Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
tudnátok valami linket vagy leírást dobni hogy miről szól ez a balhé?
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
törölt tag
Itt nem arról van szó, hogy van egy jogerős bírósági ítélet, amit az Apple nem hajt végre, hanem hogy hoztak egy szabályt, ami az Apple szerint ellentmond magasabb rendű jogszabályoknak és amíg nem járták végig a fellebbviteli fórumokat, addig nem fizetik be a bírságot, mert azzal automatikusan elismernék a jogosságát.
Értsd: ha a NAV kiró rád egy bírságot, ami szerinted nem jogos, akkor nem fizeted be, hanem megtámadod és max. akkor fizetsz, ha jogerős bírósági döntés kötelez rá. (Ezzel persze kockáztatod, hogy ha ellened ítélnek, akkor kamatostól kell fizetned, de ezt nyilván az Apple is bevállalta.)Ami az egészben szánalmas, hogy az ITCafé minden héten felböfögi ugyanezt a sztorit és az össz mondanivalójuk kimerül annyiban, hogy "nem történt semmi". Értem én, hogy görcsösen próbálnak a clickbait hírekkel tematizálni, de ez már erősen kontraproduktív.
-
Somatom
veterán
Meg az, hogy a Hollandok mikor változtatnak. Ha csokit lopok a közértből, kapok egy ejnyebejnyét. Az ötödik csokilopásnál is csak ugyanazt az ejnyebejnyét kapom? Túrót. Akkor az Apple visszaesőként miért ugyanazt a büntetést kapja, mint először?
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
hallador
addikt
Én helyeslem ezt. Az apple pofátlan, miközben a legnagyobb nyereséggel bír. Értem én, hogy a funság szép dolog, de menjen az apple a sunyiba....
kicsit jobban meg kellene fingatni, mert nem tanul szegény....The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
törölt tag
Már csak az az egy érdekesség maradt ebben a hírben, hogy mikor áll le a hetenkénti "múlt hét óta semmi sem változott" beszámolókkal az IT Café.
-
Busterftw
nagyúr
En meg mindig arra probalok rajonni, mit ert egyuttmukodes alatt az ACM, mert az Apple mar lepett.
Distributing dating apps in the Netherlands
Itt van feketen-feheren leirva, mit hogyan kell tenni, letolteni, megvaltoztatni.Szoval most az ACM-nel pattog a labda.
-
dokanin
aktív tag
Mondjuk a bevételéhez képest tényleg aprópénz ez a bírság.
Pont leszarja. -
bambano
titán
mennyire nevetséges ez az "együttműködik" eufémizmus...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s