Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • blade zte

  őstag

  válasz fordfairlane #210 üzenetére

  Több?? :Y Ott kötünk ki a végén, hogy amerikában mindenki megveszi, mert van pénzük, és fanatistán imádják.Közben máshol meg luxustelefonáron adják.

  Én sem szeretem ezt a fanatizmust, hogy 200-ezres telefon, semmi elözöhöz képest nagy innováció.De megértem a logikáját is részben:
  -Ha már ennyire megvédték a kinézetet, hogy óriási port kavartak ezáltal, akkor nem akarták már a perek vége után rögtön fel is adni az eddig felvett dizájnelemeket.Így igaz ez a szoftveres részre, aminél szintén szinte a gombok pozíciója miatt is milliókat pereltek a samsungtól.
  -Picit az is benne lehet, hogy be vannak tojva, hogyha valamilyen elemet változtatnak, rögtön okot keresnek hogy szétpereljék öket.Lett lte-je a telónak, és lám már a samsung készíti is a papírokat.
  -Ami bevált, minek változtatni?Egészen addig nem lesz epikus gs3verö stb. változás, amíg a felhasználók azt mondják: egyszerü, kezelni, 0 az akadás, minden jelenleg elérhetö föbb funkciót tud, és szinte mindenfajta alkalmazásból van minöségi is.
  -amerikaiak=lustaság Iphone 4s után a tervezök 1-2 hónap alatt elvégezték a munkájuk, még 2 hónap a tesztelés, mehet a gyártósorra.Nem beszélve, hogy akik kínában gyártják, vaságyon alusznak, többen egy szobában, és évi 1000$ keresnek.Ezen nem akarnak változtatni, mert így van maximum bevételük.xiaomi m2 gyártása 370 dolcsi, iphone lehet akár 200 is, mert ugy kevés változás, nem megfizetett munkaerö, gyengébb hardver.És így jön a 3x bevétel.

  Oppo find 7 astro black

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés