Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • gabor7th

  addikt

  "Ennek köszönhetően lehetőség nyílik arra, hogy az adatokat felhő alapú megoldásokkal kezeljék és ezáltal teljes körű biztonságtechnikai lefedettséget biztosítsanak."

  Éppenséggel kinyitják a kaput a hackereknek. Hatalmas a verseny ki lesz az első és az se számít, hogy biztonságos legyen. Legalábbis egyeseknek, szerencsére vannak olyan fejlesztők akiknek van lelkiismerete és nem akarja, hogy emberek haljanak meg.

  Felelőtlen, akár emberéleteket is követelő döntést hozhatott a Elon Musk, a Tesla elnöke, amikor az AutoPilot szoftver kiadása mellett döntött - állítja a Wall Street Journal egy új cikke.

  (I)" A konfliktus végül odáig fajult, hogy számos, az AutoPilot projektben kulcsszerepet betöltő munkatárs felmondott a Tesla-nál - nyilván azért, mert nem tudták jó lelkiismerettel vállalni a bizonyos értelemben egyértelműen félkész szoftver bevezetéséből adódó kockázatokat és áldozatokat. Ezek között volt a fejlesztőcsapat vezetője, Sterling Anderson is, aki tavaly távozott Elon Musk vállalatától.

  Egy másik, azóta szintén felmondott mérnök egy belső - de most kiszivárgott levélben - pedig egyenesen "gátlástalannak" nevezte az alapító-elnök döntését, ami szerinte "potenciálisan vásárlók életét tette kockára"."(/I)

  Legyen vele mindenki tisztában, hogy ezek a cégek nem tartják nagy árnak ha belehal X számú felhasználójuk ebbe a versenybe.

  https://pcforum.hu/hirek/19822/tudta-hogy-veszelyes-lehet-megis-kiadta-az-autopilot-ot-a-tesla

  [ Szerkesztve ]

  A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

 • gabor7th

  addikt

  Amúgy látszik, hogy mesteri marketing munka ez. Pont azokon a részeken említik a biztonság szót ahol éppen elbukik a dolog. Netre lesz kötve és éppen úgy mint más egyéb szoftvereket majd végtelenségig lehet frissítgetni, sohase lesz biztonságos. És emberek fognak meghalni. Bár szerintem igazából pont ezért nem fog elterjedni a dolog mert nem lesznek az emberek olyan hülyék hogy kinyirják magukat. És egyébként is... nem azért kell netre kötni, hogy biztonságosabb legyen... azért kell, hogy mindig tudják hol vagy, melyik bolt közelében állsz majd meg és miket beszélsz a kocsiban, minden ilyesmi adatból valahogy pénzt csinálni. (Meg persze a titkosszolgálatok is örülnek.)

  Visszatérve Munkshoz, a befektetők sem hisznek annyira a ötleteiben:
  http://www.portfolio.hu/vallalatok/erosen_bovli_a_tesla.258827.html

  http://www.zerohedge.com/news/2017-08-23/tesla-bonds-are-now-riskier-ukraines

  A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

 • kymera

  senior tag

  " Legyen vele mindenki tisztában, hogy ezek a cégek nem tartják nagy árnak ha belehal X számú felhasználójuk ebbe a versenybe. "
  Ez az önvezető autó mizéria szerinted ebben egyedi ?
  Gondolj csak az amerikai kontinens őslakosságára . Ezrek haltak meg amikor a vasútvonalakat építettél (most nem megyek bele hogy miért és hogyan)

  1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239

 • gabor7th

  addikt

  Az ember szeretné hinni, hogy más idők járnak, mert sokkal kevesebbért mentek már tönkre cégek. A jó hírnév fontos.

  A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

Hozzászólok Aktív témák