Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tikakukac

  titán

  Aki modern autót nem látott még szétberhelve, annak javaslom megnézni pár ilyen tartalmat. Középkategóriától fölfele egy 2 keréken guruló szerverszoba kb. Úgyhogy érthető a dolog, kicsit szétszaladtak a dolgok a bolygón.

  Más kérdés, hogy saját farkába harapott a kígyó, olyan szinten termeljük a szemetet majd fogyasztjuk el azt, hogy az tényleg parádé.

  Arról nem beszélek, hogy konkrétan javíthatatlanra terveznek meg lassan mindent, közben meg ugat minden cég, hogy így zöld és úgy zöld és hasznosítsunk újra. Mit, a papírdoboz? Amihez társul majd 60 kiló újrahasznosíthatatlan szemét és veszélyes hulladék? Hülye. Tezsvéreim, mikor úgy döntött a Whirlpool, hogy egy sz@ros szilikon alátétet többet nem forgalmaz adott évjárattól, csak teljes komplett szórókarokat (friss élmény, most épp ezen kuffantottam fel az agyamat) úgy, hogy amúgy semmi az ég egy adta világon nem változott a gépek ezen részében, ugyanazt a külön kapható tömítést lehet cserélni rajtuk, mint előtte, akkor ilyenkor mi van? Semmi sincs, a kapitalizmus a zöldüléssel nem egyeztethető össze. Most épp azért fizetnek toronymagas összegeket embereknek, hogy az x IQ alattiakat sikerüljön csőbe húzni a kamu baromságokkal, hogy persze, vegyed csak, nem gond, ezt nem kínai kisgyerekek csinálták és nem bányásszuk ki a lítiumot a flamingók alól cserkészbecsszó.

  Én meg állok értetlenül egyes cuccok előtt és kapkodom a levegőt, mint egy pánikrohamos, hogy amúgy 3 perc melóval megcsináltam volna ezt is, de nem, huss, irány a szemétkupac.

  A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

 • Tikakukac

  titán

  válasz L3zl13 #13 üzenetére

  Megragadtad a fanszőrénél a hsz.-t, az biztos. Bocs, marha későn írtam, 4 kerék lesz :B

  A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

 • Tikakukac

  titán

  válasz radi8tor #25 üzenetére

  Írd mellé, hogy: volt. Mivel a srácok egyre durvábban mennek a kompozitok felé és egyre inkább az a cél, hogy javíthatatlan legyen a bármi is, így 2 nagy para indult el úgy 10 éve legalább: a kocsiknak olyan részei vannak amik felújíthatatlanok/újrahasznosíthatatlanok plusz ha még meg is oldható, gazdasági totálkár az egész és úgyis kidobod az ablakon. Az pedig nem újrahasznosítás, hogy Ázsia nyomorultabb felére kiküldjük a porblémát és majd egy részét megoldják, a többit meg elássák meg tüzelik maguk alatt. Mert a trend az most ez.

  Konkrét példa: 16 éves a verda, újonnan vettük, de gondolkoztam legyen-e csere vagy szépen öljek bele pénzt rendesebben. Csak 1 generációt ugorva olyan kötelezően elromló tételek ugornak be, hogy arcom lefagyott, a poén, hogy ezek pont amiatt léteznek, mert környezetvédelem van. Az nem környezetvédelem, hogy újrahasznosíthatatlan gyantával kiöntött NYÁK-ok tucatjait tömjük a kocsiba, amiken a forrasztások kötelezően besz@rnak, aztán vagy találtak rá megoldást a kisiparosok vagy repül az autóval együtt a kukába az egész, mer 1 millás autóra nem rendelsz be 380 ropiért egy kompjútert.

  Baromi gáz lesz itt néhány éven belül, mert vagy kegyetlen régi vasakkal kell közelekedni és abba rakni apránként a lóvét vagy veszünk újabbak, de ott a GTK full lazán beeshet az ablakon. Na ezért gond, amikor a szomszéd kocsit vesz. Gari alatt is fog már szívni, de aki utána megveszi fog csak igazán.

  [ Szerkesztve ]

  A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

 • Tikakukac

  titán

  válasz radi8tor #29 üzenetére

  Ja, hát használhat, persze. Amíg az egybeöntött leömlős, turbós hengerfejet nem kell cserélni, addig persze. Aztán irány a roncstelep. Micsoda környezetvédelem. De legalább az így megspórolt CO2 tízezerszereséből lehet gyártani egy újabb kocsit, ami megint KO lesz 10 év alatt.

  A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

 • Tikakukac

  titán

  válasz btprg #32 üzenetére

  A kapitalizmus és a környezetvédelem oximoron. Az, hogy a marketingesek meg tudják etetni az emberek többségével, hogy nem így van, az már magát az emberiséget "dicsőíti" mindössze.

  Egy qrva nagy kupacba raknám az emberek elé, hogy mennyi veszélyes hulladékot termelnek ki évente és ezek előállításához mennyi élővilágot kellett lerombolni. Nagy móka lenne látni, hogy az húgyagyú EU-s politikusok által beszavazott baromságok végül hogyan csapódnak le a valóságban hosszútávon.

  A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Hozzászólok Aktív témák