Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Azt vártam volna, hogy emelkednek a (fűtésre is alkalmas) split klíma megrendelések, nem csökkennek.
Aki hülye, haljon meg!
-
Tikakukac
titán
Nem csak a gari bukta, a házilag otthon klímát szerelgetünk egy ideje elég necces, mert minden klíma sorszám alapján, eladástól követve van. Jóskabácsi pedig baromi nehezen fogja neked feltölteni az adatbázisba a beszerelésről a doksit
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Reggie0
félisten
2-3 szereles arabol mar lehet ujat venni, legalabbis belepo szinten, a meghibasodasi arany pedig nincs 30%.
#4 Tikakukac: Nem a papirral mukodik. Persze az elmeletet ismerem, gyakorlatban meg megrendeled a webshopbol, kihozzak es senkit se erdekel semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Hja, hogy így.
Én mondjuk tudok nem egy esetről amikor nagyon is érdekelte állambácsit, de sok szerencsét, én 50k nettóval rakatok most 2 klímát kompletten. 750k-nál ez nem tétel. A mágikus gari az piszok jól jön amúgy
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Reggie0
félisten
En meg nem lattam garisan meghibasodo klimat se a sajatjaim kozott, se a komplett csaladban. Nem doglenek ezek csak ugy.
Mondjuk altalaban 80-90k brutto a szereles bp-en, nyilvan afa nelkul, stb. lehet meg olcsositani, de ez a jellemzo ar. Ha mondjuk 1 klima lenne 750k es 90k a szereles, akkor beleferne, de az, hogy a klima aranak harmada a szereles mar sokakat elgondolkodtat.
(Mondjuk en is szereltettem mindig, mert 1 meter hosszan atfurni a betont oklomnyi vastag furoszarral szinten nem egy egyszeru dolog.)[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
En meg nem lattam garisan meghibasodo klimat se a sajatjaim kozott, se a komplett csaladban. Nem doglenek ezek csak ugy.
Én meg qrva sokat. Akkor mit kezdünk a szituval?Az biztos amúgy, hogy sokan gondolkoznak a fillérkufircolással, nálunk is felemlegettem, hogy kéne a klíma a pesti pecóba és akkor menne a lichthofba a kültéri, mint a többieknek, erre kiderült, hogy mindegyik illegálban van kint. Indulhat a pucolás
-
válasz
Tikakukac #10 üzenetére
menne a lichthofba a kültéri, mint a többieknek, erre kiderült, hogy mindegyik illegálban van kint
Ez kemény.
Pedig ott pont nem lennének szem előtt."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50 HTPC ház, Silverstone Sugo SG05B ...................................................................
-
Tikakukac
titán
válasz
arnyekxxx #18 üzenetére
H tarifa jelenleg: 12 hetes rendelésre kapsz mérőszekrényt, jobb esetben ez valid, rosszabb esetben a srácok még erre mondanak 4-6 hét késést.
Idén aki H-val akar fűteni gatyát kösse fel rendesen.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Tikakukac #19 üzenetére
H órához valami különleges szekrény kell? Nekem pont olyan dobozba rakta be a villanyász mint a többi órát - legalábbis nem tűnt fel különbség-, haveromnak meg simán betették az 50éves fadobozba a H órát nemrég, volt neki hely és annyi.
De mindegy, ha sokáig is tart én azért nekikezdenék instant, nem azon spórolnék egyszeri ötvenet, hogy a klímát magam szerelem fel illegálba.
-
bozont
veterán
Amúgy lehet ellenőrizni valahol, hogy az adott klíma bekerült-e ebbe az adatbázisba? Egyáltalán miért fontos ez az állambácsinak? Nem áramot termelek vele.
A vállalkozótól semmi visszajelzés nem jött, olyannyira hogy a telefont sem hajlandó már felvenni. Pedig a garancia is úgy élne 5 évig, ha ő jön tisztítani.
-
Tikakukac
titán
2 iskola van: a polgárok agyban felnőnek odáig, hogy felelősségteljesen cselekednek. Ilyen helyeken meglepően vad dolgokat is lehet szabadon csinálni, hiszen mindenki érti, hogy mondjuk miért parás környezetbe rotyogtatni a klímagázokat.
Nyilván itthon ez totálisan elképzelhetetlen, nekem a szomszéd is megmondta, hogy mit számít, ha a kocsi olaját a földre engedi, nem nagy ügy. Ugyanígy a bálás ruha égetése stb.
Na ezért van kötelező bejelentés. Az áram még szebb, na ott még mi lenne ha nem lenne megfogva a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
it A mobil és splitklíma-berendezések heti eladása felére, harmadára esett vissza az új rezsicsökkentési szabályok július közepi bejelentése óta de például a hűtőszekrények és fagyasztók esetében pedig még növekedett is a rendelések száma.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magisk
- Óvodások homokozója
- Robogó, kismotor
- Honda topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest