Hirdetés

 • JoshaJosh

  újonc

  "Ezt úgy hívják phising"
  Egy fishing, ami nem lop adatot, nem csinál semmit, nem települ a gépre és csak az látja a böngészőjében, aki tiltotta a facebook domainjeit több mint 2 éve, és csak akkor, ha a saját nethozzáférését használja?????? De ha szomszéd wifijét használja akkor már nincs fishing????
  Te most tényleg ilyen hülye vagy? Vagy engem nézel ekkora hülyének?

  "Nem gondolod, hogy ezt az üzenetet tízezrek megkapták volna már, és baromi nagy sajtóvisszhang lenne?" - A milliárdos lopásoknak talán van sajtóvisszhangja? Annak a devizahiteles pernek, amit azután indítottak, hogy a hiteles egyszer már jogerősen nyert aztán egy újabb perben az egész ítéletet megfordították, annak talán van sajtóviszhangja??? Te melyik világban élsz??? Annak van sjató visszhangja, aminek akarják, hogy legyen. Egy olyan bűnözői és titkosszolgálati kapcsolatokkal rendelkező bűn szövetkezet mint a facebook, azt tiltat le a sajtóból amit csak akar.

  "Ha pedig le van tiltva az összes facebook domain esélye sincs semmilyen üzenetet küldeni" - miközben a 4 legnagyobb gerincvezeték közül kettőben már 50% feletti a tulajdon joguk, nem tudnak hozzáférni a netszolgáltatásokhoz?? Megint csak azt kérdem, te milyen világban élsz?