Hozzászólok Aktív témák

 • Béééla

  őstag

  A cikk arról szólt, hogy többek között (illetve leginkább, mert minek DaemonToolsba rakni a pókeres loggert, amikor oda célszerűbb az általános vírus) póker "segédprogramos" helyeken lehet benyelni egy olyan vírust, ami a képességeiket "tuningoló" "játékosok" durva megtréfálására való.

  Volt-van egy generáció, amelyik nagyon felkapta a pókerezést (ugye a texast, ki is ölték az ötlapost, pedig azt még élvezni is lehet) és gyakorlatilag életcélnak jelölte ki a pókeren meggazdagodást - mert ha a tévébe' sikerült a nagy komoly napszemüveges pacákoknak, akkor nekik mér' ne lehetne? Hiszen csak skill! Ez leginkább az említett korosztályból kerül ki. (továbbá imádtam, amikor valaki beült az egyetemi órákra, és a zöld vásznon kívül más nem volt egész nap a monitoron, plusz ecsetelték hogy mennyire ászok mer' a hétvégén nyertek ötezret és közben minden tárgyból meghúzták, vagy amikor középiskolában pénzre menő meccseket tartottak)

  Na most a póker egy játék. Ezek a "skilltuningosok" gyakorlatilag csaltak (mint egy aimbot, a WH-t ellenük használták), és ha a játék minden áron megnyerésére mennek, akkor már nem játszanak, pénzre mennek. A kaszinó a gazdagok játszótere, akiknek nem gond, ha egy este pár millácskával kevesebb van a számlán, ezek a megélhetési pókeresek meg erre a pénzre ácsingóznak, és nem játszani mennek. (főleg azért online, mert a legtöbbjüket egy rendes kaszinóból úgy vágnák ki, mint a bizonyos négylábút szükségre, plusz ott nincs csalás rásegítés)

  Ezért írtam, hogy "ennyit róluk", azt hitték, hogy ők a janik meg a szemétdombon a kiskakas csak mert elolvastak három tutorialt a neten és biztos ami biztos, leszedtek egy "számolót", közben kiderült, hogy a legnagyobb balekok - innen a kárörvendés, nesze neked "skill". Az igazán nagyok és nagyágyúk között csak kishalak piszkai ők, a haveri kört legombolni egyszerű, komoly játékosokkal szemben már hirtelen nehezebb lett.

  Amikor MMO-ztam, én is szedtem le ezt-azt rásegítésnek; térképet, több kliens futását engedélyező patchet (kellett a piacon áruló karakternek is egy ablak) meg olyan .dat-fájlt, ami kiírta a dobott cucc típusát is a neve mellé. De benne volt a pakliban, hogy jön nem kívánatos vendég is vele keylogger személyében és viszlát ingame cuccok. Na most ugyanez történt, csak nem goldot kaparintottak meg, hanem durva előnyt és belőle valós pénzt, ezért a hír. Csaló "hekkereket" megszívatták azok, akik tényleg értenek is valamihez - nem értem ebben mi a durva támadás, amin így tömegesen sértődnek meg...

  Bélabá

 • Dapro

  senior tag

  Nagyon durván el vagytok tévedve, de ez a kedvencem : "mikkor átállt online-ra és folyamatosan veszített utánajárt rákérdezett egy két embernél nem sok jót halott így abba is hagyta, egyik ismerőse két nap alatt 4milliót veszített online és ő aztán minden létező segítséget bevetett még nem legálisokat is, és úgyse tudott legyűrni pár számára ismeretlen "játékos"

  A kritizálók közül senki nem tud olyan munkát mondani ami a magyar átlagnak elérhető kereset szempontjából és a pókerrel nem lehetne (többet) elérni egy kis szorgalommal. A magyarok a pókeres elitben vannak csak úgy megjegyzem.

  És ha még tudnátok, hogy hogyan is működik egy online terem lehet rájönnétek, hogy teljesen felesleges csalniuk.

  De mindjárt úgyis jön egy "de ez szerencsejáték" komment...

  [ Szerkesztve ]

 • mickemoto

  senior tag

  Ahhoz hogy valaki nyerjen másoknak veszítenie kell, ennyi a póker lényege. Hogy ez szerencse vagy tudás vagy csalás révén jön létre teljesen mindegy.Olyan játék kell amiből mindenkinek haszna van. :)

  A tudás hatalom! A nem tudás a hatalom vak és engedelmes kiszolgálója!

 • aram01

  nagyúr

  béla te ezt nem érted, menj szépen játszani ;)

  Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

 • kymera

  senior tag

  Nem igazán akarok részt venni ebben a szócsatában , de egy történetet meg szeretnék osztani veletek:

  Online pókereztünk 3 barátommal és kezdők lévén , kis tétekben játszottunk.
  Közben persze ment a skype beszélgetés közöttünk. Mindhárman beültünk ugyanazon asztalhoz .Összesen négyen voltunk az asztalnál ergo elég nagy eséllyel indultunk . :) Jah , ami fontos - 3 különböző városban lakunk így értelemszerűen az IP címünk és a MAC azonosítónk teljesen mások voltak.
  Kb 2,5-3 órát játszottunk és az volt a furcsa hogy ez idő alatt mi hárman kb 5-6 kört nyertünk összesen ! A negyedik játékos pedig kaszált rendesen ....
  Ebből mindenki szűrje le a megfelelő következtetést.

  1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239

 • Callisto

  senior tag

  Óhó, ha tudnád... :D

  [ Szerkesztve ]

  Befizettem egy reinkarnációs tanfolyamra. Drága volt, de hát egyszer élünk.

 • #09819904

  törölt tag

  Relatív! Hogy értette a kezdőt?
  1. Magát a játékot kis téttel kezdő játékos.
  2. A póker ismereti szinten kezdő.

  Azért nem mindegy!

 • csabyka666

  addikt

  Jézusom... Nagyon nagy butaságokat írsz, de oké, gondold csak, hogy csalás, ha ettől jobban alszol. :D

  Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

 • etejedu

  őstag

  Én még 2010 ben szálltam ki amíg még lehetett mert már kezdtem csak a pókernek élni.
  Jó volt, de már nem győztem annyit tanulni. Boldog békeidők: Dan Harrington , Phil Hellmuth David Sklansky
  Ők voltak az etalon számomra.

  [ Szerkesztve ]

 • csabyka666

  addikt

  Azt írjátok már meg, hogy aki csak beböfög ide "csalás az egész" és hasonlókat, az valaha játszott-e, tanult-e stratégiákat, vagy csak azért tartja csalásnak, mert ő nem nyert vele?

  "A főnököm 4 milliót bukott" sztorira azt mondom, hogy aki sokat kockáztat, ne csodálkozzon, hogy egy downswing elviszi hamar.

  mickemoto jól mondja, mindenkinek nyerni kellene, az lenne az ideális, csakhogy ilyen sehol sincs az életben.

  Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

 • Kopi31415

  félisten

  Ez már full tit póker!

  Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec ----- Converting Data | Status: 425% completed | Estimated time remaining: 1193hr46sec

 • csaba951

  addikt

  Ez elég régen lehetett! Már 10 évvel ezelőtt is figyelték a nagyobb poker site-ok kliens programjai, hogy milyen programok futnak a gépeden. Gond nélkül kiszűrik az összes ismertebb IM programban ha az asztalánál ülő játékosok egymással chatelnek/beszélgetnek! Az ilyen viselkedésért pedig rögtön tiltják is az érintett fiókokat.

  #64 Kopi31415
  Már láttam 98%-2%-ot is fordulni a flop után! Szóval ebből még bármi lehet a showdown-nál! ;)

  [ Szerkesztve ]

 • Insult

  senior tag

  Én mikor még pókerezgettem jobban szerettem élőben összeülni haverokkal. Nyilván ez egyéni igény. Meg hát aki komolyabban játszik, mint én annak könnyebb neten játszani. De én sosem bíztam ezekben a programokban, lehet paranoiás vagyok :D

 • Secunda

  csendes tag

  Ez ennyire amatőr lenne? És ha tableten nyomom a skype-ot, egy t-mobile 3g stickkel (nem ugyanaz az ip, még a szolgáltató is más? Vagy ha mobillal beszélünk, akkor mi van? Ezekre semmilyen behatással nem lehetnek . .

  biztosan van mód valahogy szűrni ezt is, mert ha ilyen egyszerű lenne, 7 milliárd pókermultimilliomos járkálna a Földön :DDD

  Gondolom, eleve nem kerülhetnének egy szobába.

  [ Szerkesztve ]

  Viribus Unitis -- Bernie says: "$$$$$ $$$$$$ $$$ $$$$$."

 • csabyka666

  addikt

  Ki lehet szűrni a leosztástörténetből is, hogy van-e összejátszás. Többször előfordult, hogy a gyanús játékosokat jelentették, és ennek könnyen zárolás lehet a vége.

  Megint ott tartunk, hogy többe kerül a leves mint a hús. Megtanulni játszani sokkal egyszerűbb, mint trükközni. Több energia a csalás, mint elsőre tűnik.

  Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

 • lusur

  csendes tag

  Szerintem ennél jobban is feltörték ezeket Mert:

  Eléggé feltünő mikor neked egy párod sincsen végig de az asztalnál lévőnél mindig pont minimum drill-je van.
  Egymás elleni csatában meg mindig nála van a magasabb lap úgy hogy neki is épp olyan lapjai vannak mint neked.

  Gyakran játszok rendes pókert nem virtuálisat haverokkal teljesen más a leosztás persze a lényeg a keverés azon dől el de amikor csak 1 helyre osztják a jó lapokat azt hívják osztó csalásnak.

  [ Szerkesztve ]

 • csabyka666

  addikt

  Köszönjük...egyéb hasznos infó?

  Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

 • EmberXY

  addikt

  Hasznos infó?

  Troll on: Én inkább sakkozom, abban nem lehet csalni. Hasznos volt? :DDD

  Up the Irons!

 • csabyka666

  addikt

  Igen, köszönöm. :D

  Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

 • whited

  addikt

  A matematika nem hazudik, erre csak ennyit tudok mondani :R

  Eladó dolgaim, nézz be, hátha valami megtetszik :) http://hardverapro.hu/tag/whited#aprohirdetesei

 • Béééla

  őstag

  Na például itt lenne érdemes a nyílt forrást erőltetni - mennyire is random az az int random() :)
  Nem hiszem, hogy minden szerverükben ül néhány TRNG-kártya.

  Persze lehet szerencsétlen este is, de amikor egy egész délután pont ugyanaz a 4-5, amúgy használhatatlan lap jön mindig, akkor az emberfia jóval nagyobb eséllyel gyanakszik turpisságra - mondjuk ez nem online, hanem "hardveres" barátságos pókernél volt. Online viszont egyszerűbb lehet "beetetni".

  Bélabá

 • csabyka666

  addikt

  Ezt mekkora minta alapján mondod? Mert akinek 10 vagy 100 leosztás során nem jön a lap, az ne beszéljen csalásról. Az "egy délután" nem mennyiség, de gyanítom, hogy nem 100.000 leosztást játszottál le annyi idő alatt. Mellesleg, a 100.000 leosztást se nevezném mintának!

  Ha már előhoztad a random-témát, gondolom van némi programozási ismereted. Annál aktuálisabb a minta nagysága! Vegyél elő egy fejlesztőkörnyezetet (JAVA, PHP, C#, teljesen mindegy...), és írj egy pár soros progit, ami 1 és 10 között generál véletlen számokat (1 és 10 is benne van). Ha igazságos a rendszer, akkor 50% esélyed van, hogy párosat kapsz, illetve ugyancsak 50%, hogy páratlant. Lefuttatod egyszer, megnézed, páros vagy páratlan, és mondjuk növeled az ehhez tartozó változót 1-gyel, hogy tudd, hol állsz. Ezt futtasd le sokszor, de ne 10-szer vagy 100-szor, hanem mondjuk 1 milliárdszor, vagy még többször is akár, és nézd meg, milyen eredmény jött ki. Gyanítom, hogy nem lesz 50-50% az eloszlás, de jó eséllyel 50-hez fog közelíteni, szóval a két változó értéke közel egyenlő lesz.
  A véletlenszám-generátoruk gyanítom, hogy nyílt, de ha nem is az, akkor is ellenőrzött, és valami hasonló módszert használhatnak erre, mint amit írtam. Lehet kicsit azért bonyolultabbat, de a lényege a sokszori futtatás.

  Egy dologról nem esett szó, az pedig az emberi tényező, márpedig hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy amit nem látunk, és látszólag éppen ellenünk dolgozik, az csalás. A lottó is csalás, mert nem lesz minden héten telitalálat? Nem, hanem matematikailag olyan kicsi annak az esélye.

  Persze, ha úgy állsz hozzá, hogy "ha nem te nyersz, akkor csalás", így nincs miről beszélni.

  Igazából már azt is megbántam, hogy hozzászóltam a témához, jobb lett volna csak feliratkozni, és mosolyogni a kommenteken, de most már kíváncsi vagyok, milyen összeesküvés-elméletek látnak még napvilágot, szóval csak bátran, hátha meg tudtok győzni, hogy tényleg csalás az egész.

  Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

 • Insult

  senior tag

  Lehet majd küldetést vinni közösen, mint az előző részekben?

  [ Szerkesztve ]

 • Béééla

  őstag

  Ha az értő olvasás menne: a megtörtént eset házi körülmények között és fizikai lapokkal történt - abba simán belefér a nem szakszerű keverés.

  És ha a Valszám első előadásánál többet is ismernél tudhatnád, hogy a pszeudorandom szép és jó, de nem random. Nem véletlen építenek be hardveres véletlenszám-generátort az intelligens kártyákba és nem véletlen használják ott, ahol kell.
  Gyorsan generáltattam egy szimpla exceles 100 ezer mintás "véletlen" számsort; 0,2%-os eltérés simán előfordult, 1%-os is, és ez csak a páros-páratlan. Hisztogramot nem volt kedvem 52 "lapra" generálni.

  Nem azt mondom erre, hogy csalás, csak titkosításokat törtek meg azért, mert kiszámíthatók lettek.

  Bélabá

 • csabyka666

  addikt

  Mi az a "nem szakszerű keverés"? Ez olyan, mint a "mennyire random". Ja értem, az a keverés szakszerű, ami jó lapokat ad neked, az összes többi csalás...

  Beszélj olyan játékosokkal, akik nem hobbi szinten csinálják az online pókert, hanem tanulnak, fejlődnek, és hosszútávon nyernek is. Érdekes, ők nem tartják csalásnak akkor sem, ha hetekig, vagy hónapokig "nem jön a lap", de ez nagyon laikus hozzáállás, mert azon a szinten nem csak abból játszol, amit kaptál, hanem stratégiai szerepe van akár a blöffnek is, de nagyon sok tényező van (statisztika), ebbe ne menjünk bele, mert így is eltértünk a tárgytól.

  Én azért nem vagyok hiteles alany, mert hobbiként tekintettem a játékra, most már sajnos arra sincs időm. És igen, az elején, amikor láttam pár pókeres filmet, akkor azt hittem, hú de nagy játékos vagyok. Aztán persze buktam, és akkor én is azon gondolkodtam, lehet, hogy csalás az egész.

  Aztán elkezdtem tanulni, és hamar megváltozott a véleményem. Érdekes.

  Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

 • kenwood

  addikt

  Szerintem o a jatektermi pokergepekrol beszel,ahol elore be van allitva,hogy 70% a haze.
  Persze ennek semmi ertelme nins egy online teremben,ahol nincs haz,hanem emberek jatszanak egymas ellen,es az uzemeltetonek fizetnek jutalekot.

  Szakmai kerdesekre privatban nem valaszolok. A forumon sem, mert semmihez nem ertek.

 • Béééla

  őstag

  Nem szakszerű keverés: a kettőt "dob" a paklin nem hinném, hogy szakszerű (nem véletlenül hagytam ott őket a p*csába). Vegyél egy römikört, ahol összegyűjtik a kártyákat; mivel sok sor van benne, ezért ha csak kicsit keverik meg, simán következtethető, hogy milyen kártya jön.
  Nem véletlen terítik szét az összes kártyát és keverik meg jó alaposan jobb helyeken - na az szakszerű, ugyanis egy húzott/kapott lapból maximum arra tudsz következtetni, hogy a következő lap nem olyan lesz, mint ami nálad van.
  Ugyanis mennyire random nagyon is definiált. Az, hogy te nem tudsz róla, igenis van determinisztikus, "kicsit véletlen" meg "nagyon véletlen". A TRNG "nagyon véletlen", a programozott meg nem az, legfeljebb jól megközelíti. (bár annak is adok egy pacsit, aki kártyázás közben megmondja, mi jön)

  Érdekes, ők nem tartják csalásnak akkor sem, ha hetekig, vagy hónapokig "nem jön a lap"
  Válasszuk már szét az említett példát meg a nagy játékosok nyerését, mivel technikailag nem sok köze van egymáshoz. Igen, éles játékban van szerepe a taktikának, például hogy az abszolút esélytelen szemetet időben bedobod, de attól még tényleg nem fogja megúszni a nagy számok törvényét és az esélyeket. (egyeseknek itt PH-n is volt gondja az esélyekkel) De az megint más, hogy vakon bíznak a rendszerben és a mögötte futó matematikában és kódban - a mindenféle letöltött segédprogramba is vetettek egyesek bizalmat és meg is lett az eredménye.
  Mondjuk ez addig meddő, amíg nem látjuk a működését, azt meg nehezen fogjuk megoldani...

  És nem a játéktermi.

  [ Szerkesztve ]

  Bélabá

 • kenwood

  addikt

  Ahogy nezem,ott nem csak az eselyekkel van gond :DDD

  Szakmai kerdesekre privatban nem valaszolok. A forumon sem, mert semmihez nem ertek.

 • csabyka666

  addikt

  Ha csak kettőt dob a paklin, akkor is felismerhetetlen az előző kör, mert először mindenki 1 lapot kap, majd ismét 1 lapot, nem sorban oszt le 2-2 lapot mindenkinek. Mindegy, lényegtelen, online az RNG "kever". Ez a másik kedvencem: "keverd meg rendesen" - ezt mindig az mondja, akinek a következő körben gyenge lapjai vannak.

  Miért kéne szétválasztani? Pont az a lényeg, hogy a nagy nyerő játékosok is stratégia (ha úgy tetszik, matek) szerint játszanak. Amit a TV-ben látsz, az bohóckodás, showműsor, a nagymellű csajokról meg a gazdag pasikról szól.

  Azért nincs értelme a csalásnak, mert ahogy kenwood is írta, itt ember vs. ember játszik, nem pedig a kaszinó ellen játszol. Utóbbinál értelemszerű, hogy hosszútávon a kaszinó nyer, különben bezárhatna, mivel - tudtommal - nincs jutalék. A pókerben jutalékot fizetsz, ennek módja játéktípusonként változik. Ez a pénz a szolgáltatóé, ezen felül egymás pénzét nyeritek el.

  A "mindenféle letöltött segédprogram" alatt mit értesz? Mert egy olyan program, ami a leosztások alapján elemez, tehát a múlt eseményein alapuló statisztikákat mond neked, teljesen legális. Ezt magad is feljegyezhetnéd egy lapra, a program csak segít ebben.

  Más, de ugyanúgy csaláselmélet:
  Volt a közelmúltban egy videó interneten, ahol egy külföldi lottósorsolásnál (manuális sorsolás) előre kiírták a következő nyerőszámot. Egyszerűen megbolondult a számítógép, utána is kiírt számokat, amiknek persze köze nem volt a kihúzottakhoz, csak akkor pont egyszer véletlenül azt mutatta, amit utána sorsoltak. Ott megint ment mindenféle elmélet a meleg meg a hideg golyókról, meg a lefizetett Gizi néniről. Jajj, hagyjuk már...

  Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

 • Béééla

  őstag

  Ha csak kettőt dob a paklin, akkor is felismerhetetlen az előző kör, mert először mindenki 1 lapot kap, majd ismét 1 lapot, nem sorban oszt le 2-2 lapot mindenkinek.
  Vagy de. Nem játéktermi, szuperpro játékról beszélek még mindig. (persze az más dolog, hogy ők voltak a "nagy pókeresek")

  Miért kéne szétválasztani? Pont az a lényeg, hogy a nagy nyerő játékosok is stratégia (ha úgy tetszik, matek) szerint játszanak.
  Mert most már a TV és kemény játékosok lett a téma, amiről meg beszéltem az nem az...

  Azért nincs értelme a csalásnak, mert ahogy kenwood is írta, itt ember vs. ember játszik
  Ezt mutasd már meg, hol-ki kérdőjelezte meg. Annyi volt említve (és nem is általam), hogy helyenként régen a legendák szerint besegítettek maguknak botokkal az online termek plusz bevételért.

  A "mindenféle letöltött segédprogram" alatt mit értesz? Mert egy olyan program, ami a leosztások alapján elemez, tehát a múlt eseményein alapuló statisztikákat mond neked, teljesen legális.
  Ami a cikkben volt, mint pókeres segédprogram. Amivel bekapták a vírust a balfékek. Amiről az egész szól...

  Másik csaláselmélet: egyszer meg egymás utáni két héten húzták ki ugyanazokat a számokat és kiáltottak sokan csalást, pedig csak rohadt valószínűtlen.

  Bélabá

 • csabyka666

  addikt

  A konkrét programot nem írták, csak hogy "lehet abban is". Na most aki torrentről kalózkodja le a feltört segédszoftvert, arra mit lehet mondani? Attól még léteznek ilyen segédprogramok, amik fizetősek, és legálisak.

  Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

 • lusur

  csendes tag

  Persze Persze Persze Hogyne Hogyne...... Teljesen normális hogy ugyan annak az embernek 10 leosztásból 3 drill és neked meg egy párod sincsen teljesen hihető életkörülmény azoknak akik nem játszanak/játszottak életükben igazi kártyával Gratulálok a sok kis virtuális kis fa.... :C Meg balfaszprogramozónak a matekleckét meg küldjétek ancinéninek.

  De még ha csak a tv-ből is láttál volna igazi póker lekeverést (még ha csak géppel is csinálja és nem az osztó keverte szét) már akkor annyi tapasztalattal leszűrhetnéd hogy valami nem kóser mert életben nincsenek ilyen leosztások.

  Én elhiszem hogy az izgalom miatt belenyúltak a programba hogy szerintük ez így jobb lesz élményekkel gazdagabb hogy royálflöst dob a gép 2x is egy nap de ez nekem így ló.....

  Matek kell nektek b+ itt van realítás:

  649.740 az 1-hez hogy royal lesz én meg már nem 1x láttam ami kicsit érdekes főleg hogy 1nap még 2x is persze persze persze valószerű a játék teljesen :K mondjátok csak a hülyéknek.

  72.192:1 Színsor
  4161:1 Póker
  .
  .
  1.37:1 pár
  .....stb...

  És nem azzal van bajom hogy nem állandóan én nyerek de ez hogy pókerem van 2x is megint csak mi a pí.... ez ?
  mindezt egy nap úgy hogy 100 leosztást nem értem el ugyanannál az asztalnál

  Szar valószerűtlen a program ennyi túl van fokozva hogy érdekes legyen de kérdez meg egy pókerjátékost aki már az összes kaszinóban megfordult hányszor kapott életében royalflusht és nekem már az is megvolt vicc

  [ Szerkesztve ]

 • csabyka666

  addikt

  A "valamennyi az 1-hez" esély nem azt jelenti, hogy a "valamennyiedik" próbálkozásra mindenképp be kell következnie.

  Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

 • Béééla

  őstag

  Idézem: pókeres segédletek weboldalaira.
  Ez nem túl torrentes feltört oldalnak tűnik.
  Csak hogy a saját példámmal jöjjek: elitepvpers.de - egyszerű MMO-s segédletes fórum. Bárki bármit kontroll nélkül feltehet. Csak a gyanakvók gondolkoznak el egy bot vagy patch azonnali felrakása előtt, hogy lehet benne valami. Tizenévesek meg gondolkodás nélkül telepítenek mindent és a felnőtt lakosság körében terjedő toolbar-rengeteg sem arról tanúskodik, hogy egyáltalán elolvasnának bármit.
  És a megbízható oldal sem jelent semmit - a sourceforge is belenyúlt ebbe-abba, pedig arról aztán senki sem feltételezte volna! (vagy a minerek)
  Szóval még a fizetősben sem lennék teljesen biztos, hogy nem gonoszkodik.
  Tudom, piszok sajnálatos.

  A "valamennyi az 1-hez" esély nem azt jelenti, hogy a "valamennyiedik" próbálkozásra mindenképp be kell következnie.
  Viszont van az, amikor valami már bűzlik. Megeshet, de elég valószínűtlen, hogy tegyük fel nyolcan ülnek egy asztalnál, ketten felváltva nyomják a flöst, ászpókert meg legalább a drilleket, mindenki másnak meg egy párnál, nagy ritkán két párnál több sose lesz. (és ez még inkább gyanús, amikor az első körben mindig megvan a beetetés, hogy legalább van valamid, nyugodtan maradj játékban, és a végén koppansz)
  Tudom, benne van a pakliban mert megtörténhet. Csak érdemes lenne azt is követni, hogy a nagy számok törvénye okozta "eltolódás" mikor-hogy kompenzálódik. Simán elképzelhető, hogy mellette meg ott van a lámaasztal, ahol egy évig csak magas lap nyer, de valljuk be: valószínűtlen.

  Bélabá

 • csabyka666

  addikt

  Na, úgy néz ki ketten-hárman maradtunk, a témától is elkanyarodtunk kissé, de nem baj, az eszmecsere a lényeg, legalábbis ez úgy tudom, egy fórum. :)

  ###

  Igen, olyan van, hogy beletesznek ezt-azt a telepítőkbe, és valóban, a toolbar-rengeteg a next-next-next típusú felhasználók ismertetője, de ez nem az "undorító" kategória, mert kis odafigyeléssel ki lehet kerülni ezeket. Ha feltelepül a tudtod nélkül a trójai, az már bizony undorító, arra kell egy jó antivírus program. Azzal pedig tisztában kell(ene) lenni, hogy ha lewarezolja valaki a Windows-t vagy bármilyen tört programot, akkor abban lehet nemkívánatos rész is.
  Torrent kliens, K-Lite kodekpakk, Winamp...csak néhány olyan progi, ami a gyártó honlapjáról töltve is tartalmaz reklámot. Nem tudom, ezek károsak-e, mindenesetre én nem telepítem ezeket a rejtett dolgokat (a telepítő megkérdi, bár lehet, hogy kissé el próbálja rejteni), és így tiszta marad a gép.

  ###

  Amit másodikként írtál, azt azért te se mondod komolyan - ketten felváltva nyomják a flöst, ászpókert - azért ezek nem olyan gyakori kombók, a flöss az még esetleg, de a póker semmiképp sem. Lehet, hogy egy játékpénzes, "haveromírta" progi produkál ilyet, FT meg PS tuti nem. Pont te mondtad, hogy léteznek "nagyon véletlen" véletlengenerátorok.
  Azt nem tudom, te játszottál-e vagy csak mondod itt a dolgokat, de ha végignézel egy vastag mintát, mondjuk 10 millió leosztást, amit te magad játszottál, akkor ki fog rajzolódni, hogy hány leosztásonként volt párod, drilled...royal flössöd, sőt, az egyes kezdőkezek eloszlása is közelíteni fogja az előre megírt esélyt.
  Ahogy megyünk feljebb a kész kezek erősségén, egyre kevesebb lesz belőlük, mint a lottón a 2-3-4...stb. találatos szelvény. Amíg ez így működik, addig én nem fogok csalásra gyanakodni. Amíg 50%-nál nagyobb részesedésnél teszi be valaki a pénzét, addig nincs baj, ott már jó döntést hoztál (ez persze utólag derül ki, ez nem sakk, itt van véletlen-faktor is, de nevezheted szerencse-faktornak, ha az szimpatikusabb). Éppen azért van százalékban megadva, mert nem biztos a kimenetel.

  A hangsúly a nagy mintán van! Ne általánosítsunk. Azért, mert valakinek van egy Opel Astra-ja (vagy Suzuki Swift-je, most a tömegautó a lényeg), és neki állandóan elromlik, attól még az adott típusból rengeteget gyártottak, és sok embernél működik is szépen.

  ###

  Tehát mégegyszer, nagy minta, nagy minta, nagy minta! Úgy veszem észre, hogy ez minden negatív hozzászólásból hiányzik, mindenki csak azt hajtogatja, hogy így meg úgy csalnak, de furcsa módon senki sem mutatott még 10 millió kezes leosztástörténetet, ahol több póker volt, mint drill. Volt egy negatív élménye, és máris csalás az egész.

  Ez a matematika már túlmutat az emberek agyi képességén, azért nem hiszik el, hogy van benne valami. Egyszerűen nem tudunk benne gondolkodni.
  Még jobban eltérek a tárgytól. Vajon miért van az, hogy az összes UFO-s filmben az idegenek hasonlítanak az emberre, vagy valamilyen földi élőlényre? Azért, mert nem tudunk kiszakadni a saját világunkból, csak ebben tudunk elképzelni dolgokat.

  Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

 • Kopi31415

  félisten

  Szerintem fuss neki még egyszer!

  Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec ----- Converting Data | Status: 425% completed | Estimated time remaining: 1193hr46sec

 • Béééla

  őstag

  Nem baj, a fórum azért van hogy az ember névtelenül elküldhesse a másikat melegebb éghajlatokra és szidhassa a felmenőit okosodjon.

  A durva példát durva példának hoztam fel, szerencsére nem történt meg velem, meg a legendáriumok sem szóltak róla; pont ez volt a lényege: van egy szerencsefaktor és van egy olyan, amikor már a sokat látott vének is inkább a revolver tartalmát osztják lap helyett a következő körben, akármennyire is jóhiszeműek. Akik csalást emlegetnek, azok lehet nem játszottak pár millió kört, de pont azért beszélnek csalásról, mert abban a kis mintában is érezhetően torz eredményt kaptak, ami messze túlmutat a puszta szerencsén. (aztán kérdés hogy csak ők voltak bénák, vagy a pikk kettes a kőr hetessel tényleg annyira használhatatlan)

  Én pókerben meg nem nagyon utaztam (főleg hogy az általam preferált ötlapos ma már gyakorlatilag történelem) de zsugáztunk eleget az öregekkel. Pár füzet megtelt az eredményekkel :D

  Bélabá

 • csabyka666

  addikt

  "...pont azért beszélnek csalásról, mert abban a kis mintában is érezhetően torz eredményt kaptak..."

  Igen, pontosan erről beszéltem. Kis minta nem minta. Azért, mert 10-20-100 leosztás alatt nem jött a lap, még nincs szó csalásról.

  Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

 • lusur

  csendes tag

  Igazából én csak magát a programokat fitymálom valószínűtlenek * az már csak hab a tortán hogy bele is tudnak nyúlni az meg a cseresznye a végén hogy hacker-ek is megteszik :D .

  *Mindenki próbálja ki milyen kaszinóban játszani vagy csak haverokkal akik ismerik az osztó etikettet hogyan kell szabály szerűen keverni ott más leosztások vannak mint online programokban lehet nem mindet próbáltam csak pokerstars, full tilt meg ilyen nagyobbakat.

  Én csak onnan tudom hogy volt ismerősöm aki osztóként dolgozott és gyakran összejártunk haverokkal is meg hozzá is a kaszinóba elég jó élmény volt.

Hozzászólok Aktív témák