Hozzászólok Aktív témák

 • AuraSync

  senior tag

  LOGOUT blog

  válasz Hieronymus #6 üzenetére

  Az előbb letöltöttem a Dolby Atmos Demo-t a hivatalos oldalról és kipróbáltam milyen ha TV-n játszom le.
  Standard módban próbáltam mert elvileg az Atmos effekt az ettől független tehát ilyenkor nem kell Surround módba rakni a bar-t.
  Hát elmondom neked nagyobb hangerőn ami még nem zavaró még így Rear-ok nélkül is sikerült a hangszórónak felső hangot produkálnia simán hallottam, hogy a helikopternek fentről jön a hangja. Természetesen a mögöttem lévő hangot már nem sikerült annyira imitálnia, de a felső meglepően "jó".

  Most ezzel a SB bejegyzéssel nem azt akarom mondani, hogy jobb mint egy valós rendszer ez nem a meggyőzésről szól csak tapasztalatról egy KIS SZOBÁBAN.

  Utoljára hangsúlyozom ki hogy kis szobában, egy olyan szobában ahol a JBL Boombox 2 is kiválóan szól még fél hangerőn is elég sok mélyet pumpálva. És akkor az hány wattos?

  Mindig csak a teljesítményről beszélsz, de könyörgöm értsed már meg, hogy egy kis szobába nem kell 1000W mert leszakadna a plafon értem?

  Nyilván ha neked a nappalid akkora mint egy fél kosárlabdapálya akkor nem lesz elég egy ilyen SB akkor oda kell a sok watt-os cucc.

  Ez a tipikus amíg nem hallod nem érted meg.

  SB-t tesztelni nem fogok elutazni több 100km-re mert nincs értelme.
  Más egy hifi bolt, más egy Media Markt más az én kis szobám hangzása.

  Nem tudnék telepíteni 7.1-et mert nincs olyan távolság a falak között, hogy abból térhangzás legyen.

  S20+ 5G / Tab S6 LTE / RX100 VI / Watch Fit / Band 6 / Q80T 65" / Q800A / PS5 / Series X / Intel NUC

Hozzászólok Aktív témák