Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • PeachMan

  veterán

  válasz Narxis #17 üzenetére

  Nekem is ingyen volt, meló is lett utána, mondjuk 5 hónap után dobbantottam. De a lényeg az oktatáson van. Hidd el, nem volt rossz. Iszonyat profi tanárt kaptunk (már nincs ott), azzal mondjuk mázlink volt későbbi csoportokkal szemben. De a tananyag jól összeszedett és hasznos volt. Pont emiatt azt mondanám nem szabad általánosítani. Lehet ez jó is.
  Hétfőn kiprobálom majd.

  Amiga 1200, Amiga 600, Amiga 500+, Amiga 4000, Blizzard 1260/1230/VampireV2/HC508/FuriaEC020

 • Corleone33

  aktív tag

  válasz Narxis #17 üzenetére

  milyen téren lehúzás? Kínáltak egy lehetőséget amivel lehetett élni ha akartál. Szar volt a kommunikáció, kaotikus volt a szervezés? igen. De ettől azt kaptuk így mi Újratervezés 1.0-ben amit alapból is ígértek: ingyenes informatikus képzést.

  amúgy elárulok neked egy nagy titkot: bootcamp sulik kb mindenhol ennyibe kerülnek, ha nem többe helyenként. Az hogy lehúzás-e: nálunk legalábbis korrektül leadták az anyagot, az hogy a tanuló tudja-e abszolválni azt már egy másik kérdés. Az informatikába nem csak egy út vezet, valakinek jól megy az egyéni tanulás is, de azért ne állítsuk be azt hogy a bootcampek nem adnak át használható tudást.

  Csak sajnos sok ember ezt nem képes felfogni hogy az informatika az egy életen át szóló tanulás

  UI: ha valakire vetni akarod azt a bizonyos követ, akkor állambácsi felé tedd, ugyanis a sulik is jóformán úsztak az árral a töketlen szervetésük miatt

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák