Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • hallador

  addikt

  Ez nálunk is így volt, de nálunk hetente alapban is 3 nap home office az egyik héten a másikon 2 nap. Itt hozzá vannak szokva hogy attól hogy valaki otthon van nem azt jelenti, hogy nem is dolgozik hanem azt, hogy máshonnan dolgozik. Ez a normális amit leirsz. Amit én írtam az meg olyan helyekről jön jellemzően ahol a munka azt jelenti, hogy bemegyünk ebédelünk egy frankót beszélgetünk, meg nem utolsó sorban doldozgatni is kell. De a home office eddig SCI-FI volt mert nem bízunk az emberekben, nem tudtuk eddig is mit csináltak, nem hogy akkor ha itt sincsenek stb.
  Most hogy nem kellett bemenni a bizonyítási vágy erősebb volt, mint a munkakedv.

  #9
  Ez szerintem is így van, ahol az elmúlt 10 évben a home Office-ra úgy tekintettek, mint a lehetetlen és hasztalan dologra, hirtelen nevezettek majd sem a dolgozó sem a munkáltató nem tudott mit kezdeni vele. Mi is ezt tapasztaltuk.

  [ Szerkesztve ]

  The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [HP EliteBook 830 G6, I7 32GB 2TB, HP ProBook 430 G5, I5 32GB 1TB ; Debian Stretch; Linux Mint 20, Ubuntu 20.04, OpenSuse Leap 15.2 ; ASUS ZenBook UX333FA I3;]

Hozzászólok Aktív témák