Hirdetés
- SUSE Linux
- Aliexpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Crypto Trade
- Aggódnak Texasban, amiért bitcoinbányászokra pazarolják az áramot
- DIGI internet
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Windows 10
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Videó stream letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
pelgrim_v1
tag
Én teljesen megértem ha olyan ügyben kezdik el verni fél téglával a nagy cégek pömpölőjét ami jogsértő de ez nekem nagyon bank lobby szagú
Mármint a Bankok tudják hogy ezek a cégek bizony ezerszer jobb pénzügyi szolgáltatásokat tudnának a mindennapokhoz nyújtani (lásd revolut és társai is ezért népszerű, megy is a sírás) és a helyett hogy akkor ők emelnék a színvonalat inkább ki lobbyzzák hogy rommá legyenek perelve?
-
Busterftw
addikt
válasz
pelgrim_v1 #1 üzenetére
En is igy latom.
Miert ne lephetne be a penzugyi piacra egy ceg?
A bankok elott is ott a lehetoseg, hogy a mobilpiacra belepjenek. -
moleculez
veterán
válasz
pelgrim_v1 #1 üzenetére
Pontosan
Én személy szerint Monzot és Natwestet használok, de napi használatban nálam is a Monzo van inkább, a Natwest csak mostanában kezdett újítani a UX-n. Itt UK-ban ezek nagyon szigorúan vannak szabályozva, ami nekünk usereknek jó, és ha az Apple vagy Samsung pénzpiacra lépne simán használnám.ha szükséges.
Kevés elmélet lett annyira alátámasztva, mint a Dunning - Kruger effektus.
Új hozzászólás Aktív témák
it A hatóságok így is egyre kritikusabbak voltak a big tech cégekkel, de azok pénzpiaci mozgolódása újabb felháborodásokat váltott ki a köreikben.
- Eladó egy jó állapotú Synology DS216j típusú NAS!
- Eladó egy jó állapotú, DJI Osmo Pocket (tehát Pocket 1) kamera!
- Eladó három darab, jó állapotú, DJI Pocket 2 Creator Combo szett!
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 2020 4 gen 10.9 64GB Space 1 ÉV APPLE GARANCIA AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest