Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • dajkopali

  HÁZIGAZDA

  igen, ez így valóban félreérthető volt, de tényleg ezt írják
  az első kép az ID miatt kell, hogy megtalálja az asztalt
  de az ESET szerint működik, talán úgy, ahogy írják: azt nem tudták megállapítani, hogy a támadó manuálisan vagy automatizálva játszik

  "fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter

 • attiati

  veterán

  mivel telepítéskor teljes hozzáférést adsz a programnak, ezért nem hiszem, hogy megkérdezi

  A képnek nem kell 500kbyte méretűnek lenni, elég egy elég rossz minőségű kép is. (kivéve, ha 4k felbontású monitoron játszik).

  ha nagy üzemben csinálja, akkor simán írhat hozzá egy programot, ami automatikusan megjeleníti neki a beérkezett képet. Tény, hogy nem látja az összes lépést, de már az is többletinformáció, ha a leosztás egy pontján belelátsz a lapjaiba.

 • Callisto

  senior tag

  Óhó, ha tudnád... :D

  [ Szerkesztve ]

  Befizettem egy reinkarnációs tanfolyamra. Drága volt, de hát egyszer élünk.

 • etejedu

  őstag

  Én még 2010 ben szálltam ki amíg még lehetett mert már kezdtem csak a pókernek élni.
  Jó volt, de már nem győztem annyit tanulni. Boldog békeidők: Dan Harrington , Phil Hellmuth David Sklansky
  Ők voltak az etalon számomra.

  [ Szerkesztve ]

 • EmberXY

  addikt

  Hasznos infó?

  Troll on: Én inkább sakkozom, abban nem lehet csalni. Hasznos volt? :DDD

  Up the Irons!

 • Béééla

  őstag

  Ha az értő olvasás menne: a megtörtént eset házi körülmények között és fizikai lapokkal történt - abba simán belefér a nem szakszerű keverés.

  És ha a Valszám első előadásánál többet is ismernél tudhatnád, hogy a pszeudorandom szép és jó, de nem random. Nem véletlen építenek be hardveres véletlenszám-generátort az intelligens kártyákba és nem véletlen használják ott, ahol kell.
  Gyorsan generáltattam egy szimpla exceles 100 ezer mintás "véletlen" számsort; 0,2%-os eltérés simán előfordult, 1%-os is, és ez csak a páros-páratlan. Hisztogramot nem volt kedvem 52 "lapra" generálni.

  Nem azt mondom erre, hogy csalás, csak titkosításokat törtek meg azért, mert kiszámíthatók lettek.

  Bélabá

 • kenwood

  addikt

  Szerintem o a jatektermi pokergepekrol beszel,ahol elore be van allitva,hogy 70% a haze.
  Persze ennek semmi ertelme nins egy online teremben,ahol nincs haz,hanem emberek jatszanak egymas ellen,es az uzemeltetonek fizetnek jutalekot.

  Szakmai kerdesekre privatban nem valaszolok. A forumon sem, mert semmihez nem ertek.

 • Béééla

  őstag

  Nem szakszerű keverés: a kettőt "dob" a paklin nem hinném, hogy szakszerű (nem véletlenül hagytam ott őket a p*csába). Vegyél egy römikört, ahol összegyűjtik a kártyákat; mivel sok sor van benne, ezért ha csak kicsit keverik meg, simán következtethető, hogy milyen kártya jön.
  Nem véletlen terítik szét az összes kártyát és keverik meg jó alaposan jobb helyeken - na az szakszerű, ugyanis egy húzott/kapott lapból maximum arra tudsz következtetni, hogy a következő lap nem olyan lesz, mint ami nálad van.
  Ugyanis mennyire random nagyon is definiált. Az, hogy te nem tudsz róla, igenis van determinisztikus, "kicsit véletlen" meg "nagyon véletlen". A TRNG "nagyon véletlen", a programozott meg nem az, legfeljebb jól megközelíti. (bár annak is adok egy pacsit, aki kártyázás közben megmondja, mi jön)

  Érdekes, ők nem tartják csalásnak akkor sem, ha hetekig, vagy hónapokig "nem jön a lap"
  Válasszuk már szét az említett példát meg a nagy játékosok nyerését, mivel technikailag nem sok köze van egymáshoz. Igen, éles játékban van szerepe a taktikának, például hogy az abszolút esélytelen szemetet időben bedobod, de attól még tényleg nem fogja megúszni a nagy számok törvényét és az esélyeket. (egyeseknek itt PH-n is volt gondja az esélyekkel) De az megint más, hogy vakon bíznak a rendszerben és a mögötte futó matematikában és kódban - a mindenféle letöltött segédprogramba is vetettek egyesek bizalmat és meg is lett az eredménye.
  Mondjuk ez addig meddő, amíg nem látjuk a működését, azt meg nehezen fogjuk megoldani...

  És nem a játéktermi.

  [ Szerkesztve ]

  Bélabá

 • Béééla

  őstag

  Ha csak kettőt dob a paklin, akkor is felismerhetetlen az előző kör, mert először mindenki 1 lapot kap, majd ismét 1 lapot, nem sorban oszt le 2-2 lapot mindenkinek.
  Vagy de. Nem játéktermi, szuperpro játékról beszélek még mindig. (persze az más dolog, hogy ők voltak a "nagy pókeresek")

  Miért kéne szétválasztani? Pont az a lényeg, hogy a nagy nyerő játékosok is stratégia (ha úgy tetszik, matek) szerint játszanak.
  Mert most már a TV és kemény játékosok lett a téma, amiről meg beszéltem az nem az...

  Azért nincs értelme a csalásnak, mert ahogy kenwood is írta, itt ember vs. ember játszik
  Ezt mutasd már meg, hol-ki kérdőjelezte meg. Annyi volt említve (és nem is általam), hogy helyenként régen a legendák szerint besegítettek maguknak botokkal az online termek plusz bevételért.

  A "mindenféle letöltött segédprogram" alatt mit értesz? Mert egy olyan program, ami a leosztások alapján elemez, tehát a múlt eseményein alapuló statisztikákat mond neked, teljesen legális.
  Ami a cikkben volt, mint pókeres segédprogram. Amivel bekapták a vírust a balfékek. Amiről az egész szól...

  Másik csaláselmélet: egyszer meg egymás utáni két héten húzták ki ugyanazokat a számokat és kiáltottak sokan csalást, pedig csak rohadt valószínűtlen.

  Bélabá

 • Béééla

  őstag

  Idézem: pókeres segédletek weboldalaira.
  Ez nem túl torrentes feltört oldalnak tűnik.
  Csak hogy a saját példámmal jöjjek: elitepvpers.de - egyszerű MMO-s segédletes fórum. Bárki bármit kontroll nélkül feltehet. Csak a gyanakvók gondolkoznak el egy bot vagy patch azonnali felrakása előtt, hogy lehet benne valami. Tizenévesek meg gondolkodás nélkül telepítenek mindent és a felnőtt lakosság körében terjedő toolbar-rengeteg sem arról tanúskodik, hogy egyáltalán elolvasnának bármit.
  És a megbízható oldal sem jelent semmit - a sourceforge is belenyúlt ebbe-abba, pedig arról aztán senki sem feltételezte volna! (vagy a minerek)
  Szóval még a fizetősben sem lennék teljesen biztos, hogy nem gonoszkodik.
  Tudom, piszok sajnálatos.

  A "valamennyi az 1-hez" esély nem azt jelenti, hogy a "valamennyiedik" próbálkozásra mindenképp be kell következnie.
  Viszont van az, amikor valami már bűzlik. Megeshet, de elég valószínűtlen, hogy tegyük fel nyolcan ülnek egy asztalnál, ketten felváltva nyomják a flöst, ászpókert meg legalább a drilleket, mindenki másnak meg egy párnál, nagy ritkán két párnál több sose lesz. (és ez még inkább gyanús, amikor az első körben mindig megvan a beetetés, hogy legalább van valamid, nyugodtan maradj játékban, és a végén koppansz)
  Tudom, benne van a pakliban mert megtörténhet. Csak érdemes lenne azt is követni, hogy a nagy számok törvénye okozta "eltolódás" mikor-hogy kompenzálódik. Simán elképzelhető, hogy mellette meg ott van a lámaasztal, ahol egy évig csak magas lap nyer, de valljuk be: valószínűtlen.

  Bélabá

 • Béééla

  őstag

  Nem baj, a fórum azért van hogy az ember névtelenül elküldhesse a másikat melegebb éghajlatokra és szidhassa a felmenőit okosodjon.

  A durva példát durva példának hoztam fel, szerencsére nem történt meg velem, meg a legendáriumok sem szóltak róla; pont ez volt a lényege: van egy szerencsefaktor és van egy olyan, amikor már a sokat látott vének is inkább a revolver tartalmát osztják lap helyett a következő körben, akármennyire is jóhiszeműek. Akik csalást emlegetnek, azok lehet nem játszottak pár millió kört, de pont azért beszélnek csalásról, mert abban a kis mintában is érezhetően torz eredményt kaptak, ami messze túlmutat a puszta szerencsén. (aztán kérdés hogy csak ők voltak bénák, vagy a pikk kettes a kőr hetessel tényleg annyira használhatatlan)

  Én pókerben meg nem nagyon utaztam (főleg hogy az általam preferált ötlapos ma már gyakorlatilag történelem) de zsugáztunk eleget az öregekkel. Pár füzet megtelt az eredményekkel :D

  Bélabá

Hozzászólok Aktív témák