hozzászólok Aktív témák