Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • #04824576

  törölt tag

  válasz atok666 #338 üzenetére

  Nem kell ehhez leírás. Menj be a gépházba. A használati statisztikák elküldésénél nincs olyan opció, hogy semmit ne küldjön. Nem tudom, szó szerint idézni, mert nem Windows előtt ülök, de a legalacsonyabb választási lehetőségnél is küldi a debug adatokat.

  Szerk.: Tessék:

  [ Szerkesztve ]

 • CPT.Pirk

  Jómunkásember

  LOGOUT blog

  válasz atok666 #338 üzenetére

  Kint van az MS honlapján. https://support.microsoft.com/en-us/help/4468236/diagnostics-feedback-and-privacy-in-windows-10-microsoft-privacy

  Amit a magyar fordításban azt hiszem "alapszintű diagnosztikai adatok" néven fordítottak, az angolul "required", azaz szükséges adatok, amik mindenképpen mennek a céghez.

  A leírtak szerint ezeket küldik be a W10-es gépek mindenképpen:

  "Basic error information to help determine whether problems your device is experiencing can be addressed by the update process.

  Information about your device, its settings and capabilities, including applications and drivers installed on your device, to ascertain whether your device is ready for and compatible with the next operating system or app release and ready for update.

  Logging information from the update process itself to understand how well your device’s updates are proceeding through the stages of downloading, pre-installation, post-installation, post-reboot, and setup.

  Data about the performance of updates on all Windows devices to assess the success of an update’s deployment and to learn device characteristics (e.g., hardware, peripherals, settings, and applications) that are associated with the success or failure of an update.

  Data about which devices have had upgrade failures and why to determine whether to offer the same upgrade again."

  Ennek a nagy része érthető, de a telepített alklamzások listája már kérdéses így nekem. Nem biztos, hogy szeretném ha más is tudná, hogy telepítettem az AlkaidaBombUsa vagy FlatEarth programot... Értem, hogy az updatek kompatibilitásához ezt is szeretnék vizsgálni, de eléggé határeset szerintem.

  hunluki: ezt itt már más is felvetette, de feltételezem nem plain-text formában mennek ki ezek az adatok. Úgy meg hogyan hasonlítsuk össze őket bármivel is?

  [ Szerkesztve ]

  Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés