Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Öt év múlva meg majd az Apple, nagy durranásként bejelenti, hogy feltalálták a kriptovalutát, ők először a világon, és jön majd az Applecoin.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
TTomax
nagyúr
Gyorsan védesd le...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Dißnäëß
nagyúr
Amit a ma hogyhogynem stikában mégis bevásárolt Bitcoin eladásból fedeznek.
Sálálálá lá ó ó óóóóó ...Én nem is tudom, ilyen kijelentéseket miért kell kicsikarni belőlük, vagy nekik egyáltalán tenni. Totál mindegy ugyanis, mit mond a szócső, és mit csinál mögötte ténylegesen a vállalat. Sőt, egy mai öldöklő versenyben inkább ellentétes az előjel és megtévesztés, persze a rutinosabbakat nem tudja, de lehet még sokakat, akik hisznek a hírek valódiságában, igenis megtéveszt.
Szóval de, szerintem már most is romon vannak ilyen-olyan alcégeken, így-úgy ügyeskedve bitcoinnal és ezt még csak fokozzák majd, tankol be továbbra is mindenki szerintem. Azt se tudják, mennyijük van, hülyék lennének kihagyni.
És ha valami "kisebb" leányon, partneren keresztül vettek Bitcoin-t, akkor még csak nem is hazudik Cook, hogy hát az Apple nem vett. Hát igen, az APPLE tényleg nem...
Hogyan vezess birkanyájat című előadásunk #1 fejezetét hallották.
Hogy elkerüljem az ilyen pletyót, én is fedőcégeznék a helyükben: abba befektetni, radarszint alatti összegekkel, ismételten, újra és újra, és majd AZ a cég vásárolja a kojint mint őrült.
[ Szerkesztve ]
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
martintimmer
friss újonc
eterheum
-
k-adi
nagyúr
"Az ügyvezető hozzátette, hogy ő maga személyesen is fektetett kriptopénzekbe, de senkinek nem akar befektetési tanácsot adni."
majd köv. mondat:
"Állítása szerint azonban ésszerű választás a portfólióba építeni olyan kriptomegoldásokat, mint az ethereum vagy a bitcoin."
-
joey04
titán
válasz martintimmer #4 üzenetére
-
kacsyx
aktív tag
Nem kér vagy nem kap? Nem mindegy...
-
pechman8
aktív tag
Szeretném megragadni az alkalmat, hogy szóljak, hogy
nagyon nem tetszik nekem ez a "virtuális arany"... Mert a gyökere abból ered, hogy a bolygó le van szaralkálizva! Ezt a magatartást nagyon nem helyeslem.... "Nézz magadba a szíved tudja, hogy igaz!" A bolygónk élővilága az életével fizet ezért az illúzióért... Tőlük lopták az energiát, lopjátok mind.... Nincs ez rendben! Nagyon nincs. Barátaim: erről le kellene mondani! Ez akkor sem helyes ha ki tudod fizetni az áramot!
Értem én, hogy az arany alapú pénz eltűnőben van.
Értem, hogy valami "pénznek" lennie kell továbbra is, hogy az emberek között különbséget lehessen tenni.
Azt is értem, hogy a crypto "pénz" kezd talpon maradni.
De ezt akkor sem szabad!
Egyszerűen nem szabad! Van olyan.
Mást kell kitalálni helyette.
Ez csak megegyezés kérdése mit.Saját korlátaimból nem léphetek ki, mások adottságaiba nem léphetek be.
-
himpike
aktív tag
Azt vágod hogy áramot nem igazán lehet tárolni az áramot? Ha nem használják fel akkor elveszik, a bányászok felhasználják ami már meg van termelve.. Ráadásul aki ezt komolyan csinálja az rég átállt napelemre mert hamarabb visszatérül a befektetése.
Gondolom a posztodat megírtad a fa székedből a fa asztalodon, és a budin se kukoricacsuhéval törlöd az üllepedet ha már itt tartunk, sőt minden könyved ebook és autód sincsen mert az is szennyez.
A hasonló zöldeknek üzenném hogy a lakossági szeméthalmozás és környezetszennyezés 10%-ot sem tesz ki az egészből. Tökmindegy hogy mit csináltok otthon míg az ipar kilencszer annyit termel károsból, képmutatás a lakosságot okosítani hogy mit csináljon miközben a kormányok nem tartanak be semmit a klímaegyezményekből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektronet Zrt. (internet, kábelTV, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- MIUI / HyperOS topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Diabetes - Cukorbetegség
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft