Keresés
 • t72killer

  félisten

  LOGOUT blog

  Nem morbid egy cseppet, hogy pont az a kormány siránkozik, amelynek a kézivezérléssel üzemeltetett médiagépezetét 100+esetben marasztalták el csupán az elmúlt pár évben hírHAMISÍTÁS, RÁGALMAZÁS és hasonlók miatt? Talán először a saját házuk táján kéne söprögetni.

  Persze értemén, kútba esnek a soroskampányra kidobott adómilliárdok, ha az állampolgárhoz más is eljut. Nyilván Kádárék is ki voltak bukva a szabadeurópára anno.

  Nem mondom, vannak bajok a fészbúkkal, lásd amikor a ruszkiknak eladták x-millió felhasználó SZEMÉLYES adatait. "Érdekes" ezt a motívumot még csak véletlen se találta említésre méltónak a miniszterasszony...

  #26: fidesztroll-szakkörön mostanában így oktatják.

  [ Szerkesztve ]

  "A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

 • troller

  senior tag

  "kormányt ez rohadtul nem érdekli, csak az, hogy a zsidózós, buzizós trollposztjaikat"
  Most komolyan, 1000 dolog miatt lehet(ne) baxogatni ezt a kormányt (is), de pont a zsidózást felhozni, amikor még a Maccabi Európa Játékokat is itt rendezik meg brutális kormánytámogatással, nem kicsit röhejes...:U

  [ Szerkesztve ]

  Asus P8H67M-LE; i5 3330; 2x4GB DDR3; Gigabyte GV-N950OC-2GD

 • Sinesol

  addikt

  Ezek gyakorlatilag minden szabad államban bevett megoldások, mivel legálisan végrehajthatóak, tiszta marad mindenki, egyedül a módszerek különbözőek. Az adóelkerülést gondolom nem kell magyarázni, az külföldön is ugyanugy megy mint itthon, csak ugye nagyobb cégek nagyobb károkat okoznak, a cenzura nálunk még kicsit durva megoldásokkal működik, a kormány is kénytelen belenyulni a dolgokba, miközben külföldön már sokkal kifinomultabban alkalmazzák a véleményterrort, ott kvázi elérték azt, hogy a nép cenzurázza önmagát és még tapsikolnak is hozzá, ha valakit darabokra szednek, csak mert nem ért egyet az aktualis irányelvvel.

  Ironikus hogy épp a szabad nyugati érdekszférában kezd egyre aktuálisabbá válni a klasszikus Bikini sor: Mindet szabad, amit nem tilos. Nyilván szólásszabadság van elméletileg, csak hát igen csak sok dologról a gyakorlatban nem lehet beszélni.

  [ Szerkesztve ]