2018. április 27., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Eltomi


Eltomi
(tag)

Nem rossz ötlet, de ezt úgy 5 éve már meg kellett volna hozni :))

Namtai PS2 EyeToy kamera PC-n: http://bit.ly/12kgl77 | Fotóim: http://on.fb.me/16YHk5d

(#2) Narxis


Narxis
(PH! nagyúr)

Nagyon helyes!

(#3) Fred23


Fred23
(PH! addikt)

Jó hír!

(#4) Matada2.3


Matada2.3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ebből a szempontból nagyon jó az, hogy az EU felkarolta a nemzetallamoktól ezt a problémát!

Finn the human

(#5) Weareus


Weareus
(őstag)

Akkor most - ha hiszed, ha nem, de összeesküvés-elméletek befolyásától mentesen - én közlöm a száraz, rideg tényt, hiszed vagy sem: Istenem, szíved joga: A facebbok egy kémoldal, se több, se kevesebb. Ennyi.

(#6) Tidus válasza Weareus (#5) üzenetére


Tidus
(PH! addikt)

Nekem nincs, és nem is lesz fészbukom.
És még a vállalkozásom is működik.
Ennyi.

HEDT i9, maximum edition...

(#7) Weareus válasza Tidus (#6) üzenetére


Weareus
(őstag)

Természetesen nekem sincs, ahogy tévém sincs, meg bankszámlám sem. Persze van, aki erre azt mondja: akkor te nem is létezel... hát sz@r lehet nekem :DDD

(#8) Sipike19


Sipike19
(tag)

"a közösségi médiában elerjedt hamis akciók"

Az az elerjedt nem elterjedt akart lenni?

Amúgy valóban, már régen meg kellett volna lépni.
De az adatvédelemmel kapcsolatosan semmi nem hangzott el.... :U

Sipi

(#9) Mirman válasza Weareus (#7) üzenetére


Mirman
(őstag)

És annak hogy nincs tv-d milyen pozitív hatásai vannak ? Az hogy nem nézel kereskedelmi televíziót az érthető. És annak hogy nincs bankszámlad a saját magad szívatásán kívül mi értelme ? Ne tudja a bank hogy mikor hol veszel ebédet ? :)

(#10) tatararpad válasza Sipike19 (#8) üzenetére


tatararpad
(őstag)

Azzal megvárják a Microsoftot is ;]

(#11) Weareus válasza Mirman (#9) üzenetére


Weareus
(őstag)

Már elnézést kérek, de nem kérek elnézést. Alkalmasint elmagyarázni sem fogom - sem neked, sem másnak - mert nem tisztem. Ha nem tudod, hogy az említett "hiányosságaimból" milyen előnyeim vannak, nem én leszek az, aki ezt neked úgy fogja elmagyarázni, hogy te majd érted és megérted. Nem is akarom: legyen facebookod, nézz tévét, használj bankkártyát, teflont és mikrohullámú sütőt, meg ne igyál csapvizet, csak palackosat, "merazjó". Egy dolgot azért legyen szabad megjegyeznem: Svájcban nincs mikro és teflon, mert nem engedték be. Szerinted miért?

(#12) DeSanto válasza Mirman (#9) üzenetére


DeSanto
(őstag)

A bankszámlához csak annyit fűznék hozzá, hogy nekem sincs és azért nincs mert engem zavar az, hogy én fizessek azért amiért a banknál van a pénzem.
Ez azért kicsit durva ebben az országban, és ez csak egy fikarcnyi apróság ebben a hatalmas fosban ami itt hömpölyög... :(

(#13) Kari1 válasza Weareus (#11) üzenetére


Kari1
(senior tag)

Kint élsz Svájcban, vagy ezt honnan vetted? Mivel én neten nem találok erről semmi infót csak kb ilyen régi hoax-okat + a svájci media marktban lehet kapni mikrót és pl Tefal E55106 serpenyőt aminek a bevonata PTFE.

(#14) toth_janika válasza Kari1 (#13) üzenetére


toth_janika
(őstag)

Jó van na! Ő nincs a rendszerben mert nincs bankszámlája meg tv-je meg mikrója meg egy normális serpenyője, így a gonosz gyíkemberek nem tudják behálózni az agyát, így fölényeskedhet azokkal, akik rá mernek kérdezni a miértre...
Az ilyen emberekből él meg a posta, meg vágják ki a fákat, mert képesek sorban állni, hogy befizessék a csekket... Csak nem értem, hogy a gonoszmockosz internetet miért használják...

Persze közben egy fórumon osztja az észt egy olyan cikk alatt, ami arról szól, ami neki nincs... :W

ON:
Támogatom maximálisan az elképzelést, mert ami a közösségi médiában folyik az már nem biztos, hogy teljesen normális...

[ Szerkesztve ]

Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/

(#15) MaCS_70 válasza Weareus (#11) üzenetére


MaCS_70
(PH! kedvence)

Én azért elég rendesen használtam Svájcban mikrohullámú sütőt, sőt, műszaki áruházban még nézegettem is az áraikat.

Egyébként érdekes az a hozzáállás, hogy valaki büszkén kijelent magáról valamit, de ha az okáról kérdezik, akkor már nem hajlandó válaszolni, bár ez meglehetősen komoly korrelációt mutat annak az ex cathedra kijelentéséval, hogy a Facebook egy kémoldal, se több, se kevesebb.

MaCS

Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

(#16) Akos96 válasza Weareus (#11) üzenetére


Akos96
(senior tag)

Addig még tudtam követni a gondolatmenetet, hogy nem válaszolsz mivel nem tiszted, és hogy igazad van érvelés nélkül is csak ezt mások nem látják. De a teflonnál egy kicsit elvesztem.

"Svájcban nincs mikro és teflon, mert nem engedték be. Szerinted miért?"

Ha feltételezzük, hogy nincs (mert nem engedték be), akkor miért nem engedték be? Tényleg érdekel, de nem tudok utánanézni máshol, mivel nem létező dologról van szó.

"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."

(#17) Foglalt név válasza Weareus (#11) üzenetére


Foglalt név
(őstag)

Mikro
Teflon
Hány évtizedre is raboltak el a zufók?

(#18) salapp válasza Weareus (#7) üzenetére


salapp
(őstag)

El sem hiszem, hogy nem vagyok ezekkel a beütéseimmel egyedül. Pedig már tényleg kezdtem magam totál hülyének érezni. Smart ember jön az "érintős" bankkártyájával meg posztolja a kif.sott sárgareppát kakkbukon, szelfizget a nappalijában, háttérben a Renoir-ral és egy bejegyzéséből kiderül, mikor nyaral a Seychelle-szigeteken. Kapcsolgatja a smart tévét, ami folyamatosan online, de nem aggódik semmin se. Ő a király.

Mirman: látszik, hogy nem érted, de addig jó neked. Nyilván más a közeged, más cselekvéseid vannak

Ja, és xarok a gyíkemberekre, meg mindenféle divatos összetrashcuveesh elméletre.

[ Szerkesztve ]

(#19) derive válasza toth_janika (#14) üzenetére


derive
(senior tag)

:C
Fel is irom az alufoliat a holnapi listara!

(#20) salapp válasza derive (#19) üzenetére


salapp
(őstag)

Erről jut eszembe, meg kéne nézni Gibson bácsit a Jelek-ben kis nosztalgiaként. ;)

(#21) Crytec210 válasza salapp (#18) üzenetére


Crytec210
(PH! kedvence)

Valaszt ofc toled se kapunk, csak sajt, te vagy a kiraly, mert csak. Ertem.

Everybody lies.

(#22) Mirman válasza Weareus (#11) üzenetére


Mirman
(őstag)

Lényegében semmi értelmeset nem mondtál csak kijelentetted lesajnálón salapp kollégával együtt hogy nektek milyen jó nekünk pedig átlag hülyéknek mennyire rossz. A facebook véleményem szerint is egy nagyon kártékony rendszer de nem a kémkedés miatt. Nekem nincs semmi olyan ügyletem vagy beszélgetésem amit annyira szégyellnem kéne , akinek meg van úgyse facen fogja ezeket intézni. A legkárosabb része hogy véleménybuborékban tartja a felhasználóit akik a chat funkción kívül használják a hírfolyamot. Ez a nagy probléma.

A bankkártyás gondolatmenetet még mindig nem értem . Fogd fel úgy hogy ha leütnek az utcán vagy betörnek hozzád a pénzed biztonságban van és ezért te fizetsz. Ez egy kényelmi funkció. Mellesleg nekem teljesen ingyenes a számlám havi x darab pénzfelvétellel úgyhogy ez az érvelésed is megbukik.

Tényleg érdekelne a többi dolog miértje , roppant kíváncsi vagyok akár általad , akár salapp-tól.

(#23) salapp válasza Mirman (#22) üzenetére


salapp
(őstag)

Nem, dehogy, eleve, az a fb-függő archetipus, akit meglehetősen sarkosan leírtam, bizonyosan nem azonos pl. Veled, vagy a másik, itt kérdést felvető fórumtárssal. Egyáltalán nem veletek összefüggésben álltak a kifejezések és távol álljon tőlem bármiféle lesajnálás. A túlzó, bár örömteli kifakadás, miszerint nem én vagyok az egyetlen ilyen nemnoormális, inkább szólt rólam, mint másokról, de - lehet, visszanézve már magam is tévesnek gondolom - a full-plugged-in felhasználóról tartalmazott erős szóképeket, amit valaki akár magára is vehet. Nyilvánvaló azonban, hogy aki magára vehetné, az képtelen önmagát ebben a kötött státuszában felismerni, tehát éppen ő nem veszi magára.

Pusztán sokkal jobban tudom szervezni azóta az életemet, hogy egy csomó csápot elnyestem, amivel feleslegesen rámakaszkodtak, legyen szó akár az audiovizuális befolyásolásról, avultatásról és időzített termékhibákról, stb. vagy az indokolatlan banki függőségről és rálátásról.
De ez mindenkinél más és mindenki más élethelyzetben van éppen, más az ingerküszöbe, ezért én tényleg komolyan gondolom (ahogyan a legelső, nyilván túlzó szösszenetemben, mely jelen témához fűződik, is említettem), hogy ebben a társadalmi struktúrában én tartozom a csodabogarak közé és nem Ti.
És valljuk be, minden korban úgy van, hogy a lassan változó gondolatisággal és egyre inkább szűkös erkölcsiséggel rendelkező társadalomformáló erők által kívánatos társadalmi konvenciók közé szocializált többség határozza meg, a kapott paradigmarendszeren átszűrve azt, hogy ki tartozik adott közösség "rendes" illetve "deviáns" tagjai közé.
De ez egy lényegesen távolabbra mutató ügy, se gyíkemberek, se Bilderbergek, se időjárás-befolyásoló rendszerek nem kellenek az egyenletbe ahhoz, hogy aggasztó képet fessünk a nem is olyan távoli jövőről a nekünk fontos nyugati típusú társadalmak számára.
Szóval béke és mindenki örüljön annak, ami megadatott!
Örülök, hogy ide ezt ma leírhattam és ha nem bélyegeztek trollnak a nyilvánvalóan különc első kifakadásom miatt.

A témához pedig: Nagyon-nagyon kell minden fék, amit a túlságosan nagyra nőtt, mára hihetetlen befolyásoló erővel rendelkező közösségi oldalak kordában tartására használhatnak, és sajnos őrült lassú az uniós gépezet ehhez, de legalább próbálkoznak.

[ Szerkesztve ]

(#24) sheratan válasza DeSanto (#12) üzenetére


sheratan
(Jómunkásember)

Kb minden banknál amennyiben a havi jövedelmed a számlára utalja a munkáltató, akkor ingyenes a számlavezetés. Ha ezt nem tudja vállalni a munkáltatód, mert mondjuk zsebre dolgozik, mert derogál adót fizetni, akkor ő sem kisebb disznó, mint a bank, valljuk be.
Ellenben a bankba nem fognak csak úgy betörni, és vállalnak garanciát is a náluk tartott pénzedre (egy bizonyos összegig legalább). Az ágyhuzat otthon milyen garanciát ad, ha betörnek, és elvisznek mindent? :U Hozzánk már törtek be, és úgy is szar érzés volt, hogy szinte alig vittek el valamit, mert nincs itthon sem ékszer, sem készpénz, de most ha egy ilyen le is nulláz anyagilag, az elég komoly ütés.

A többihez meg igazából aki interneten van, annál már majdnem tök mindegy, hogy van-e FB fiókja, vagy nincs. A sütikből, meg egyéb adatokból, amit egy átlagos weblap a böngészőből kinyerhet, tökéletesen lehet profilt építeni bárkiről. Nem a születési dátumod, meg a munkahelyed neve érdekli az ilyen cégeket, hanem a böngészési szokásaid, amit így is úgy is megkapnak (a mindenhova beépülő FB like és megosztás gombokból).

Eladó Voigtlander 15mm f4.5 (L39): https://hardverapro.hu/tag/sheratan

(#25) emvy válasza Weareus (#5) üzenetére


emvy
(PH! nagyúr)

Biztos, hogy nem tobb, mint egy kemoldal? Peldaul nem lehet fotokat megosztani rajta?

while (!sleep) sheep++;

(#26) emvy válasza Weareus (#11) üzenetére


emvy
(PH! nagyúr)

> Alkalmasint elmagyarázni sem fogom - sem neked, sem másnak - mert nem tisztem.

De azert annyit meger, hogy reklamozod a forumon, csak kifejteni nem szeretned (lol)

> Svájcban nincs mikro és teflon

Svajci webshop mikrokkal

teflonozott serpenyo svajcban

[ Szerkesztve ]

while (!sleep) sheep++;

(#27) Sempronius89 válasza sheratan (#24) üzenetére


Sempronius89
(újonc)

A Kelet-Magyarországi szülőfalumban is sok öregasszony nem bízik a "bankokokba" mert azok offsórozzák a pénzt ezért inkább otthon tartják a kispolcban a nyugdíjat Lakatos Romárióék nagy örömére :(

(#28) Sempronius89 válasza emvy (#26) üzenetére


Sempronius89
(újonc)

Annyira agy mosott már szegény, hogy minden kritika nélkül elhiszi amit az aktuális guruja mond neki. Még arra sem veszi a fáradtságot, hogy megnézze a Svájci Media Markt oldalán, hogy tényleg nincs-e mikro.

Nincs ezekkel baj addig még nem találja ki, hogy a gyerekének mondjuk fényen kell élnie mert az az egészséges.

(#29) nemlehet


nemlehet
(őstag)

Nekem az a véleményem erről a fóliakalapos diskurzusról, hogy a FB egy eszköz. Ezt használhatod idióta majomként, ráfüggve, felelőtlenül, meg használhatod hasznos eszközként.
Magánszemélyként nagyon jól lehet rajta eseményeket szervezni vagy kapcsolatot tartani másokkal (mivel kb mindenki rajta van 40 év alatt), cégként pedig fillérekért kapsz egy olyan felületet amin a potenciális vevők otthonosan mozognak, rengeteg infót, képet tudsz megosztani, biztosítod a vélemények megosztásának lehetőségét stb. egy saját honlapnál sokkal egyszerűbben és olcsóbban.
Az, hogy sokan osztják a fényevők.hu meg hasonló baromságokat, vagy Mancika pakolja ki óránként a selfie-ket... Kit érdekel? Szépen letiltod a hírfolyamodból aztán annyi... Kémkedik utánad? Sajnos ez az interneten elkerülhetetlen, igyekszek minél kevesebb számomra kínos infót megosztani. "Beépített szűrő" van az agyamban: Elmondanám egy céges csapatépítőn? Nem? Akkor nem megy FB-ra.

A bankkártya/számla meg hasznos. Pont. A kp drága. Amúgy is ha valamiért meg akarnak figyelni, akkor simán megfigyelnek. A nagy volumenű adatgyűjtésben meg úgy se azt nézegetik, hogy Te mint Átlag János már második brutál dildódat veszed... Hanem azt, hogy a 35-45 évesek a jövedelmük 2%-át költik szex játékra.

Az, hogy itthon sok kényszervállalkozásnak kell szürkén működni így el kell titkolni a jövedelmeket meg nem a bankrendszer hibája. Tessék kicsit feljebb mutogatni és visszamenőleg is...

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#30) dabadab válasza Weareus (#5) üzenetére


dabadab
(Jómunkásember)

"közlöm a száraz, rideg tényt, hiszed vagy sem: Istenem, szíved joga: A facebbok egy kémoldal, se több, se kevesebb. Ennyi."

Ez ténynek elég ... khm, "alternatív". Magyarul nem igaz.

"Svájcban nincs mikro és teflon, mert nem engedték be"

Ja, jó, oké, nincs több kérdésem, én kérek elnézést.

[ Szerkesztve ]

DRM is theft

(#31) Apollyon válasza Weareus (#5) üzenetére


Apollyon
(Korrektor)

Sőt, igazából Zuki elsőnek valami olyasmiért indította hogy összegyűjtse egy adatbázisba a jó nőket akiket partiba érdemes hívni. Tehát afféle boob-book.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#32) Aweriot válasza Sempronius89 (#28) üzenetére


Aweriot
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Árulja már nekem el valaki. Miért kell mindig leállni az aktuális agymosott idiótával "vitatkozni"? Főleg amikor a második mondatából látszik, hogy semmi értelme?

"War doesn't determine who's right - only who's left." Bertrand Russell

(#33) headhunter válasza Weareus (#11) üzenetére


headhunter
(őstag)

Hasonloan "vasarolsz" (elsz)? [link]

(#34) DeSanto válasza sheratan (#24) üzenetére


DeSanto
(őstag)

Egyet értek veled. A páromnak van junior kártyája. Ott nem kell fizetni extra költségeket, de ha betölti a 26-ot akkor utána fizetni kell minden szarért.
2 éve volt egy deviza számlám. 3€ volt a havi díja, de egy centet nem kamatozott a rajta lévő milliók, a bank viszont használhatta a pénzem.
Azért ez kicsit felháborított akkor...

(#35) CactuS válasza Weareus (#11) üzenetére


CactuS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#36) sheratan válasza DeSanto (#34) üzenetére


sheratan
(Jómunkásember)

Vannak erre is opciók. Részben vagy egészben lekötheted, akár pár hónapra, akkor (többet) kamatozik. Illetve sokféle számlacsomag van. Az én bankomnál elég ha havi 120 vagy 150 (nem emlékszem pontosan) ezer megy rá, és ingyenes a számlavezetés, meg kapsz kedvezményeket utalásokra, csoportos beszedésre, egyebekre.
Persze én is éltem olyan helyen, ahol ingyen volt akárhány számlád, ingyen adtak hozzá kártyát, hétvégén is nyitva voltak a bankok, és azonnal átment az utalás (nem órákkal/napokkal később), de hát itthon nem ez a divat. Itt liberalizmus és kapitalizmus van, ott meg nem.

Eladó Voigtlander 15mm f4.5 (L39): https://hardverapro.hu/tag/sheratan

(#37) dabadab válasza sheratan (#36) üzenetére


dabadab
(Jómunkásember)

"hétvégén is nyitva voltak a bankok, és azonnal átment az utalás "

K-vak kezdődik és a vége? :D

Egyébként náluk azért tűnik jónak a helyzet (az azonnali bankközi átutalásra gondolok, nem a hétvégi nyitvatartásra), mert a nulláról indultak, a fejlett világban meg az is szempont, hogy a meglévő rendszerekkel is együtt tudjon működni. Pár évtized múlva Kínában is ugyanez lesz.

DRM is theft

(#38) sheratan válasza dabadab (#37) üzenetére


sheratan
(Jómunkásember)

Nem Korea. És nem is Kambodzsa :D

Igen, tudom, hogy ott kimaradt a digitális korszak egy egész lépcsőfoka, és most ezért vannak szuper modern dolgaik. Viszont arrafelé nem is túl szégyellősek lerombolni a régit, és újat húzni a helyére. Meglátjuk meddig tart a lendület.
De a nyitva tartás az társadalmi különbség: ott akkor szolgáltatnak, amikor ráérnek az emberek igénybe venni a szolgáltatást, nem akkor, amikor 100 évvel ezelőtt úgy gondolták, hogy a munkaidőnek kell lennie. Ezért a boltok hétvégén és ünnepnapokon vannak leginkább nyitva, mert akkor érnek rá az emberek elmenni vásárolni. A bank, posta, közművek irodái és egyéb állami hivatalok is vannak hétvégén, mert hét közben úgyse nagyon ér rá senki ügyet intézni. Ezt itthon nagyon hiányolom, bár most éppen nem jelent gondot a munkarendem miatt, de a legtöbb embernek biztosan kényelmetlenség.

Eladó Voigtlander 15mm f4.5 (L39): https://hardverapro.hu/tag/sheratan

(#39) Silenc3Hun válasza Weareus (#11) üzenetére


Silenc3Hun
(senior tag)

A teflon meg a mikró mit vétett ellened ugyan? A teflonba van a kemtrél a mikró meg kémkedik? :DD Éééédes istenem.... :W :W

Xiaomi Redmi Note 4 EU (mido) | Xbox ONE | Xbox 360E | Dell Optiplex 7010: i5-3470/8GB/GTX1050 | Lenovo ThinkPad X230

(#40) fairi válasza sheratan (#36) üzenetére


fairi
(őstag)

sőt olyan bank is van ahol még követelmény sincs és akkor is nulla Ft a számlavezetés.

(#42) dabadab válasza sheratan (#38) üzenetére


dabadab
(Jómunkásember)

A hétvégi nyitvatartást én azért inkább arra a kultúrális különbségre vezetném vissza, hogy a hétvége, mint olyan, többé-kevésbé hiányzik a kínai munkarendből. A kínai kontaktunk szerint náluk a kétkezi munkások heti 7x12 órát dolgoznak, neki viszont, mint diplomás, irodai dolgozó, a vasárnapja szabad.

DRM is theft

(#43) sheratan válasza dabadab (#42) üzenetére


sheratan
(Jómunkásember)

30-40 éve még itt is munkanap volt a szombat. De amúgy kint sem olyan általános azért, hogy szombaton dolgozik valaki. Nekem a legtöbb ismerősömnek nem kellett, legalább is elvileg nem, de persze gyakran volt túlóra. De még nálunk a cégnél, ami hírhedt volt a sok túlóráról, ott is szabadok voltak a hétvégék (kivéve a hónap utolsó szombatját, amit beválthattak utána szabadságra az emberek).

Eladó Voigtlander 15mm f4.5 (L39): https://hardverapro.hu/tag/sheratan

(#44) 0P1 válasza nemlehet (#29) üzenetére


0P1
(fanatikus tag)

"Magánszemélyként nagyon jól lehet rajta eseményeket szervezni vagy kapcsolatot tartani másokkal (mivel kb mindenki rajta van 40 év alatt),"

Na ezzel azért vitatkoznék. Úgy 10 éve tényleg így volt , de emlékeim szerint úgy 2008-2009 körül elkezdték ellepni a nyuggerek, és azóta is tart ez a folyamat :) Inkább 40 év felett van minndenki rajta. 40 (de főleg 30) alatt inkább Tumblr, Pheed, Snapchat, Instagram, Twitter, stb...

Fiatalok ma már inkább keresnek valami FB alternatívát, ahol nincs fent anyu, nagyi, dédi és az egész família/utca/falu/tanári kar, stb...

(#45) noss válasza 0P1 (#44) üzenetére


noss
(újonc)

pheed lassan egy éve megszűnt.

Snapchat, Instagram, Twitter -- ezeken hogyan is szervezel eseményeket?

[ Szerkesztve ]

noss

(#46) noss válasza Eltomi (#1) üzenetére


noss
(újonc)

jaja, kár hogy a politikusok és a jogászok* még csak most kezdenek felnőni** az internet kihívásaihoz.

* tisztelet persze az elenyésző kivételnek
** értsd: nem söprik le az asztalról azonnal a kapcsolódó kérelmeket

noss

(#47) noss válasza emvy (#26) üzenetére


noss
(újonc)

> teflonozott serpenyo svajcban

a link egy műanyag formára mutat. "Side Up Frog Shaped Egg Mould"
az illusztráción látható serpenyő nem tartozék és infó se arról, hogy egyáltalán teflon bevonatú volna.
bár úgy látszik ez csak nekem tűnt föl, a többiek write only-ban tólják.

noss

(#48) totron


totron
(senior tag)

Nagy csapás az élővilágra a birka ember, de semmivel sem jobb a svájcban nincs mikró jellegű agykuki.

(#49) sheratan válasza 0P1 (#44) üzenetére


sheratan
(Jómunkásember)

És ezek közül melyik képes arra, hogy feliratkozol egy publikus vagy privát eseményre, aminél látod az infókat azonnal (hol lesz, mikor lesz, kik jönnek az ismerőseid közül, stb), esetleg tudsz rá jegyet venni egy kattintással, beírja automatikusan a naptáradba és szól, hogy el ne felejtsd, valamint kapod a szervezők által feltett friss híreket és információkat, és te is hozzászólhatsz, kérdezhetsz az eseménnyel kapcsolatban?

Amúgy FB-on lehet felhasználói csoportokat létrehozni, és úgy is megoszthatsz dolgokat, hogy csak egyik-másik csoport láthassa. Be lehet állítani, hogy ha megjelölnek egy fotón/eseményen, akkor azt előbb jóvá kell hagyni, és csak utána jelenik meg a faladon. És van még egy rakás adatvédelmi beállítás. Amit írsz az csak arra példa, hogy a tinik annyira nem képesek használni a platformot, mint a 60-70 éves nagyi :D :U De ez amúgy nem a platform hibája igazából.

Eladó Voigtlander 15mm f4.5 (L39): https://hardverapro.hu/tag/sheratan

(#50) oszi666 válasza DeSanto (#12) üzenetére


oszi666
(őstag)

Ha a banknal van a penzed ugyanugy egy szolgaltatasert fizetsz mint egy fizetos parkolonal. Igenybe veszed a rendszeruk ok garantaljak hogy vigyaznak ra nagyon sarkitva.
Egyebkent sose ertettem a hozzad hasonlokat. Akkor hol tartjatok? Fizikaliag bankjegyekben a parnacihaban vagy elasott aranyrudakban?

It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.