Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • alamuszi

  senior tag

  Nálunk 6 Acer van 1,5 évesen már csak 1 ami normálisan működik, 2 még ami képes menni, de minden baja van a kontaktos hangkimenettől, a folyamatos naponta többszöri újrainduláson át minden bajuk van. Pedig TravelMate 6593G is van ami az Acer Top üzleti gépe még ma is. És mégis. Az már csak hab a tortán, hogy egy 350 000-ezres gépre (akkor annyi volt) van pofájuk 1 év garanciát adni.

  "Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

 • alamuszi

  senior tag

  válasz Alex91 #7 üzenetére

  Az a baj, hogy nem én használtam, hanem azelőtt vették, mielőtt odakerültem volna, na azóta nem veszünk ilyen terméket, mert tapasztalatból is gyenge a cucc, már nem teljesítményre.
  Ja szerinted 6 notebookot használok egyszerre, elgurult a győgyszered? :DD

  (#6) kozmi55
  Magyarországon is piacvezető már, és igen 150 000 Ft, alatti gépek teszik ki aa 70 %-át

  (#8) Bad Sector
  Na igen neked, ebben tökéletesen igazad van, csak éppen ahhoz fel kell nőni értelmi szinten, hogy elgondolkozz rajta, hogy mi lesz, ha lejár a garancia, akkor mi lesz, csak az ennek a felelőse ilyen Apple idióta filozófiával gondolkodott, ha 1 évig megy akkor örökre, hát tévedett. Az Extensa-kat szédszedtem meg is oldotta egyszer, hogy ne indulgasson újra. Az már más kérdés, hogy a konstrukrió egy rakás hulladék, szerelni nagyon szar, és soha többet Acer.
  A Másik ha ismered az Acereket akkor a TravelMate 6593G biztosan mond valamit, na ez egy az üzleti kategória csúcsmodellje :D, anno közel 400 000 Ft / darab, na ez vicc, nem Corporate business...

  [ Szerkesztve ]

  "Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

 • alamuszi

  senior tag

  válasz Jim Tonic #3 üzenetére

  A Divat az, hogy ami occssssóóó, és lehet a Teszkóban kapni, az jó, de, hogyha egy alaplap vagy kijelző elszáll a 367-dik napon, akkor mindenki hibás, csak a vásárló nem, mert abba már nem gondol bele, nem is érdekli, és nem is érdekli, hogy miért neki kell foglalkozni, az olyan bagatel dolgokkal, hogy garancia, legyen oszt csumi, a másik, meg, hogy ha 1 évet megy akkor örökké, ala Apple.

  "Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

 • alamuszi

  senior tag

  válasz ddekany #15 üzenetére

  A Baj az hogy a nagy számok törvénya, nem ezt mondja, és nem csk én mondom, hanem nagyon sok szervizes, volt tulajdonos, és mindenki más is. Én ugyan nem dumálok rá senkit, mert ugye ha hozzászámolod a + 2 év garit, akkor máris az Acer a drágább...

  (#16) Jim Tonic

  "Ha ez mind igaz lenne, nem lehetne az Acer ott, ahol van."

  dehogynem, csak azt felejted el, hogy tőlünk nyugatabbra pontosan azért megy, mert ha besz@rik 1,5 év után, akkor megrátja a vállát és vesz egy másikat.

  "#11: bla-bla. A kijelzőt pont nem az Acer gyártja, amit szidhatsz, az az alaplap, az tok, az összeszerelés."

  Értem és ha bedöglik akkor majd a Samsung, Lg cseréli ugye? Másfél év után, nem a kijelzőt szidtam, hanem annyit mondtam, hogy mivan, ha tönkremegy, akkor ki cseréli, ha nincs gar.

  "Egyébként mindenhol mennek a szidások, Acer, MSI, stb., nálam semmivel nincs több rossz belőlük, mint másból."

  beszélgess el egy szervizessel, hogy mennyire jó szerelni ezt a két márkát, mennyire megbízható, és mennyire vannak megelégedve vele.

  [ Szerkesztve ]

  "Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

 • alamuszi

  senior tag

  válasz Jim Tonic #20 üzenetére

  pl csak az én eseten 6 db-ól 5 már nem használható, ugyan nem egy reprezentatív felmérés, de pontosan elég sokat elmondd. A Dell gépek nem hallnak így, amíg az ennyi idős dell gépek vígan menne addig a 4 extensa-ból 3 halott, a 2 travelmate.ból, pedig kettő, az egyik teljesen. Lehet, hogy mi fogtuk ki.
  Aztán az extensakat szét is kellett szednem, hát hadd ne mondjam, ritka egy átgondolatlan konstrukció. Hát pl innen szedem én.

  " régi msi-k hullottak rendesen, az újak egyáltalán. Nálam meghibásodásokat tekintve pl. a HP az elsők között van, negatív értelemben. Dell is volt nálam, abból azért kevés.
  Magam csak nagyon olcsó FuSi-t nem vennék. Azért, mert annak tényleg rossz az anyagminősége, de megbízhatóságban átlagos."

  Nálam a HP-k nem hullottak, de a dellek sem igazán. A Dellnek van egy két Inspirin szériája, aminek a háza nem az igazi. 1525 zsanérjai repednek, persze a máanyag burkolata, a 1545 pedig vállik szét az oldalán, de a Compaq 610, 615 egész jól megy, nagyobb HP-kről nem is beszélvw, és szerelni is jobb ezeket a gépeket.

  [ Szerkesztve ]

  "Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

 • alamuszi

  senior tag

  válasz Jim Tonic #22 üzenetére

  Na persze ebben nagy igazság van amit mondasz, de abban nincs, hogy ne abból induljunk ki, hogy mit jó és mit nem jó szervizelni. 4 extensa 5220-ból néh újraindulgat 14 hónapos korában, majd leszed az összes hátlap. amihez nem kell leszedni akomplett hátsó panelt (amit kb idióta módon vagy 25 csavar tart) kifój kisnyomású kompresszorral, majd 2 hónap múlva ismét kezdik, miközben egy rodában van használva. Eleve mennyire szar konstrukció hűtés, és felépítés szempontból, ami ezt megteszi. A Dell -ek van amelyik 4 éves és nem kellett még szádszedni sem, nem hogy daradokra. A HP szintén zenész.
  Aztán az egyik másfél évesen leesett a sarokrészére szépen meg is hajlott, mint a papír, picit volt gyenge az anyaga, már szerencsére nincs meg.
  TM 6593G mindent csinál csak nem rendesen, naponta egy kétszer újraindul, mert olyanja van, a másik már alaplapos, mert meg sem mukkan, 1,5 évesen.
  Szóval nem véletlenül a feketítés. Biztosan túl is van misztifikálva, nem mondom azt, hogy nem így van, de van is benne valami.
  Acer 4810T Timeline csak gondolt egyet, és beszakadt a villentyűzete, mert csak. Én akárhogy ütöm a dell, Lenovo, gépek billentyűzetét ép ésszel persze, nem szakad be, az Aceré sikerült. Nálam van alapja annak, hogy tisztes távolságot tartsak ettől a márkától. Ha majd annyira elismert lesz legalább, mint a Dell, vagy a HP, akkor lehet hogy nálunk is lesz céges notebook Acer, addig meg marad az áruházak kedvenc Notebook márkája, 1 év garanciával, bármilyen drága is legyen.

  "Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

 • alamuszi

  senior tag

  válasz ddekany #24 üzenetére

  [link]

  Ilyen gépek vannak nálunk, meg ami kimaradt XPS1530 4 db, és 1640 XPS 1 db, MacBook Pro 13" 1 db. Ilyen romlási statisztikákkal. Ebből tudok kiindulni, tudom, hogy nem csak ennyi gyártó van, ezeket szedtem is szét ilyen olyan okokból.
  Na igen, de a Lenovo-nál ott a 3 év gari, legalábbis a T, W, X szériánál. Itt elviled a TravelMate-el versenyzik, de ennek a TM-nek már semmi köze a 3 számjegyes TM-ekhez.

  [ Szerkesztve ]

  "Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

 • alamuszi

  senior tag

  válasz ddekany #27 üzenetére

  Maga a Vostro 1015 8 - 9 hónapos széria, ezért nincs egy rossz sem köztük. De lesz, abban biztos vagyok. Na igen csak azt ne felejtsd el, hogy a ThinkPadek napi 15 - 20 órát mentek, dobálva a kocsi úlésén, repülőn, megúsztatva, meg ki tudja, milyen külső behatásoknak kitéve, ezek a a gépek direkt a világutazó üzletkötöőknek lettek véve, akik nem állnak meg soha, nem lehet az, hogy itt megy, de Braziliában nem, vagy Ausztráliában, így nézd, és akkor könnyen jön, hogy egy bármilyen Vostro fele ennyit sem bírt volna.

  (#30) ddekany
  Nálunk az összes matt, szerencsére, ha csili vili tükröződő lenne ki is verne a víz :D Szerintem a Vostro kategóriája legjobbja minden szempontból.

  T6570
  2Gb ram
  320 gb-os merevlemez
  DVD író
  4 USB
  Firewire
  VGA kimenet.
  Modem
  Gigabit Lan
  34 mm-es ExpressCard
  Bluetooth.
  Wifi
  Matt kijelző
  3 Év GARI alapban és ehhez képest olcsó, és jó a minősége.

  Egyszerűen megéri. Ezért vettük ezt.

  [ Szerkesztve ]

  "Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

Hozzászólok Aktív témák