Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • hunluki

  senior tag

  válasz atok666 #62 üzenetére

  Tekintve hogy windowst csak játékra használok ezért ez nem annyira meglepő :)

  Akármi is, W7 alatt ugyanezen a vason nem csinálta. Sőt, van hogy hosszú időn át nem csinálja, aztán jön egy update ami miatt megint előjön az idegesítő dolga.

  FPS beszakadást nem tudom mi okozhatja, néztem már CPU/GPU loadot, eseménynaplót, próbáltam másik memóriamodult, tápot, de a probléma ugyanúgy előjön. Igazából az is fura hogy csak random jön elő, igazából ez benne a legidegesítőbb. Tuti hogy valamit teker a háttérben a rendszer, indexel, akármit csinál (nem lenne meglepő, mert ritkán van bootolva), de akkor is gáz. Most tényleg eljutunk oda mint anno W98-as időkben hogy kapcsoljam be a gépet, hagyjam szüttyögni 20 percet és utána mehet a játék? Mi ez? Régi bemelegedős TV? 2020-at írunk, nemár.

  Játékok beállításait pl nagyobb feature update, illetve ha a win frissíti a videókártya drivert, vagy magához a játékhoz jön ki update. Ilyenkor indításkor kiírja hogy optimalizálás a gépedre, pörög rajta kb 1 percet és eltekergeti a beállításaimat. Forzánál és Gears4-nél pl rendszeres.

 • ceia

  őstag

  válasz atok666 #62 üzenetére

  "@60 Startup - Aztán mondja valaki, hogy a Microsoft nem gyűjt személyes adatokat. Nem a lóf...t. - [link]itt szepen megtalalsz mindent es csak arra kell hagyatkoznod, ahogy szerinted van."
  Ezzel e linkkel mit akartál? Ezen csak az van, ha a w10-et használod, és úgy általában a Microsoft számára nincsenek személyiségi jogaid, illetve a Microsoft nem tartja tiszteletben azokat. Ha mégis ragaszkodnál hozzájuk, úgy nem használhatod a Microsoft szolgáltatásait, pl. a w10-et, mert követelmény, hogy a használatukhoz mondjál le róluk.

          it's more fun to compute

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés