Hirdetés
- Jelszókezelők
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az Apple egyre több mindent költöztet Indiába és Vietnámba
- Milyen routert?
- Microsoft: felejtsük el a szuperintelligens AI-t
- Hálózati / IP kamera
- ArchiCAD és Artlantis topik
- OpenWRT topic
- Az EU szerint tombol a nőgyűlölet az interneten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
sajnos ez az első helyezés nagyon hajaz a vigyél magaddal valakit (vagy ilyesmi nevű) kezdeményezésre, amikor szmogriadó volt, és a sorozatos lopások miatt csúnyán megbukott. Ami érthető, mert ki venne fel egy idegent, aki pl a telefonjával együtt fog kiszállni...
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
5ent1nel
aktív tag
Sosem értettem azt a "felvevősdit". Miért is akarnak buszt csinálni a személyautómból? És hogy akarják ezt végigverni az embereken, mikor tudtommal a BKV járatokon is kamerák vannak, h védjék járművet/sofőrt?
Ezek szerint szépségversenyt is lehet még nyerni "világbéke az álmom" szöveggel?
Mert ez kb. olyan...Enyhén nevetséges.
[ Szerkesztve ]
-
A színkódos parkolás bejön, szerintem jó ötlet, ahogy a valós idejű forgalomfigyelés is. Inkább erre kéne mozdulni, egy olyan programot kifejleszteni, ami tényleg valós időben figyeli a forgalmat, és javasol kerülőutakat. Ez a felvevősdi nekem se gyerebe, igaz, magam sem vagyok stoppolós fajta. Az emberek bizonytalanok, főleg itt keleten (nem ok nélkül). Az alap kezdeményezés ettől eltekintve nagyon jó, mert globális a probléma, a forgalomirányítók meg komolyan mondom majdnem minden országban töketlenek.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
zseko
veterán
Furikázzak vadidegent, saját költségemen, na persze, mégis hogy gondolják?
A közeli városban még azt se tudják megoldani rendesen, hogy a lámpák összehangoltan működjenek... Rendszeres, hogy vagy 35-el kellene menni hogy elérjem a következő zöldet, vagy 70-nel. Van szakasz ahol már fél 6 után bekapcsolják a lámpákat, igaz forgalom még kevés, de minek haladjon, ráérnek...HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
it Az IBM Magyarország és a Climate-KIC pályázatán tizenegy hazai felsőoktatási intézmény több mint 60 diákja vett részt.
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Politika
- Házimozi haladó szinten
- Jelszókezelők
- Kormányok / Autós szimulátorok topic-ja
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hisense LCD és LED TV-k
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB független, 2024.02.01-ig garis hivatalos apple oldalról rendelve.
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 13" TouchBar / i5 3.1GHz / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia!
- MacSzerez.com - 2018 MacBook Pro 13" Retina / i7 2.7GHz / 16GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia!
- MacSzerez.com - 2019 MacBook Pro 16" Retina / i7 2.6GHz / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 5500 4GB
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Air 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Apple Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest