Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneeka
senior tag
Na azért annyira nem valóságos ám: Nagy örömömre a bump még mindig megmaradt, ezért meg is veszem.
Bumps, krails 'n' shit:
A csillagosokat nézzétek mindenképpen!
-
joey04
titán
-
_ak_
addikt
válasz
Grigorisz #153 üzenetére
Nem tom miért kell egyből venni egy 120as lcdt a boxhoz, egy részt nem kötelez semmi rá, illetve ennyi erővel, ha játszol, akkor a pc-hez is kell egy nagy HD-s lcd. Én is arra hajazok, h beteszem a boxot a gép mellé, a monitoron alapból van 2 bemenet, így rá tudom kötni egyszerre mind2öt és tudom kapcsolgatni, h épp melyiket mutassa. Más kérdés, ha lenne is pénzem egy jó kis lcd tvre, akkor sem tudnám hová tenni helyszűke miatt.
A crt-s ötletet meg nem saját magam találtam ki, hanem sokan játszanak így, mert hd képes tvt venni a 720p-s felbontáshoz1010: nyilván mert jó és sokat vesznek belőle. és most különösen sok fogyott el már eddig is, még a halo3at is beelőzte (már mint még nem összbe, hanem az első napon eladott példányok alapján).Attól mert GTA4 még az év bukása is lehetne,...
-
1010
őstag
majd elválik hogy az év játéka lesz-e
bár más nagy név nem jött ki eddig
szal ez kicsit viccesmitől is az év játéka mert sokan megveszik?
vagy mert annyira jó?
vagy csak úgy mert gta újjab része?
-
Grigorisz
aktív tag
jelenleg én is a jó öreg crt-m utolsó napjait járom.. szegényke kezd sötét lenni meg érdekes szinekben tündökölni, illetve már kicsinek tartom...de nem mélységre hanem képátlóra. tehát nekem nem a crt-vel mint technológiával hanem azzal volt fennakadásom, hogy most egy konzolhoz valaki odaír egy crt monitort. dehát kinek mire van igénye pénze helye...stb
-
törölt tag
GTA4 miatt ragom a kormom hetek ota ,hogy vegyek e PS3-at...most eltiltottam magam a gametrailers es egyeb GTA4-tartalmat kozlo oldalak bongeszesetol enyhitve a vagyat ,h jatszam...habar teny ,hogy PC-n lenne flash tolni a jatekot szerintem desktop-ot max nyar vegen epitek vagy ,ha kijon valami ertelmesebb rpg ami hosszabb idore lekot
-
_ak_
addikt
válasz
Grigorisz #145 üzenetére
Meg hát nem is arról volt szó, h most mindenki adja el a gépét és vegyen egy boxot, a géptől én sem tudnék megválni, csak már ott tartok, h mind 2 kéne..
Btw nem azt viszont tényleg nem tom, h miért lep meg, h '08-ban valaki crt-t használ. egy 60k-s tft monitor az árnyékában sincsen egy jófajta crt-nek. egy jobb pva vagy mva paneles tft árából meg már egy belépő hd ready-s tv-t si lehet venni.
-
joey04
titán
minek vitáztok?mind a 2 oldalnak van előnye és hátránya is(pc vs konzol)
mindenki eldönti melyik felel meg jobban az igényeinek aztán azt veszi. -
Grigorisz
aktív tag
nálam lemaradt a smájli az én üzenetemről, a tied végén vettem az adást.
_ak_ és Gebriel: részemről nem vitatéma a pc vs konzol ti arra vágytok sok sikert, én maradok a szakadék gyorsanelavuló pc-mnél. (csak 1 ak-nak... crt 2008-ban???)
k. Gma950-es karival felejtsd el az ilyen gémeket az egy vicc nem vga
-
proof88
addikt
Ja igen, ez a Vista egyik fícsöre, hogy ha elront valamit a driver, akkor kék halál helyett újra tudja indítani, nem kell az egész gépet restartolni. Próbáld meg a 2. linkról leszedni a drivert és rakd fel.
Hmm, valami olyasmit írhat ki, hogy a driver nem ment át a Windows Logo tesztelésén? Ez egyáltalán nem baj, ugye ettől függetlenül felrakod a drivert? Ez néhány ATi és nVidia drivernél is előfordul, elvileg a cégeknek ehhez a teszthez fizetni kell az MS részére vmennyi összeget, ezt hallottam, ezért nem erőltetik annyira ezt a tesztelést, de attól a driver még lehet jó! -
k.
őstag
Kiirja hogy probléma miatt ujrainditotta a vga drivert de hát szoval a game emiatt kilép.
Aza baj hogy nagybecsű sony barátunk nem tesztelte az ujabb drivereket emiatt hibát ir ki a telepités elött hogy ehhez még nem tesztelték.
Megvan a gta 3 és a vc is azok futnak is kb 3 percig utánna kilép a gameeből szintén vga hiba miatt. -
proof88
addikt
Szerintem a géped elég hozzá, leszámítva a graf. kártyát, bár talán az is elég.
Próbáltál már az Inteltől letölteni GMA-hoz drivert? Ha a felsoroltak közül megfelelő chipseted van, akkor ez talán jó Neked: [link] .
Ha villognak a szövegek, akkor szinte biztos, hogy graf. kártya driver probléma. Ezt viszont nem értettem, hogy "késöbb a vga driver lecsapja".mod: a fenti link XP-hez van. Vistához itt van mobil GMA driver: [link] . Egyelőre 2fajta chipsethez jó, válaszd ki, melyik van Neked, reméljük pont az egyik.
-
Gebriel
veterán
válasz
Grigorisz #128 üzenetére
PS3 még elég kiaknázatlan.Nem vagyok nagy számitógép guru,nem tudom milyen lehetősőgi vannak a LINUX(yellow dog)-nak.Ami tökéletesen fut a PS3on.Igy majdnem egy teljes értékü számitógépem van!?
1 év múlváig a gépemmel meg fogom keresni azt a pénzt amit rákölthetek de ti csak szórakozni tudtok a konzolotokkal
Miért mit kéne csináljak vele
Erre találták ki
nézzétek majd meg hol lesz a konzolotok akkor majd jön nektek is upgrade kötelesség
Ha csak a PS2 és PS3 közti idöt nézem az kb 5-6 év.Megnézünk egy 5 éves pc konfigot
Minde1 én nem akarok itt Konzol vs PC témába elmerülni.
-
k.
őstag
Nem tudom ide le szabad e irni de szerintetek miért nem fut normálisan a notimon a gta sa?(adatlapomon a konfig, intel gma 950es "videokari".)Ilyen furán bedobálja a szövekeet amiket a játékban kiir pl a menüben és ott villodzanak.Aztán nemsokkal késöbb a vga driver lecsapja.Okozhatja ezt a driver vagy összeakad és azért áll le?
Azon gondolkoztam hogy veszek bele még 1gb ramot feltolok 1 winxp-t virtual pcre és játszom ugy. -
dabadab
titán
Case in point: a GTA IV antialiasingja X360-on gyenge, a PS3 verzio meg csak 630p felbontasban fut (az X360-as Halo3 meg szinten 640p-ben).
"vagy nem játszottál még 720p-ben?"
Ize, most miert olyan nagy szam az 1280x720? Kb. az osszes PC-s TFT nativ felbontasa nagyobb ennel, jobban belegondolva a PC-m az elmult tizenot evben 720p-nel nagyobb felbontast hasznalt.
-
_ak_
addikt
válasz
Grigorisz #128 üzenetére
Grigorisz: 21" crt monitoron tökéletesen futnak 720p-ben a játékok és gyönyörűek... (21" crt drágán max 20k)legyen 90K, és még mindig megenne egy 90K-s gépet reggelire. box360 2005ben jött ki és a pc csak most kezdi utolérni grafikailag, és egyenlőre se híre-se hamva box720nak...
Szóval upgradelni kell, de nem évente vagy kétévente, hanem 4-5 évente. ott a PS2 (bár nem szeretem annyira), azért filyelemre méltó, h 8 (!!!) éve van a piacon és az is képes volt szép grafikára (gt 4)..
dabadab: ? mármint h nem tud fullos grafikát? nem tom gépen nem láttam még szebb grafikát..
vagy nem játszottál még 720p-ben?
-
Grigorisz
aktív tag
szted??? boxot nem veszek akkor egy olyan sz*rt mint a wii megvennék???
Gebriel: 1 év múlváig a gépemmel meg fogom keresni azt a pénzt amit rákölthetek de ti csak szórakozni tudtok a konzolotokkal
_ak_: + számolj hozzá egy 120-150k-t a hd-s TV-re, hogy megkapd ami miatt olyan jó a konzol és mindjárt ott tartunk hogy ~200k amiből viszont lehet jó gépet építeni.
És mégegy a "nézzem meg kétévmulvázóknak": nézzétek majd meg hol lesz a konzolotok akkor majd jön nektek is upgrade kötelesség ha játszani akartok mondjuk xbox720 és ps4 formájában.
-
_ak_
addikt
válasz
afterburner_ #118 üzenetére
Xbox premium 70K, ezért milyen gépet raksz össze, amivel még 1 év múlva is fullos grafikád lesz?
-
-
Speed®
titán
Valamit nem jól tapasztalhattál ki. Nekem anno elég tré volt a gépem, de semmi ilyen jelenség nem volt. Konstans lassú volt minden
Azzal a küldetéssel én is szívtam, pár napra le is álltam a storyval, amíg fórumon rákeresve megleltem a módszert..ami valójában elég idióta ugye.. -
proof88
addikt
válasz
afterburner_ #122 üzenetére
Én úgy tudom, h a TV-nek 768x576-as a felbontása, de lehet rosszul tudom.
-
afterburner_
őstag
hát nezd egyelore nekem is sima tv-re van kötve ezen annyira nem szép...ugye a tv eleve 640*480-al dolgozik ha jol tudom?azert hd tv-n lattam bevasarlokozpontban , ott isteni a grafika!!! ugyhog ymost en is gyurok valamiféle hd-s dologra mert csak ugy az igazi az élmény!
-
Gebriel
veterán
válasz
cousin333 #116 üzenetére
Az akkori játékok is el fognak futni rajta a mai grafikai színvonalon.No comment
Viszont ha beruház, akkor olyan látványban lesz része, amiről a konzolosok csak álmodnak...
Te ezt most komolyan is gondoltadMert ha igen akkor még nem ültél se BOX se PS3 elött az 100%.
-
he7edik.
addikt
"megjelent az év videojátéka"
majd decemberbe...
-
_ak_
addikt
válasz
cousin333 #116 üzenetére
de egy jó gép = box360 és egy egy kis hd ready lcd
a konozlosok nem fognak álmodni pc-s grafikáról, bár idővel tényleg jobbat lehet kihúzni a gépből, de mióta van xbox360 és már akkor olyanok jöttek ki, h csak pislogtam (720p ben GoW vagy DoA), tipikus nyálcsorgató és boxnál az a vicc, h nem kell butítanod 2 év múlva a garafikát, h ne szaggason a játék, a maxot fogják kihozni a gépből és azt sokkal könnyebben optimalizálható a pc grafikával szemben, mert csak bizonyos körülményeknek kell megfelelnie.
nézd meg,[link] (lent) nem egy erőgép, mégis milyen grafikát biztosít..
-
cousin333
addikt
Miért ne? Olyan nehéz elképzelni, hogy valaki PC-n játsszon? Miért kellene annyit költeni rá, szerinted csak úgy lehet? Az akkori játékok is el fognak futni rajta a mai grafikai színvonalon. Viszont ha beruház, akkor olyan látványban lesz része, amiről a konzolosok csak álmodnak...
Különben sem kell mindig a legdrágább hardvereket megvenni.
-
Speed®
titán
"sivatagban kellett a felszálló repülőgépre felhajtani motorral, na azt akárhogy próbáltam, az istennek sem sikerült megcsinálnom. Nálam ott voltak a legalacsonyabb frame-rate-ek, és képzeljétek, ha kikapcsoltam a hangokat, akkor simán utolértem a gépet..."
Elég lett volna az előrehajlás gombot veszettül nyomogatni ;p
ON: Rockstar monnyon le, miért nem adják ki egy időben PCre is??
Kekszbokszra kijött, ne mondják már, hogy PCre nehéz átültetni.. -
_ak_
addikt
Meg végre, ha leszáll a motorháztető, akkor pl. látszik a motorblokk + a kerekek is ki tudnak gyulladni, ha sokat megyünk a lukas gumival.
Az h HD felbontás meg egy érdekes dolog is lehet, a box eddig tudta a hd-t, de sok játék "csak" 720p re volt optimalizálva, így előfordult olyan is, h szebb volt az összhatás 720p-ben, mint 1080p-ben, de ez a legtöbbünk szemszögéből elhanyagolható, hisz elég húzós áruk van még a full HD-s lcdknek..
-
eddie17
addikt
válasz
afterburner_ #108 üzenetére
Viszont, van egy olyan jelenet a videóba, hogy felmegy egy magas épületre, és az egész táj látszik teljes valójában, azért az sem semmi.
CSorBA: hát ja, konzolozni kell
afterburner_: hmm azt nem is figyeltem, csak, hogy betöri. Hát ja az apró részletek durván megemelik a színvonalat. Meg azért a törésmodell sem rossz.
-
WonderCSabo
félisten
A HD cím tényleg csak parasztvakítás.
Kár hogy a játék PC-re csak az év végén jeleneik meg. (elvileg)
-
dabadab
titán
Tenyleg, aki jatszott vele: a perzisztencia javult valamit? Mert a VC-ben eleg zavaro/illuziorombolo volt, hogy ha kitettem valahonnan a labam, akkor ott resetelt a vilag.
-
_ak_
addikt
Ha nem javítottak volna a garfikán és csak hozzátettek volna vmi a storyhoz , már akkor is eladható lenne, szvsz egy dologtól félhet a GTA, még pedig önmagától, ha ilyen mértékű marad a fejlesztés, akkor már annyira sokat fogunk elvárni tőle, h nem lesz elég akár mit is belepaszíroznak..
A fizika meg vicces dolog, persze vicces az amikor kiszállsz a szélvédőn (bár motorral való borulások ált sokkal durvábbak), de azért a realisztikustól szokásához híven elég messze van. Elsőre tényleg úgy tűnik, h a kocsiknak már súlyuk is van és valóban javítottak megint valamin, de azért furcsaságok itt is történnek..
-
proof88
addikt
Meg nekem az is tetszett nagyon, hogy megcsinálták realisztikusra a gumicsikorgás hangját. Ja és ha jól látom, nincs a kocsikban kipörgésgátló? Vagy nem mindegyikben? Esetleg állítható? Esetleg lehet a lengéscsillapításon is állítani?
-
eddie17
addikt
Na meg a fizika sem alsórangú benne.
Autóból kirepülés az komoly.
Meg ütközésnél rángatózik az akcentus barátunk a kocsiba.
És a hangok is nagyon jók. És ahogy régebben írták, tényleg véres lesz a kocsi eleje.
Megkockáztatom, hogy már ezért is érdemes konzolt venni, mert ki tudja mi lesz a pc verzióval... -
Gyusz
őstag
Ezt a játékot a hype is simán eladná egy kis grafikai tupírral, de a cikkek alapján erről szerencsére szó sincs.
-
hdcsaba87
aktív tag
Nah a gamestaron megnéztem az xbox360 és a ps3 összehasonlítását.
Nekem jobban bejön a ps3, mintha szebb lenne a grafikája.
Az élsímításokkal nem vagyok megelégedve, azért egy ilyen kaliberű játéknak igazán lehetne 100% os élsímítása! -
eddie17
addikt
Mindenkinek ajánlom a figyelmébe.
Nagyon komolyra sikeredett -
Dave™
nagyúr
Én ezt azért kihagytam volna a cikkből:
[I]Az egyik konzolgyártó európai fórumán van egy téma, melyet egy szkeptikusnak tűnő fórumozó indított szabad fordításban nagyjából „Mi a franc ennyire jó ebben a Grand Theft Auto IV-ben?” címmel.
Nem kellett sokáig várnia a válaszra:
„A játékban tapadnak rád a csajok, és annyit dughatsz, amennyit nem szégyellsz. Ezek olyan élmények, amelyekben sosem lesz részed a való életben...”[/I]Bár nem játszom, elfogadom, hogy lehet jó is, azonban a fenti bekezdés ultraszánalmassá teszi az egészet. Szerintem. Amúgy meg nehogy már összehasonlítsuk a "dugást" a játékbeli akármilyen imitációval...
-
v.tom
őstag
Nagyon várom a megjelenését PC-re. Eddig az összes GTA rész, még a legelső is elnyerte a tetszésem.
-
törölt tag
Nem tudjátok pc-re lesz majd? És mikor? Nem hallottam róla semmit, és nincs kedven konzolra költeni!
-
_ak_
addikt
De PS3-ra nincs GoW (2), sem Mass Effect, meg HL2 ep3 is sztem előbb lesz boxon.
Nem próbáltam a PS3at, sajnos egyik ismerős sem merész annyira, h benevezzen egyre, ellenben már a sima xboxal is sokat nyomultunk és végülis a Mass Effect-el és a GTA4-el, kierőszakolták belőlem is, h legyen egy konzolom. PS-re ugye teljesen más profilú játékok jönnek ki és azok nem mozgatnak annyira. -
_ak_
addikt
Ilyen téren a GTA-t leginkább a HL-hez tudnám hasonlítani, (egy kis túlzással) mindkettő hardverre igénytelen enginnel rendelkezik. Mind a GAT3al, Vice City-vel és a San Andreassal is, a korhoz képest low-end géppel játszottam és egyiksem szaggatott annyira, h eltántorítson a játéktól.
-
]Phobos[
senior tag
válasz
venember83 #51 üzenetére
Nem konkrétan arra céloztam, hanem hogy az a hardware amit írt már a mi fizetésünkhöz képest is elérhető -főleg fél év múlva-, az már más kérdés, hogy megy a játék majd 1 ilyen konfigon, de hát én úgy sem vagyok oda a game-ért
mod: ami meg az erőszakot illeti, persze nyilván nem jó és nem való "gyerekeknek", de hát a DragonBall-t is letiltották mert véres volt( ez is csúsztatás, mert én nem rég néztem és általában inkább humoros, mint véres ), csak a szétlövöm,dugok,felgyújtom és én vagyok a jófiú tipusú filmeket felejtették műsoron ... meg az elcseszett szappanoperákat, ahol Fernando Huan Sanches Rozela-t megcsalják és dünnyögve beszál a FERRARI-ba ... innentől röhejes sztem ... úgyis a szülőn múlik, mennyire figyel a gyerekre, nem kéne a többiekkel is kitolni
-
_ak_
addikt
Volt szerencsém pár órát játszani vele..
Még mindig azon töröm a fejem, h új boxot vegyek, vagy használtat, mert h veszek az biztos (na persze nem csak a GTA 4 miatt, de többek közt az ez is segített dönteni).
Grafikát illetően sajnos túl sokat nem tok mondani, mezei kivetítőn játszottuk (ez lehet, h jól hangzik, de tényleg egy sima powerpointos kivetítő egy olcsóbb fajta vászonon), persze az ahogy elvárható rélszletesebb most is pár fokkal a grafika, a kocsik szépen csillognak, és a legtöbbön elég dögös felnik vannak.
Külön jó volt, h bár sok új típus is van köztük, azért benthagytak pár régit is, motorból csak a chopperrel és a PCJ 600as-sal találkoztunk. Több járműre nem jutott idő, így nem tudom, h milyen benne a repülés ill. lehet-e tuningolni.
Sajnos mivel limitált volt az idő, ezért nem tudok még, egy átfogó képet alkotni róla, így elsőre bár tetszett, nem nyűgözött le annyira mint pl a San Andreas, ez mondjuk többek közt annak is köszönhető, h fogalmam sincs milyen újítások kerültek bele, és tényleg épp, h csak bele kóstoltam az ízébe.
Akár h is, sztem felelőtlenség egy ilyen játékot zh időszak előtt kidobni, de majd kiderül, h vajon hány játékos érettségi/zh jegyét húzza le..
-
glutamin
őstag
Én is nagyon várom a Mafia 2-t. Ugyanakkor a GTA SA is elég jó kis gamma volt sztem. Hónapokig elvoltam vele. Voltak nagyon nehéz küldetések is. Pl repüléssel nagyon megszenvedtem eleinte. De mai napig nem tudok hasopnló játékot mondani sajnos, ahol ennyire nagy szabadság van és értelmesen el lehet ütni benn az időt a főküldetések mellett is.
A hradverigénnyel nem hiszem h gond lenne. Egy mostani 9600 gt hd3870 biztos elég lenne neki. Megjelenésre (amit én jövő évre saccolnék) meg már olcsón hozzá lehet jutni majd ilyen teljesítményhez.
-
proof88
addikt
Ha már szóbajött az optimalizálás: nekem 2000 körültől ugyanaz a gépem volt 2006-ig, kezdetben úgy nézett ki a konfig, hogy Pentium III 600MHz, 256 MB RAM, TNT 2 32 MByte, ebből is a legkisebb órajelű, az M64.
És a GTA3 akadt, mikor először kipróbáltam, aztán a beállításokban kikapcsoltam a Light Trails-t vagy mit, ami elmosta a fényeket sebesség közben, és gyorsabb lett a játék, azaz továbbra is akadt, de már majdnem élvezhető volt.
Viszont a Mafia akadásmentesen ment ezen a konfigon, és nekem jobban is tetszett a Mafia grafikája.
Egyébként ez nem azt jelenti, hogy a GTA3 optimalizálatlan lett volna, nagyon is az volt, de szerintem az jobban használhatott fényszámításokat vagy nem tudom, ugyebár TNT2-nél még a CPU-ra hárulnak a 3D-s transzformációs és megvilágítás-számolós feladatok, aztán megkaptam a Geforce3-mat és az SA-t is azzal vittem végig, de tudom, hogy Geforce2-vel is jól lehet játszani vele (ha Ti és nem MX).
Egyébként az alap GTA3 szerintem Geforce256-tal is ment volna nálam jól, ugyebár az volt az első GPU, és nem a procinak kellett számolnia a fent említett feladatokat.
Ha már itt járunk: szerintem a GTA3-nak van egy olya hibája, ami idegesítő tud lenni, nálam ez a SA-ban jött ki az egyik küldetésnél: volt egy olyan, hogy sivatagban kellett a felszálló repülőgépre felhajtani motorral, na azt akárhogy próbáltam, az istennek sem sikerült megcsinálnom. Nálam ott voltak a legalacsonyabb frame-rate-ek, és képzeljétek, ha kikapcsoltam a hangokat, akkor simán utolértem a gépet... akkor esett le, hogy miért szenvedtem egy korábbi helikopter üldözős küldetéssel is. A játék nem akadt, csak érezhetően lassabb volt, és én úgy gondolom, azért van ez a probléma, mert a scriptelt dolgok, pl a repülő mozgása idő alapján van, viszont az én mozgásom nem idő alapján megy, ezért ha alacsonyabb a framerate, akkor lassabban mozgok az ellenségekhez képest. Mindegy, tanulság, hogy nem volt neki elég a PIII 600MHz.
múltkoriban kicsit megnéztem jobban a régi gépet, hogy mit lehet vele tuningolni, majdnem eldobtam az agyam. A 133-as memóriák éveken át 100-on mentek, kezdjük itt... aztán rájöttem, hogy a proci bírja a 720MHz-et stabilan, ez 120-as FSB-t jelent, sőt, beállítottam a memóriának 4/3-at, így a memóriák 166-on mennek, és bírják! De a hab a tortánt az, hogy ha jól emlékszem, 3-3-3-5-ös időzítésű RAM-ok, na most 166-on még a BIOS-ban lejjebb tudtam venni őket 2-3-3-5-re... na ezek után elképzelhetitek, hogy mekkora késleltetési-idő javulások meg mik lettek... a 3DMark2001SE-vel lemértem az évekig tartó állapotot, ~3 ezer pontot adott, ezekkel a módosításokkal 3800 körüli pontot értem el, kicsit elhúzva a Geforce3-mat (Ti200) meghaladtam a 4000 pontot is... és átlag 15 fps-sel játszottam le ezen a gépen a Doom3-mat, jézusom... volt bump mapping meg minden, kivéve dinamikus árnyékok, de ezekkel a beállításokkal simán gyorsabb is lehetett volna pár FPS-sel, főleg mivel a Doom3 is CPU-limites főleg. -
D_r_u
tag
válasz
(Kolombusz) #70 üzenetére
Ennek ellenére sokan Gta klónnak kiáltják ki a Mafiat. Adott egy szabadon bejárható város, elkötendő autók, fegyveres összetűzések, küldetések. Attól, hogy az egyiket 30-as évekbe helyezték bele, a másikat kb jelenkorba, sztem eléggé hasonlitanak. A VC is más korszakban játszódik, mint pl Gta3 (~20 év eltérés), vagy nem jól tudom? A Mafia inkabb sztoriorientált, a Gtakban meg bőven el lehet lenni anélkül is, hogy haladnál a főküldetéssel. Én mindössze ennyiben látom a különbséget.
Az már egyéni preferencia ki melyiket szereti. -
-
D_r_u
tag
Csak, hogy legyen vki a másik oldalon is: Én egyáltalán nem várom
Az első részt imádtam, a második még elment, a 3d-s verziók viszont egyáltalán nem fogtak meg. Számomra a kategória királya a Mafia, igaz, hogy kevesebb szabadsággal, viszont minden idők egyik legjobb sztorijával. Nemsokára jön a Mafia 2, rongyosra alázza a Gta4-t, csakúgy mint az első része tette a VC-velEnnek ellenére jó játékot a Gta4-hez, aki ezért rajong.
-
k.
őstag
válasz
(Kolombusz) #66 üzenetére
A game boyra kiadott változat:
Grand Theft Auto for Game Boy Advance
Szerintem szimpla gta 1 kiadva gba-ra. -
proof88
addikt
Valaki meg tudná mondani, hogy milyen GTA-ból származik az itt látható képek közül a 4. kép?
mod: az első képsorozat 4. képe, tehát katt az oldalon az első képen, bejön a sorozat, és ott a 4. kép. -
(Kolombusz)
veterán
Jaj ne!
Nehogy megvegye őket az EA.
Onnantól kezdve egy unalmas tucatjátékká válna a sorozat, ez szinte biztos.Amúgy nagyon jó a játék, játszok már vele néhány napja, tényleg szuper a hangulata, szép a város, stb. Viszont idegesít, hogy nehéz. Jóval nehezebb, mint a korábbi részek. Azokban a játék közepe, vége felé voltak csak annyira komoly üldözések, és hatalmas lövöldözések mint ebben már 15-20% körül. Ráadásul mivel csak a küldetés elején ment, ezért ha megcsinálod 10 perc alatt a nagy részét, de meghalsz, kezdheted elölről.
Ezért szüneteltetem kicsit a játékot, majd pénteken, LCD TV-n folytatom, mert nem látom rendesen SDTV-n az ellenségeket, ha fedezékben vannak, ráadásul éjszaka van. Aki ismerős a játékban, annak mondanám a küldit: Playboy X adta, a nagy építkezésen kell kinyírni 4 fejest.
-
válasz
VladimirR #57 üzenetére
Emlékszem rá amikor még az 5x86-os gépemen játszottam a legelsővel. GTA8-al kelelt elindítani mert csak egy Fél megás Trident videókarim volt. Aztán S3 trióval GTA24. Végül a csúcs GTAFX, a voodoo1-esemmel. Gyönyörű volt. Gta2,London-t PS1-en játszottam csak.
P2 266 meg GTA3 simán ment geforce2-őn és abban a gépben csak a vargáné és társa táp zümmögött, nem volt se a procin se a videókarin venti. Régi szép idők. -
Szvsz nem fog kelleni erős gép, az eddigi Gta-k is jó optimalizáltak voltak.
Egyébként az Xboxban asszem egy 3 magos IBM Xeon proci van 3.2Ghz-en, és viedókarinak Ati Xenos (ami talán X1950?? szerü). 512Mb Gddr3 osztott memória 700mhz-en. De ezeket nem lehet összehasonlítani egy asztalival.
Szerintem biztosan szebb lesz PC-n. -
VladimirR
nagyúr
nem hiszem el, itt mindenki ilyen fiatal, hogy a gte mindenkinek a 3. resznel kezdodik?
jah es azoknak, akik nem tudnak, az elso ket resz letoltheto ingyen a rockstar oldalarol
-
mocsanisi
senior tag
Nagyon jó játék lesz ez, csak jöjjön ki pc-re is...
-
proof88
addikt
válasz
Johnny Cage #54 üzenetére
Így van, nemegyszer látni pl. Media Marktból kifele is a pénztárnál a (bocsi) hülye anyukát a kisgyerekével, épp vesznek valami nem odavaló játékot...
-
proof88
addikt
Én reménykedek abban, hogy jól optimalizált játék, nem tudom, hogy milyen hardver van az Xbox-ban. Mindenesetre elég szép a grafika, persze lehet hogy nem éri el egy csúcskat. FPS szintjét, de itt egy teljes városról van szó, nyilván nem lehet teljes részletességgel mindent megcsinálni, főleg úgy, hogy ne nagyon ismétlődjenek az arcok, stb... Nekem az is tetszett a GTA-kban, hogy mindig gyorsan töltöttek be. Sőt, talán a GTA3 még gyorsabban is betölt, mint a GTA1/2.
Szerintem eddig egész jól optimalizáltak a fejlesztők, példa az optimalizálás hiányára pl NFS-sorozat utóbbi tagjai, de jó példa optimalizálásra jó fizika és grafika mellett a FlatOut 2.
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz
Dr. Romano #38 üzenetére
Én is várom!
Ez a HD dolog sztem parasztvakítás!
De tény, hogy jól hangzik! -
venember83
nagyúr
Hát, ha a mai konzolok képesek a játék futtatására, akkor nem nagyon hiszem, hogy ekkora gépigénye lenne, persze lehet a PC-s megjelenésig komoly adaptálás fog zajlani.
Integra: Reménykedni lehet... Ha megveszik, akkor évente lesz új GTA, annyi változtatással, hogy más lesz a város neve meg térképe, kicsit.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nekem (is) nagyon bejön GTA. 3-at 4x toltam végig, VC-t 5x SA-nak 4x kezdtem el, de a gyüjtögetősdit sosem vittem végig. azt minden részben utáltam még térképpel is. SA-ba meg volt vagy 300 gyüjtenivaló...
Itt jegyezném meg, hogy én szüleim nem nézték jószemmel, mikor látták engem SA-t tolni annak ellenére, hogy akkor voltam 18+. Én persze csak ironikusan nyugtatgattam őket, hogy hidjék már el nekem, hogy nem fogok Ford GT-vel Triád-Tagokat gázolni...
IV nem tudom mikor jön PC-re, de én mást is várok tőle! Azt, amit vártam VC-től, meg SA-tól is 3 után, de mind hiába... Az irányítás, pontosabban a játékvezérlők konfigurálhatóságát. Hiába volt 4tengelyes joy-om, az orsózást akkor is bill-el kellett csinálnom repülés közben, mert nem lehetett a tengelymozgásokat beállítani...
-
KrAt
veterán
A Vice City volt a kedvencem, máig az
A SA nem jött be annyira, de remélem a 4 ha kijön pc-re, befog találni
-
ProEvoFan
nagyúr
hát elnézve a gameplay videókat elmélkedtem egy kicsit: ezt milyen gép fogja kihajtani? mert a videók alapján nagyon részlet gazdag a város + rengeteg ember sétálgat a városban stb...
-
joey04
titán
Nekem az SA a kedvenc játékom hiába jönnek ki fantasztikus játékok egyik sem tud annyira lekötni mint az a GTA rész.Kiváncsi vagyok a 4re bár attól egy picit félek hogy csak egy város van. nem a bejárható terület a gond hanem hogy az SA-ban azt imádtam a legjobban ahogy a vidéki utakon meg kis falvakban lehetett akciózni, hihetetlen hangulata van.na persze ha kijön PC-re rögtön rávetem magam a 4re.A konzolos megjelenés nem dob fel addig nem érdekel egy játék(legyen az akár a GTA IV) amig csak konzolra van.Nem tudom elképzelni a játékot úgy hogy ne az egér+bill kombót használjam.(a konzol nem az én világom)
-
afterburner_
őstag
hat ebben a fizika nagyon atom, a golyónyomok a kasznin, vagy az üvegen, vagy ahogy lefejeli a csávó a lökhárítót és vérnyomok keletkeznek, a borulasok, az üvegkitörések, ha kidöntessz egy lámpaoszlopot szikráznak a kábelek, vagy ha kilövik a gumidat, akkor először csak le van eresztve utana leszakad a felniről, vagy ha gumit égetsz, előbb utóbb elpukkannak a kerekek, a füsteffektek a kamionoknal...húú hát még sorolhatnám latni kell
jah meg ha mész ezerrel, neki egy vasoszlopnak kirepülsz a szélvédőn
ha tűzcsapra ráállsz, akkor nem felfelé lő a víz hanema kocsi alja szetszórja a vizet, vagy ha ellopod a csavoka jarganyat akkor ha elér akkor belekapszkodik a visszapillantóba és húzod magaddal
de van hogya lökhárítót kapja el
-
Tomcat
őstag
A GTA III, a Vice City és a San Andreas az a három játék amivel talán a legtöbbet játszottam az elmúlt évek során és egyiket sem hagytam abba addig amíg meg nem lett a 100% completion.
Emlékszem hogy szinte vért izzadtam néha hogy meglegyen minden és jópár bill/egér bánta a sikertelenség miatt kifejezett agressziómat. -
proof88
addikt
Szerintem az egyik legjobb dolog az a sok közül, hogy megcsinálták gyárilag a multit, 16 ember, és vannak járókelők és autósok, szóval valószínűsíthető, hogy eléggé rágyúrtak a netkódra. Már a GTA3-ba is tervezték elvileg, legalábbis a textúrák között a menüfeliratoknál volt multiplayer is, csak nyilván nem csinálták meg.
Én végigjátszottam az összes részt, GTA, GTA: London 1969, GTA2-3, VC, SA, szerintem jók voltak, és az SA nagy előrelépés a VC-hez képest nem csak a fejlődési meg barátnősdi rendszerben, de az erdőben meg vidéken való mászkálás is nagyon tetszett.
A fizikájára nagyon kíváncsi leszek, bár láttam videókat, de élőben majd jobban látja az ember, egyelőre ígéretes. -
Dr. Romano
veterán
Várom már a négyet PC-re
-
Én a GTA III és GTA Vice City részeket nagyon szerettem. Lehetett ökörködni velük. Insane Stunt, rendőrös, mentős, stb. küldetések, de a San Andreas annyira nem fogott meg. Gyorsan szereztem egy 100% savegame-et (a teljes map miatt) és utána már csak csavarogtam mindenfelé
Már nagyon várom, hogy ez is kijöjjön PC-re.
-
Grigorisz
aktív tag
válasz
afterburner_ #34 üzenetére
VC-ben a zenék isteniek.. ki vannak nekem mentve mp3-ba és a kocsiban is azt hallgatom néha
-
Van egy mod Vice city-hez amiben össze van olvasztva a Gta3, Vice city és SA pályája hidakkal összekötve.(ITT) Persze még nagyon kezdeti stádiumban van, tehát csak a baromi nagy pálya van, és az emberkénken kívül senki nincs a pályán.
Jó lenne egy ilyen hivatalos kiadásban, az összes 3D-s GTA összeforrasztva. Multiplayerben több száz emberrel (GTA online). Nem számít az hogy a régebbi pályák csúnyábbak, ennél a játéknál senki nem a grafikát nézte. Belekeveni egy kis RPG stílust, item-rendszer, szerepjáték, minimális fejlődési lehetőség, coop küldetések játékosokkal játékosok ellen. Persze ezeket soha nem fogják megvalósítani mert ilyenekre kevés az igény, csak ilyen elvetemültek mint én akarnának ilyennel játszani. -
afterburner_
őstag
még az 1-et emlékszem voodoo 1-el nyomtam, nagyon ott volt az is igaz az első két részét nem vittem végig
de nekem is a gta 3 meg a vice city jott be igazan (utobbiban oltariak voltak a zenék) , a mostani sem nez ki rossznak, hat majd meglatom...remelem ez is leköt majd annyira mint a többi hosszabb távra
csak egyelore sima tv-n nyomom az meg lófütyi, mindenkeppen hd tv ajanlott hozzá, bar gondolkodok egy projectoron is hogy azon miylen lehetne...
-
Integra
titán
reméljük az ea nem fogja felvásárolni őket
-
Rusher
őstag
Sztem mindegyik GTA jó volt még az 1-2-is pedig az igen csak kezdeti volt.....tetszett a 3-is, de a Vice City volt nálam a csúcs....na azt évekig toltam aztán a San Andreast-is....kiváncsi vagyok ez milyen lesz sztem ebből nem lehet rosszat csinálni....az "azt csinálok amit akarok" nagyon hosszú időre le tudja kötni az embert
Nálam kötelező vételnek számít
-
dokar
addikt
válasz
Foglalt név #18 üzenetére
kicsit sem voltál kocka
-
mcroberto
tag
Nekem most hozta meg a futár
-
ynsane
csendes tag
ez nemcsak neked szol:
na látszik h a sok hardveres kockának nem tetszik a világ legnépszerűbb szórakoztatóipari terméke.... pfffffff
én az első rész megjelenése óta beleszerettem a GTA-ba, olyan szabadságérzetet ad amit semmi más!
a játék fejlődési evolúcioja is lenyűgöző nem is beszálve a cikkben is említett fekete humorrol és egyebekrol..
a 80-as évek nem homár 100x inkább éltem volna a 80-as években californiában mint itthon,
Minden GTA játék egy műalkotás, aki ezt nem hiszi el az akár azzal is egyetérthet h az AMD-nek most jobban megy mint az intelnek h a ti nyelveteken fejezzem ki magam -
-
afterburner_
őstag
en a a pc-re ami kijött 3 rész, mind vegig nyomtam, most ezen a sor bar kicsit szar xboxon az iranyitas de meg lehet szokni, viszont über a jatek hangulata! es nagyon részletgazdag
-
ProEvoFan
nagyúr
GTA3, Vice city és a San Andreast végigtoltam majdnem hogy 100%ban.
Nagyon jó játék, de csak felnőtteknek!!!
Például a mostani részben is van olyan, h az autóban megvan az utcalány, utána meg kinyírja a szeretett hősünk és visszaveszi a pénzt.........
Az egy más dolog h a szülők nem nézik h mivel játszanak a csemetéi........ -
JoeYi
őstag
Jáj, ezt vmi admin átfogja dobni a gamepodra, vagy nem?
Na de komolyan, most jöhet a nyálcsorgatós korszak egy évig, mire kijön píszíre. Persze ebben az lehet a jó, hogy addigra új dolgok is kerülhetnek bele.
-
munky
őstag
Az egyik kedvenc játékom a GTA.
A GTA III a 3d-s megjelenítéssel nagyot ütött a maga korában.
A Vice City-filmbe illő története és elképesztő humara miatt tetszett míg, a San Andreas a rengetek lehetőség és az óriási bejárható terület miatt volt kiemelkedő számomra.Remélem lesz PC-re de félek a gépigényétől szóval ha sikerül nyáron valami melót szerezni inkább veszek egy Xbox-ot.
-
Foglalt név
addikt
"van remény rá, hogy ez még idén megtörténik"
Ez talán az egyetlen játék, ami le tudott kötni
Emlékszem, mikor kijött a 3. rész pénteken megvártam, míg mindenki hazament a koliból, aztán a szobában lévő legerősebb gépbe bekapoltam az összes memóriát, amit találtam és nekiültem. Hajnali 3ig játszottam vele, aztán lefeküdtem. Reggel 8kor már ébren voltam, vissza a monitor elé és a következő amit észrevettem, hogy pirkad
-
peterszky
őstag
A San Andreasnak egy nagy hibája volt szerintem: a bandaháborús rész ráeröltetése az emberre. Első nekifutásra be is fejeztem a játékot ennél a résznél (amikor kiírja, hogy foglalj területet, mert nincs elég). Aztán másodszorra megerőszakoltam magamat és végigcsináltam. Megérte, egész jók az utolsó küldetések. Nagyon várom már a IV pc-s megjelenését, remélem most nem kell 1 évet várni
-
dabadab
titán
válasz
yakuza.tora #13 üzenetére
A Vice City is ment HD-ban, szoval ez nem akkora nagy fegyverteny.
-
edipqe
senior tag
én imádtam a sorozatot. Sztem kellemes kis játék, viszont nem értek 1et a brutalitással, sokkal lightosabb mint a valóság.
Nagyon várom, hogy megjelenjen a következő rész. Viszont genyaság hogy csúszva adják ki PC-re, a szivem szakad bele....
Nagyon remélem, h nem veszi meg a fejlesztőket az EA! Ha igen akkor ez is egy nagyon faja sorozat lesz ami a felvásárlást követően a középszerüségbe süllyed majd....... -
yakuza.tora
addikt
HD-ban!
Én még egyik részével sem játszottam, de azért erre a grafikára nagyon kíváncsi vagyok! -
KoPy89
tag
PC-re kifog jönni? Ha igen mikorra várható?
-
t-real
tag
Hát ha a fizika tényleg az amit Dokar belinkelt akkor ezt a játékot már semmi nem ronthatja el...
-
nostrum
tag
Az első full 3D-s third person nézetű GTA III-mal rengeteget játszottunk a haverokkal, valahogy újdonság volt, és az egész klappolt egyben. Aztán jött a Vice City, ami néhány újítástól eltekintve ugyanaz a játék volt, csak a homár nyolcvanas években, valami homár fickóval a főszerepben. A San Andreas-t, ahol csakis "Snoop Doggal" lehetünk, már 10 perc alatt meguntam. Nem értem hogy a horribilis grafikájára hogy kaphat mindíg max pontokat ez a franchise. Meg az évek óta változatlan játékmenetére. Aztán én már rájöttem miért ilyen népszerű. Mivel fos az egész grafika, bármin elmegy, és a 6-14 évesek imádnak vele szórakozni, habár nem a küldetéseket csinálják, csak autót lopnak, erőszakoskodnak, meg motoroznak. Ezt az internet-teremben látom, ahol részmunkaidőben felügyelek.
-
Zoddo
csendes tag
Ez a HD picit csúsztatás a valódi felbontása nem éri el a 720p-t sem.
De nagyon good kis játék lessz ez, talán a Hype után engem is érdekel, mikor már jobb áron is hozzá lehet jutni. -
Ste
addikt
eddig az összes részt imádtam, bár az SA tényleg kicsit hosszú volt ezt nem toltam végig)
de amit a 4. részről láttam eddig, az alapján ezt végig fogom tolni
volt szerencsém 2 napja egy ingame nHd videóhoz és fantasztikus.
tényleg játék lesz, határok nélkül -
-
dokar
addikt
Fizika: [link]
-
DeSanto
őstag
Én egyetlen egy résszel nem játszottam 5percnél többet.
Szerintem unalamas és mint írva van "brutális".
Új hozzászólás Aktív témák
it A Grand Theft Auto-sorozat negyedik része nem gyerekjáték, ettől függetlenül várhatóan csaknem minden eladási és bevételi rekordot meg fog dönteni.
- 1TB Samsung 990 Pro M.2 NVMe SSD meghajtó (MZ-V9P1T0BW) eladó (bontatlan, szűz új)
- LENOVO THINKPAD E14 G6 - Intel Core Ultra 5 125U 512 GB, 16GB, 14" kijelzővel 1 hónapos
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus TUF Gaming FX707VI - 17.3" 2.5K 240Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4070 - 3 év gari
- Eladó 2 db új Seagate Skyhowk 6 Tb-os HDD
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest