Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Ettől függetlenül a képek nem arra valók, hogy a beleegyezésed nélkül kipakolják őket, ahogyan a telefonszámod, címed, neved, egyéb személyes adatod sem. És itt a dolog szempontjából nincsen jelentősége, hogy családi fotó, vagy gangbang.
Az, hogy a szex terén ki mire indul be, az mindenkinek a saját dolga. Ha ez történetesen meztelen képek készítését is magába foglalja, akkor ez van.
Ugyanezzel visszaélni a kapcsolat végeztével már egy teljesen más kategória.Tehát remek, hogy így le vannak nézve azok, akik le merték fotózni/fotóztatni magukat, de ez még egy kicsit sem menti fel sem morálisan, sem jogilag azt az aljanépet, akik ezzel vissza is élnek.
Korábban már írta valaki a kommentek között: aki egy "sérülést" így dolgoz fel, annak az alapvető erkölcsi normatívák terén van igen komoly hiányossága.
Ehelyütt megemlíteném, hogy azok, akik ezt jópofának találva látogatják az ilyen honlapokat, hogy nyáladzhassanak, vagy végre lássanak egy nem fotosoppolt pinát, szintén megérnének egy hosszabb kibeszélést.
szerk.: Akik naivságról dumálnak: egy normális kapcsolatban sokkal több mindent alapozol bizalomra, mint egy szaros meztelen képet. Aki ezen van kiakadva, annak a saját életén kéne változtatnia. Pl. szereznie egy csajt.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Penge_4
veterán
válasz Sweet Lou 6 #34 üzenetére
Neked lehet, de a félrekefélő illetőt rosszabbul érinti, ha megalázzák, mint ha továbblépnek, mivel a továbblépést megszokta, mert feltehetőleg nem az első eset, a megalázást viszont nem, mert ő szokott megalázni, nem pedig őt alázzák meg.
Azon is lehetne vitatkozni, hogy az a rosszabb, ha valaki felkerül egy ilyen oldalra és a mennyiség és a látogatók miatt pár hét múlva leül az egész, már a nevére is csak az emlékszik, aki konkrétan ráguglizik, vagy az, mikor a szórakozóhelyen odajönnek hozzád, hogy nekem is megvolt, meg neki is és a haverom haverjának is, ami addig sekélyes viccnek elmegy, amíg nem történt tényleg meg, utána már kicsit égő. Főleg, ha egy suliba jársz vele, vagy egy helyen dolgoztok és úgy amúgy egy településen éltek, mert akkor nem felejt el olyan könnyen, mert nem mindegy, hogy a "szomszéd srác nője, aki az osztálytársam/kollégám", vagy "az a szőke cica, nagymellű cica valamikor a múlt hétről. Hol is lakott? Kecskemét? Kiskunfélegyháza? Kocsord? Passz, valami K betűs helyen."
A megcsalás pedig nem kevésbé kicsinyes, mint maga a bosszú, aztán lehet sehova nem vezető "Lesüllyedsz az ő szintjére" kezdetű filozófiai kérdésekbe bocsátkozni, de egy kívülálló mindig másképp szemléli a dolgot. Van, aki nem teszi meg és van aki igen. Lehet, hogy akiről a legkevésbé gondolnád megteszi és akiről gondolnád az pedig nem. Lehet, hogy a legjobb barátod/barátnőd hamarább megteszi, mint az ellenséged.
Plusz egyéb befolyásoló tényezők is vannak. Például leissza magát, beküldi a fotókat aztán másnapra már megbánja, de akkor már késő.
(#28) Lenry: Mind a 4 oldal 25%-ot ad bele ebbe az egészbe. Egyik sem kevésbé hibás, mint a másik, szubjektíven pedig úgyis mindenki a saját mércéje és élete során megélt események alapján ítél meg "hibásabbat" és "kevésbé hibást".
De mivel nem ismerjük egyik felet sem és a valós háttérsztorit sem, így elhamarkodott lenne billegtetni a mérleget.
A willendorf-i vénuszt pedig ne hasonlítsuk már ahhoz, hogy K. Pistike és K. Gizike rosszul exponált intim fotót készít magáról mobillal x megapixeles felbontásban, mivel ez most úgy divatba jött és félreértelmezik a bizalmat az emberek.
-
JohnR
aktív tag
Nesze nektek excsajok:
[link]
Azért remélem a kutyák jogairól se feledkeztek meg[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Na mesélj...mutogatod a haveroknak vagy telsex közben azt nézegeted? Én nem találtam okot amiért csinálnék képet meztelenül bármelyik csajomról is...kivéve egyszer csak poénból hogy megnézzem mit reagál..de töröltem is egyből.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Lenry
félisten
legalább annyi fáradságot vegyél, hogy elolvasod az előtted lévő 40hsz-t, hogy láthasd, hogy épp most beszéltük ezt meg
(#43) Chaser kulcsszavak a magány és a távollét
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Atos23
senior tag
Aki ilyen képeket csinál magáról, az megérdemli hogy ki is tegyék ilyen oldalra.
Nem vagyok prűd, de mi 16 évesen nem fényképeztük egymást. El lett b@szva rendesen ez a cyberkorosztály.
-
janos1988
addikt
Pedig a hirekban gyakran feltunnek sulyosabb esetek is, amikhez kepest ez az excsajos portal csak szorakozasnak tunik.
Nem egyforma a problema megoldo kepessegunk, ki igy ki ugy
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
-
Chaser
legenda
Én azt nem értem minek meztelen foto? Kb mind1ik bnőm benne lett volna ha megkérem, de fel se merült bennem. Én úgyis akkor látom amikor akarom, ha vége akkor meg úgyse érdekel ruhában se Én azt mondom aki enged magáról olyan képet készíteni bárkinek, amit nem szeretne nyilvánosan viszontlátni, az meg is érdemli. Nem is kell szándékosságra gondolni, lefényképezed a csajt, másnap elhagyod a telót/fényképezőt és bumm...ennyi.
1ébként nem tudtam erről az oldalról..most beleolvastam és rég röhögtem ennyitszerk: dabadab: Azt úgyse fogja ismeretlenül senki kideríteni, mi volt a háttérben, mi az igaz. Viszont ha van kép a delikvens elgondolkozhat az élet nagy dolgain..ha nem akarja magát kompromittálni nem kell annak a lehetőséget se megadni.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
dabadab
titán
válasz janos1988 #32 üzenetére
"Meg lehet, de hiaba a nagy bizalom, ha fel ev mulva a srac azon kapja a fejet, hogy a nagy szerelme felrekur par honapja."
Van egy olyan érzésem, hogy az esetek 90%-ában ez csak kamu duma. Aki bosszúállás címével képes ilyeneket tenni, azoktól egyéb féregség is kitellik, bőven lehetett ok arra, hogy kirakja a csaja.
DRM is theft
-
janos1988
addikt
-
dajkopali
addikt
ahogy utaltam rá, sokrétű ez a probléma, pont arról írtam a múltkor a blogban, amit te említesz most, hogy ez nem törvény kérdése
de ettől függetlenül: ezeket a tetveket le kell csukni, már ha igényünk van a jogrendre"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
Lenry
félisten
- Miért van valakinek oka rá, hogy az exét kitegye egy ilyen oldalra?
mert egy gyökér. nincs erre szüksége, csak épp sértődött, és hülyeségeket csinál. a probléma, hogy visszavonhatatlanokat
- Miért van valakinek oka rá, hogy pénzkereseti forrásnak ilyen oldalak üzemeltetését válassza?
mert a lehetőség adott- Mitől érzi valaki úgy, hogy ilyen fotókat kell létrehozni bizalom ide-oda, amikor az emberiség baromi jól megvolt ezek nélkül is évezredekig,
ez a festmény cca 2000 éves, ezt a szobrocskát pedig kb 24.000 éve faragta valaki.
az igény mindig is megvolt, csak a technológia finomodott- És végül mitől érzi valaki úgy, hogy akármilyen indíttatásból ilyen oldalakat kell látogatnia? Mi hiányzik az életéből, ami miatt ez jelenti számára a kielégülést?
ez egy idióta kérdés, amit leginkább szociológusok szoktak feltenni. azért nézi, mert lehetősége van rá.
megint ott tartunk, hogy az a hibás, aki a képen van, és nem az, aki visszaélt a képpel
(#29) janos1988 kurvára mindegy, hogy gondolkodott. így van. mert ez a normális. hogy megbízom a partneremben
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
JohnR
aktív tag
Jól látod a lényeget, de a neoliberális popkultúránknak ezen kérdések felmerülése is felér egy atomcsapással
Akik eddig lengették a szivárványszín zászlókat, most ide jönnek megbotránkozni, meg hörögni, hogy is juthattunk idáig. Csak el kéne dönteni már mit is akarunk...#27 avman: az átmeneti időszakra ott van a népesség kívánatos csökkenése. Pusztuljon a férgese
[ Szerkesztve ]
-
Penge_4
veterán
válasz dajkopali #19 üzenetére
"azt sem büntetik, aki véletlenül otthagyja a pénztárcáját a benzinkúton, de azt igenis, nagyon helyesen, aki a tárcát nem adja vissza"
De bakker, ennek belülről kéne jönni, nem pedig törvénnyel érvényesíteni.
A törvény soha nem megoldás volt, hanem a problémák szőnyeg alá söprése. Az okokkal kéne foglalkozni.
- Miért van valakinek oka rá, hogy az exét kitegye egy ilyen oldalra?
- Miért van valakinek oka rá, hogy pénzkereseti forrásnak ilyen oldalak üzemeltetését válassza?
- Mitől érzi valaki úgy, hogy ilyen fotókat kell létrehozni bizalom ide-oda, amikor az emberiség baromi jól megvolt ezek nélkül is évezredekig, ráadásul most, mikor mindenkinek élete során 10-20-30 (vagy annál több) szexuális partnere van, mire megállapodik (vagy nem), a vak is látja, hogy baromi nagy kockázat.
- És végül mitől érzi valaki úgy, hogy akármilyen indíttatásból ilyen oldalakat kell látogatnia? Mi hiányzik az életéből, ami miatt ez jelenti számára a kielégülést?Ezeket kéne vizsgálni, mert enélkül mindig lesz utánpótlás és folyamatosan lefelé haladunk a lejtőn.
-
dajkopali
addikt
válasz WonderCSabo #22 üzenetére
most arra nem tértem ki, hogy ha a pasi/nő magánfelvételeket oszt meg beleegyezés nélkül, majd ezek kikerülnek egy ilyen oldalra is, mert ott meg nem is kérdés a törvénysértés
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
Morden24
nagyúr
válasz dajkopali #19 üzenetére
Nagyjából ezt kéne felfogni, de ezt nehezen fogod elmagyarázni azoknak, akiknek egy élvezeti faktort jelent a honlap. Mert ugye azt nem árt tisztázni, hogy nem azért léteznek, mert muszáj, hanem azért, mert látogatják.
Aki pedig odajár "sunáznám"-ozni meg maszturbálni, annak kétlem, hogy túl sok mélyebb gondolata lenne a dologgal kapcsolatban.Sectumsempra - For Enemies
-
-
Lenry
félisten
nézd, nem tudom, hogy neked mennyire voltak "mélyek" a kapcsolataid, de egy bizonyos szint után kialakul egy olyan bizalom, amibe belefér a meztelen fotó (nem feltétlenül szex közben, egyszerű erotikus képekről beszélek).
ezzel a bizalommal szakítás után (vagy előtt) visszaélni, főleg ilyen módon, ahogy ezen a weboldalon csinálják b*szottnagy görénységGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
dajkopali
addikt
nagyon sokfelől meg lehet ezt a problémát közelíteni, a múltkori blogban épp az egyiket igyekeztem körüljárni
de azért az ne felejtsétek el, hogy ha valaki felelőtlenül bánik a saját adataival, az még senkit sem jogosít fel arra, hogy azokat fel is használja, az illető ugyanis nem adatkezelő
egy dolog buta módon érzékeny információkat megosztani a neten, ez nem büntethető, és egy másik ezeket felhasználni - ez viszont a hatályos törvények értelmében üldözendő és büntetendő
azt sem büntetik, aki véletlenül otthagyja a pénztárcáját a benzinkúton, de azt igenis, nagyon helyesen, aki a tárcát nem adja vissza"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
{Zodiac}
senior tag
ejnye-bejnye
Öntörvényű Sünmalac
-
Penge_4
veterán
Ha ez úgy működne, hogy igazolványkép és alatta a személyes adatok, akkor nem.
De ha a csaj a képen éppen az ex pasija nemi szervével játszik, akkor igen.
Biztos az én szexuális életem szegényes, vagy csak fapicsákat fogtam ki, de soha sem én, sem az aktuális barátnőm nem vágytunk arra, hogy lekamerázzuk együttlétünket.
Elhiszem, hogy beteg, torz irányba ment el a világ, beleértve a szexualitást is, de azért legalább annyira hibásak azok, akik
- Ellátják az oldalt tartalommal, tehát beküldik a fotókat.
- Olyan hülyék, hogy lefotóztatják magukat nemi aktus közben. Még aranylakodalmi "huncutságnak" is meggondolandó játék, de akkor azért már együtt vagy annyi ideje a pároddal, hogy ismerd őt. De nem x hét/hónap/év ismertség után. Ez nyilvánvalóan mérhetetlen hülyeség, vagy szimplán hajlam kérdése.
- Látogatják az oldalt, tehát okot szolgáltatnak a létezésére.
- Üzemeltetik az oldalt, tehát pénzt keresnek vele (függetlenül attól, hogy mit állítanak).Ez a 4 elem szükséges a "gépezet" működéséhez, ha egy is hiányzik, nem működik.
(#9) Brutális eb: "Sokkal perverzebb,betegebb gyomorforgatobb a fenti két oldal."
Ott a pont! Csak abból nincs a médiának profitja, ellentétben, azzal, hogy két politikai beszéd közé beraknak 30 reklámot és a köztük lévő időt kitöltik egy Gigasztárral, egy Mónika Show-val és egy Győzike Show-val. Esetleg ha a hirdető megköveteli a pontosságot, akkor a holtidőbe még bevágják, hogy Benkő hogyan ejakulál bele a lábasba, amiben felszolgálja a kaját a vacsoracsata celebjeinek.(#11) WonderCSabo: "Az összes ilyen oldalt le kéne lőni, bár nem tom, h. lehetne."
Születésszabályozással és kötelező egyházi és katonai iskolával 6 éves kortól.
(#12) julius666: Azért lett belőle divat, hogy ilyen helyekre kikerülnek az emberek és azért nyomták a hátszelet olyan "csiszolatlan tehetségeknek", mint Steiner Kristóf, Hoolie vagy SP?
Szerinted miért hostolhatja a mai napig a Subbát például a blog.hu, vagy miért nem volt probléma a Napiszarral se, amíg valamelyik kis emós öltönyös apukája be nem perelte őket? Egészen addig nem sérti az érdekeket, amíg olyan valakinek fel nem kerül a valakije, aki tehet ellene.
[ Szerkesztve ]
-
Sweet Lou 6
addikt
Szerintem túlzás azokat a képeket "személyes adat"-nak hívni, amit bárki leszedhet a netről. Pl. Facebookon is be lehet állítani, hogy csak az ismerőseim lássák. Azt a tinit, aki felteszi a félmeztelen képét és bejelöli, hogy bárki láthatja, nem tudom sajnálni. Az ilyenek jelentős részéből sajnos tényleg ribanc lesz.
Persze ha az expasijától vannak a képek, az más dolog. Saját férfiatlanságát bizonyítja, ha visszaél a korábbi partnere bizalmával.sweetlou6.wordpress.com
-
julius666
addikt
Maximum ez a Jóri András is kap egy támadást valamelyik 4chan csoporttól, ha sokat ugrál.
Erősen kétlem, nem igazán szeretik az ilyen oldalakat. Ezek jellemzően két dologból élnek: myvip meg egyéb közösségi portálokról leszedett nyomorékok képeiből illetve imageboardokról lenyúlt majd sajátként eladott mémekből.
Szerencsére ez a fikablog mánia kezd lecsengeni, az elején még valamennyire valóban vicces volt de már jó ideje gyakorlatilag az a réteg látogatja csak aki oda kikerül posztként.
Én mindenesetre nem feltétlenül tartanám negatívumnak a létüket (még ha nagyon gyakran át is esnek a ló túloldalára), mert sokakat ez döbbentett rá az internet által nyújtott új lehetőségek veszélyeire. -
Brutális eb
addikt
Viva puruttya viva excsajok.
Ha a hír tv-nek és az atv-nek lehet internetes oldala akkor mi a gond az excsajokkal?
Sokkal perverzebb,betegebb gyomorforgatobb a fenti két oldal.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Narxis
nagyúr
Ez az oldal marha jó... nem is tudtam, hogy van ilyen...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
dragonfx
veterán
örültség ez az oldal.de érdekes.érdekli az embereket.tényleg igény van rá ezért müxik.ha valaki saját elhatározásából videozza magát arra senki nem szolhat semmit.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Morden24
nagyúr
Mármint mire gondolsz? Először is, van expasik.hu is, másodszor is nem igazán van magánnyomozás olyan téren, hogy az indok valós vagy nem. Tehát persze lehet azzal védeni a dolgot, hogy aki oda felkerül, az riherongy lotyó, csak ez nem állja meg a helyét.
Sectumsempra - For Enemies
-
Penge_4
veterán
A puruttyások csinálják, úgyhogy azokat nehezen kapják el. Maximum ez a Jóri András is kap egy támadást valamelyik 4chan csoporttól, ha sokat ugrál. És miért? Mert egy oldalt kilőnek a 4987348923749-ból és kb. 10 tettest elkapnak a potenciális 44834839434-ból.
Én is akkor hallottam az oldalról, mikor már az oldalakon hírverés volt belőle, de aztán láttam, hogy csak .... vannak rajta, szóval nem igazán értem ezt a nagy felhajtást. Aki lekameráztatja a szexuális aktust saját beleegyezésével az vagy exhibicionista és örül neki, ha mutogatják, vagy ... tudom, hogy a hülyeség határtalan, de ebben az esetben mégsem ez a legjobb szó rá.
Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani, mintha divattá válna, hogy pár hülye post-ittel kiragaszt a járdára 20 000 bankjegyeket, majd ráírja, hogy "kérlek ne vidd el" és a rendőrség azok után nyomozna, akik elviszik.
Végezetül, érdemes lenne azt is végiggondolni, hogy érdemes-e olyasminél a maréknyi szerkesztővel kekeckedni (de ebbe nem csak a Napiszar, Subba és társai tartoznak bele, általánosságban hozhatnám akár a fájlcserét is), amikor az ilyen oldalaknak a legnagyobb a látogatottsága.
Még 50 évvel ezelőtt is, ilyen oldalaknak egy látogatója se lett volna. Most meg mennek rá az emberek, mint hangyák az ételmaradékra. De biztos megint nem a társadalommal van a baj kollektíve, csak az a néhány gonosz ember tehet mindenről, akikre már lassan nem tudnak milyen szavakat aggatni, mert a terroristát és a pedofilt már ellőtték, mint fogalmat a boszorkány pedig túl régimódi lenne.
-
maláj
addikt
látatlanban mondom, hogy ugyanaz lesz mint a kuruc.info-val + a többi oldallal.
elteszik olyan helyre a motyót ahol nem tudnak mit tenni ellene és ennyi -
Vicoo
senior tag
Az a baj, hogy okot adnak a létezésére.
-
Lenry
félisten
soha nem hallottam erről a weboldalról, mindazonáltal érdekes, hogy ilyen létezhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Gumi és felni topik
- Robotporszívók
- Vicces képek
- iPhone SE 4 dummy pózol a kamerának
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s