Új hozzászólás Aktív témák
-
Glenda
addikt
válasz
VaniliásRönk #20 üzenetére
Mert azt állítottad, hogy a MS koncolta fel pár hozzászólással fentebb. Saját maguk nyírták ki, a Symbiant dobni kellett volna 2007-8-ban, Maemo nem csak nettáblára, hanem okostelefonra is. Touchscreen rögtön, nem ekkora késéssel, így. Itt rontották el.
-
Glenda
addikt
válasz
VaniliásRönk #18 üzenetére
A MS emberét pont azért ültették be, hogy lezsírozza az üzletet. Szerinted mi másért?
-
Lomha 8V
addikt
Én személy szerint örülök, hogy az EU nem gördített akadályokat az üzlet elé. Nehéz ezt forintosítani, de gondolom számít a készülékek árában a jogi hercehurca is.
-
NGA
addikt
válasz
VaniliásRönk #14 üzenetére
Szerintem csak simán szánalmas már az, hogy nem értik meg sokan, hogy ha az ms nem pumpál bele 1 milliárd dollárt a nokia telefonágazatába, akkor már a 2013-as évet sem érték volna meg. Vergődnének a kiárusításokkal mint a bb.
-
NGA
addikt
válasz
VaniliásRönk #10 üzenetére
Szerintem meg a tévéjükről. Mikor megjelentek a mobilok, meg is lepődtem, hogy telefonokat is gyártanak.
-
Glenda
addikt
válasz
VaniliásRönk #10 üzenetére
Szerintem meg a monitorjaikról!
-
NGA
addikt
válasz
VaniliásRönk #8 üzenetére
Inkább az ijesztő, hogy mennyire nincsenek az emberek tisztában azzal, hogy a mobilgyártás csak az egyik üzletága volt a nokiának, és maga a cég tovább működik nokia néven, hálózati és navigációs eszközöket gyártva, fejlesztve, csak nyereségesen. Kb olyan, hogy a siemens sem gyárt már laptopokat, de ettől még a cég él, és prosperál.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Azért az ijesztő, hogy egy ekkora vállaltot simán felkoncolt a M$...
-
Egonyolc
aktív tag
Nálunk rengetegen használnak thinkpad notikat, és még most is sokan ibm-zik.
kb ezt várom a Lumiával is...
-
Glenda
addikt
Az a baj, hogy akik lófaszt se csináltak eddig (legalábbis látszólag), azok fogják irányítani azokat, akik minden vackot beimplementáltak. Kicsit groteszk szituáció.
-
NGA
addikt
ripnokija :-) elsőőőő :-)
-
rootkiller
őstag
Azt várom mikor jönnek a Microsoft Lumia telefonok...
-
ntomka
nagyúr
Sic transit gloria mundi.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az Európai Bizottság nemhogy feltételeket írt volna elő, inkább üdvözölte az új szereplő megjelenését.
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest