Új hozzászólás Aktív témák
-
Mateosz
aktív tag
Várjuk az új munkahelyeket!
*** Be prepared! ***
-
Centre
tag
Ezekben a stratégiai megállapodásokban a kormány három dolgot kínál.:
1) létszámbővítés esetén állja a képzési költségeket
2)Beleszólást és véleményezési jogot ígér a jogszabályalkotásba
3) beszállításoknál majd gondol az adott vállalatra - Ezt el nem tudom képzelni, hogy kell érteni, mert ahol közbeszerzés van, ott közbeszerzés van. -
danih
veterán
Pár hónapja a TATA-nál voltak, most átugrottak a szomszédba még egy stratégiai megállapodást kötni. Ha már arra bóklásztak.
Már csak a GEA maradt, velük talán majd ősszel.[ Szerkesztve ]
-
Béééla
őstag
Én is nagyon örülnék, ha stratégiai pont lenne az informatikai mikro-minivállalkozások támogatása - lásd mennyire sok profitot és adót hozhatna, ha sok okos informatikus-csemete például öntené a mobil-appokat. Ahhoz meg általában nem kell milliós beruházás.
De ehhez általánosságban olyanképviselőkrepolitikusokra volna szükség, akik kicsit is képben vannak a világ dolgaival.
Németországi tartózkodásom alatt például kaptam egy levelet a helyi MTVA-tól, hogy bizony nem csak TV és rádió után kell már média-hozzájárulást fizetni, hanem számítógép után is, és mivel valami biztos van / háztartás, mindenképp fizess. Ehhez kellett egy okos, aki elmagyarázta, hogy létezik olyan, hogy stream.Bélabá
-
szp1
addikt
Lassan már nincs olyan multi, amivel ne kötnének "stratégiai" akármit.
Inkább ezt az unortodox
Nem lenne egyszerűbb kiszámítható gazdasági környezetet létrehozni?
Persze akkor meg minden normális vállalkozás boldogulhatna. Azt meg ugye nem akarhatjuk....Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
danikollar
őstag
És mi lesz a gyümölcse ennek a stratégiai megállapodásnak?
-
Egy áramkör összeszereléssel foglalkozó cikkben megfelelne, valóban. Itt viszont egy találmánnyal kapcsolatban említed, amit nem illik (nem szép, nem szakszerű) egy becenévvel, vagy szleng kifejezéssel illetni.
De nekem mindegy. Így is érthető. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen maradi.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
"A transzformer magyar feltalálóját méltató tábla az Ericsson budapesti fejlesztőközpontjában"
Hadd gratuláljak elsőként e remek fordításhoz.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
Új hozzászólás Aktív témák
it A svéd telekommunikációs vállalat a jövőben további, kiemelt fontosságú fejlesztéseket – és így munkahelyeket – hoz magyarországi fejlesztőközpontjába.
- Bitcoin topic
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Még mindig rengeteg Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok