Hozzászólok Aktív témák

 • strogov

  aktív tag

  válasz Samott #4 üzenetére

  Az epic célja a saját store volt. Az, hogy lehet saját fizetési rendszere az nem jelenti azt, hogy az apple nem tudja annyira megnehezíteni a dolgát, hogy ne érje meg. Ráadásul ez egyébként is így működött az előfizetéses szolgáltatóknál.

  A bírósági ítélet alapján nem akadályozhatja meg az apple a saját fizetési rendszert, de ez nem jelnti azt, hogy nem kötelezheti az apple fizetési rendszerének implementálására (ahogy előfizetésnél eddig is megtette) ... meg egy rakás járulékos fejlesztésre ami után elmegy a kedve mindenkinek a saját rendszer üzemeltetésétől.

  Ezen kívül arra sem kötelezte az apple-t, hogy engedje vissza az epic-et a store-ba. Most jön a fellebbezés mindkét fél részéről. Pár évig még eljátszanak ezzel. Addig szépen körbe lesz bástyázva a store. Lásd az előfizetéseknél már gyakorlatilag teljesítették amit kell. A kicsiknek levitték 15%-ra a jutalékot amivel már teljesen értelmetlen saját rendszer üzemeltetése. Nagyon drága dolog a bankkártya adatok kezelése. Úgyhogy hacsak nem a "csakazértis csinálok sajátot" a cél akkor nincs értelme.
  Nyilván epic-nek van már saját, de ugye az egészet egy szabadságharcos ügynek akarták beállítani ami így erősen kétséges lett.

Hozzászólok Aktív témák