Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Depression

  veterán

  válasz =Mentor= #11 üzenetére

  Vicces a hsz-ed. A mondadód 3 különböző féligazságból lett összeollózva, és ez alapján nyílvánítod ki, hogy nincs igazam?
  1: Többezer forintos mobilnet előfizetés nem kapható mobil előfizuhoz, a legmagasabb összeg ebben az esetben 2000Ft.
  2:Párszáz megás előfizu csak mobilcsomaghoz kapható, a legkisebb számítógépes csomag 2-4 GB.
  3: A mobilnet csak abban az egy esetben hivatott kiváltani jelenleg az összes internetezését egy személynek/családnak, ha a puszta/erdő közepén semmilyen más internethozzáférés nem elérhető.

  Persze, neked az volt a fontos, hogy hőbörögjél egy kicsit, mert neked nem adnak semmit srm ingyen, vagy legalábbis nem szárnyalják túl a digi csomagjait, sokkal olcsóbban.
  2002 óta csatlakozom az internetes hálózathoz mobilomon keresztül, minden csomaggal elégedett voltam, mindig arra használtam, amire lehetett, és mindig örültem, amikor felemelték a csomagban szereplő adatmennyiséget. Márpedig ez elég gyakran fordul elő.

  Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.

 • Dany007

  veterán

  válasz =Mentor= #11 üzenetére

  Csatlakozom #5-ös hozzászóláshoz.
  A legfontosabb, hogy az ember tudja mire is való a mobilinternet. Márpedig nem a rendes, vezetékes kapcsolat kiváltására.
  Egyszerűen nem arra lett kitalálva (erre majd biztos sokan ugranak, de ez akkoris így van), hogy a jelenleg megszokott internethasználatot kiváltsa. Sem technológiailag, sem lefedettségben nem képes erre. Még. Egész egyszerűen ezt el kell fogadni.

  De továbbra is alkalmas munkára. Megnézni / megírni 1-1 e-mailt. Letölteni 1-2 pdf-et. Elolvasni a híreket, a tőzsde alakulását nyomon követni... stb. Nem pedig youtube-ozni egész nap, jóhogy nem torrentezni használják a mobilnetet :)

  Nekem spec az 5ks előfizuhoz jár 500MB mobilnet. Nálam ez bőven elég, hiszen itthon van net, a cégnél is van wifi, megpersze jóformán akárkihez akármikor is megyek, biztos hogy van net ha annyira szükséges. Út közbenire meg bőven elég az 500MB. De természetesen az ennél komolyabb csomagokban már jóval magasabb a limit ha arra van mégiscsak szükség.

  Szóval szerintem mindent a funkciójának megfelelően kell kezelni. Én sem szállok át az Atlanti Óceánon egy ladikkal, mert nyilván nem arra való és van más jobb alternatíva is.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés