Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • t72killer

  titán

  LOGOUT blog

  Távolról sem arról van szó, hogy beszüntetik a megfigyelést. Ahogy eddig csinálták (kb nsa alkalmazott arra rejszol, hogy hogy csinál kiseszkimót egy alaszkai pár - ill ebből adatbázist építenek, 100évre eltárolják), azt alakítják át, remélhetőleg ésszerű keretek közé szorítják.

  Nyilván, ha Abu Abdul büntetett előéletű tag bombakészítési receptekről tárgyal emailben, azt továbbra is élénk érdeklődés fogja övezni a 3betűsök részéről.

  Amúgy a nagy online megfigyelősdi a profik - de lassan már az amatőrök ellen sem véd. Ha bír magával az illető, akkor nem áll neki merénylés előtt az otthoni IP-jéről hőzöngő facebook-postokat közölni, ill a saját hitelkártyájával fegyverarzenált rendelni. Nem kellett hozzá Snowden meg Bundestrojaner-hírek, hogy a rosszfiúk sejtsék, hogy a netet mások is olvassák. A terepi megfigyelést (új lakókocsi az utcában ;] ) nem helyettesíti semmi.

  "A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

 • t72killer

  titán

  LOGOUT blog

  Attól függ, mitől. Ezekután meredek lenne azt kérniük pl egy Apple-től vagy M$-tól, ill biztonsági cégektől hogy építsenek backdoor-t a termékeikbe. Persze, a szokásos trójai-taktika mehet a sebezhetőségekre, de az úthenger-szerű mindenki-monitorozásának semmi értelme (pont a rosszfiúk bújnak ki).

  "A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

Hozzászólok Aktív témák