Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • this is life

  veterán

  válasz dabadab #6 üzenetére

  Akkor ültesse le valahogy az apple az NSO munkatársait :DDD .

  Valahogy nem érzem életszerűnek , eleve olyan módszereket használnak a munkájuk miatt ami alapból a törvénytelenség kategória határait súrolja , hogy mikor lépik át a vonalat nem az én tisztem megállapítani . Kissé nevetséges a kérés , bírósági kereset ez ügyben. Ha lesz is eredménye kb annyi , hogy jobban odafigyelnek a publicitás elkerülésére .
  A következő mi lesz ticsuk be a titkosszolgálatokat ?
  Nem kérni vagy perelni kell hanem a biztonsági lyukakat befoltozni. Mennyi olyan történik az életben ami tilos , és mégis megszegik .. :U

  Aztán a szomszéd tehenének hogy szolgál az egészsége?

 • ClioRS

  őstag

  válasz dabadab #6 üzenetére

  Politikától függetlenül, az ilyen kommentnél mindig felmerül bennem, hogy ha nincs ilyen szoftver és cég, akkor egy ország titkosszolgálata, terrorelhárítása, vagy bármely komolyabb bűn és támadás megelőzését megakadályozni próbáló szervezet hogyan kéne működjön? A viszkis azért nem jó példa, mert ő illegálisan csinálta. Ezeknek a szervezeteknek van egy törvényileg szabályozott működése (aztán az már más kérdés, hogy ezek mennyire gumi szabályok, mennyire vannak betartva és betartatva), aminek persze nagy része nem látható természetesen, de pont ez a lényege, hogy minél kevésbé legyen az átlag embernek infó róla, és tetszik vagy sem, ez így lesz mindig is.

Hozzászólok Aktív témák