Hozzászólok Aktív témák

 • csabyka666

  addikt

  Van egy logikai bukfenc a dologban. Vagy a cikk írója írta rosszul. Nem tudom, mennyire vagytok jártasak az online pókerben (a kommenteket nézve nem igazán), vagy egyáltalán a kártyajátékokban, de ezt olvassátok át újra:

  Az Odlanornak elnevezett spyware játék közben képernyőképeket készít a játékos lapjairól és azonosítójáról, majd elküldi a támadónak, aki ezek után csatlakozik az adott virtuális asztalhoz, ahol ugye már ismeri az ellenfél lapjait.

  A 0. probléma, hogy amikor megtörtént egy leosztás, akkor a következőig nem lehet beülni az asztalhoz, de legalábbis az adott körben már nem lehet részt venni, tehát ha látja is a lapjait, nem megy vele semmire. Szép is lenne... :)

  De jó, rendben, történjen minden valós időben, tehát játékos és gazfickó is benn ül, mindketten kaptak lapot.

  A problémám ezzel, hogy az online pókerben egy kör annyira gyorsan zajlik, hogy nincs idő arra, hogy egy képernyőképet készítsen a program (legyen mondjuk csak 4-500kb-os jpg), ezt átküldje (pl. nekem csak 0,5mbit-es feltöltésem van, egy ilyen képet átküldeni, 10 másodperc lenne, és akkor nem beszéltünk a két oldalon található számítási kapacitásról, ez mind idő idő idő...), majd a gazfickó a képernyő másik oldalán ezt értelmezze, és olyan döntést hozzon, hogy nyerni tudjon.
  Ha csak 2 játékos játszik, akkor még talán rendben lenne, bár nekem ez is kérdéses, de mi van 6, vagy 10 játékos esetén? Ezt max program tudja csinálni, hús-vér embernek nincs ilyen reakcióideje. A botokkal meg óvatosan, mert csúnya dolog, és zárolják az accountot!

  Szvsz egyeseknek fogalmuk sincs, mi zajlik online témában, ideírnak hülyeségeket, sokan leragadnak az "úgyis csalás az egész, mert nem lehet nyerni, mindent a bank visz..." és hasonló blődségeknél.

  Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Hozzászólok Aktív témák