Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Narxis

  nagyúr

  válasz HardSanyeee #20 üzenetére

  Diákként biztos nem az, majd ha lesz lakásod/házad aminek kiadásai vannak havonta, esetleg családod akkor nem lesz az olyan egyszerű. Persze még emellett is lehet új gépet venni x évenként, a fontossági sorrend dönti el. Ha valakinek fontos, hogy mindig új vagy újszerű gépe legyen akkor elő tudja rá teremteni a pénzt.

  (#17) Arena87: én is így vagyok szüleim gépével ami már van talán 6 éves, fél évente újra kell telepítenem az SP3-as XP-t rajta mert olyan szinten lassul és aztán hibákat produkál. Mondtam nekik, hogy vegyenek valami új, "irodai" szintű gépet, de amennyit használják...az alapján inkább megtartják amíg végleg tönkre nem megy. Nem egy nagy kunsz amúgy újratelepítenem mert netezésre, e-mailre használják, néha Officeoznak és kész. Szóval nem sok programot kell felraknom, de azért zavaró.

  [ Szerkesztve ]

  I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés