Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • McLaca

  őstag

  válasz ddekany #27 üzenetére

  Túl régóta nem mehet, nem túl régi modell (talán nincs még egy éves se). Viszont elég sok tesztben említik, hogy az árszegmenshez képest, amibe szánták, meglepően jól összerakott és hűvös masina (ráadásul nem konzumer piacra, hanem SOHO piacra, üzleti felhasználóknak költséghatékony megoldásként szánja a Dell).
  Mellesleg nővéremnek is van egy belőle. :K A hangszórója katasztrófa, de ezt tudta, amikor vette, fülessel használja zenét hallgatni/filmet nézni.

  Üdv!

  A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

 • alamuszi

  senior tag

  válasz ddekany #27 üzenetére

  Maga a Vostro 1015 8 - 9 hónapos széria, ezért nincs egy rossz sem köztük. De lesz, abban biztos vagyok. Na igen csak azt ne felejtsd el, hogy a ThinkPadek napi 15 - 20 órát mentek, dobálva a kocsi úlésén, repülőn, megúsztatva, meg ki tudja, milyen külső behatásoknak kitéve, ezek a a gépek direkt a világutazó üzletkötöőknek lettek véve, akik nem állnak meg soha, nem lehet az, hogy itt megy, de Braziliában nem, vagy Ausztráliában, így nézd, és akkor könnyen jön, hogy egy bármilyen Vostro fele ennyit sem bírt volna.

  (#30) ddekany
  Nálunk az összes matt, szerencsére, ha csili vili tükröződő lenne ki is verne a víz :D Szerintem a Vostro kategóriája legjobbja minden szempontból.

  T6570
  2Gb ram
  320 gb-os merevlemez
  DVD író
  4 USB
  Firewire
  VGA kimenet.
  Modem
  Gigabit Lan
  34 mm-es ExpressCard
  Bluetooth.
  Wifi
  Matt kijelző
  3 Év GARI alapban és ehhez képest olcsó, és jó a minősége.

  Egyszerűen megéri. Ezért vettük ezt.

  [ Szerkesztve ]

  "Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

Hozzászólok Aktív témák